Şimdi Ara

Aranızda gusül abdesti hiç almayan var mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
19.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seviyeli ve hakaret içermeyen gerçek dhli yorumu tebrikler hocam. İnsanlar artık kendini bıraktı milletin abdestini düşünür oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sorgulamanın Ta kendisidir +1 sonrada gelip buraya vay efenim cünüp gezilmez namaz kilmayan cehenneme gidicek emin olun insanliga ve insanogluna bir şeyler kazandirabilen insanlar o namazladdan o umrelerden daha çok sevap kazanacaktir sorgulayin beyninizi kullanin ot gibi yaşamayın herkes hayırlı cumalar diyor diğer günler hayırsız mı ? En basitinden selam olsun .

• Pis gezmeyin pis herifler.

• Oozed kullanıcısına yanıt
    Yuh sirkle Islami nasil savunabilirsin?

Konuya gelirsek mesele abdest almakta degil, abdest almana sebep olan olgulari yok etmekte. Ne bileyim her gun masturbasyon yapiyor olsam ya da her gun zina yapiyor olsam bana abdestin ne faydasi olacak? Nefsimi temizleyememisim ki. Hallaci Mansurun dedigi gibi kaniyla abdest almayan ask bizden degildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Mart 2017; 2:16:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ne diyon anlamadım.Tüm evren Hz muhammed yüzü suyu hürmetine yaratıldı diye bi hadis var.Neresinde bunun şirk
  • 28 yıldır almadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

Kardeşim ne diyon anlamadım.Tüm evren Hz muhammed yüzü suyu hürmetine yaratıldı diye bi hadis var.Neresinde bunun şirk

Kuran okudun mu? Oku. Biraz zorlama disinda soylediginizle celisen ayetler bulacaksiniz. Ve evrenin neden yaratildigi kim icin yaratildigi sahibinin kim oldugunu Kuran tum seffafligiyla acikliyor. Hatta bu Kuran hadis olayindan da soz ediyor ona da bakmani tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi optimizatio3n12123 -- 4 Mart 2017; 2:37:54 >
  • Gray Hat Ghost kullanıcısına yanıt
    Oha kardeş hiç mı girmiyon banyoya

• 1 kere bile almadim dusta sacma sapan seylere zaman ayirip su israfi yapacak kadar zengin degilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Her şeye böyle bakıyorsan/ bakarsak evde koltukta bütün hatta evde bile değil el değmemiş yerlerde ormanın derinliklerinde oturup hayattaki tek faaliyetisimiz elimizi kolumuzu hareket ettirmek olur.

Sen kendi yazdığını anladınmı ? krdş nbyn kafama geldi az düzgün yaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oozed

O adamlar ve tüm evren inanmadıkları Peygamberin yüzü suyu hürmetine yaratıldılar.Ne diyeceksin.Bi zahmet onun ümmetine istemeden hizmet etsinler.Allahın lütfudur bu

Kahkaha attım

• ibrahimcan34 kullanıcısına yanıt
    Tüm vücud yıkanınca orasıda yıkandığı ıslandığı için sadece bu 3ü farz ama dediğin sünnet daha doğrusu gusülde abdest almak sünnet ama bu 3ü farz

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

İnsan bazı sınırları aşmalı artık, öcü gelen sorgulamadığı kuralları yıkmalı.

betondan mezar olurmu mesela dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nahrime94 -- 4 Mart 2017; 6:3:28 >
  • Ben cenabetken işlerim iyi gidiyor hep ne zaman gusül alsam berbatlaşıyor herşey

• Almıyorum diyenler duş alırken istemeden de almış oluyorsunuz zaten ha duş almıyosanız bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: DeanWinchester.

quote:

Orijinalden alıntı: SebnemFerahHayranı

Alıyorum,zaten namaz kılan insanım.Fakat işlerin kötü gitmesi olayı vs. yalan dolan bence.Şöyle olabilir;cenabetken enerjin kalmıyor,dikkatin dağılıyor ya.İşlerine dikkatini veremezsen işlerin kötü gidebilir o açıdan söyleniyordur.

Cenabetken nasıl enerjisiz olunuyor bilmediğimden soruyorum, yani boşaldığın anda enerji gidiyor ama daha sonrasında da mı enerjisiz oluyorsun?

ben ingilizce bölüm okuyorum. 31 çektiğimin ertesi günü derste hocaya ingilizce soru soramıyorum. iki kelimeyi yan yana getiremiyorum. dalgınlık, dikkatsizlik, uyuşukluk yapıyor bende. ama ikinci günde toparlanmış oluyorum.

• Ben ahiret, ceza ve cünüplük dediğiniz kavramların hiçbirine inanmadığım için gusül değil her gün duş alıyorum. sizede öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuscleTower

"... Hasta veya yolcu iseniz, yahut tuvaletten gelmiş, yahut kadınlarla cinsel ilişkide bulunmuş ve su bulamamışsanız,..."

Burda dikkat etmemiz gereken bir şey daha var kadınlar denmiş bu sözü söyleyen kişinin yaratıcı değil erkek tarafından söylendiğinin kanıtınıda vermiş oldunuz

güzel yakalamışsınız teşekkür ederim. Bu konuyu biraz irdelemem gerek.
  • İşsizlik böyle bir şey olsa gerek
  • Okumayı sevmeyenler, dinini bilmeyenler adım atmak için gusül abdesti almak lazım zannediyorlar.
    Gusül abdesti namaz gibi ibadetler için zorunluluktur.
    Gusül abdesti olmadan kuran bile okuyabilirsiniz.
    Yok olmaz diyenler bana kuran dan kaynak ile gelsinler ben de kuran ile cevap vereyim.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.