Şimdi Ara

ARANIZDA 23 YAŞINI GEÇİP EVLENEMEMİŞ ERKEK VAR MI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evlenipte sonrasında nafaka ödemek istemediğim için evlenmeyi düşünmüyorum. Zaten akıllı ve mantıklı bir insan asla evlenmez
  • yaş 25 evliliği felan geç düzenli konuştuğum kadın yok hayatımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Evlenipte sonrasında nafaka ödemek istemediğim için evlenmeyi düşünmüyorum. Zaten akıllı ve mantıklı bir insan asla evlenmez

Hocam profilinizdeki doğum tarihiniz doğru mu?
  • 23 yaşına da gelse 35 yaşına da gelse erkekler ekonomik olarak belli bir seviyenin üstüne çıkmadıkça evlenmemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocukluk arkadaşlarımdan 20 yaşında evlenenler 2 kişi var.

İkisi de 35 40 yaşında gibi gösteriyor yaşlar 25

Sebebi nedir bilmiyorum ama durum bu.
  • Krdsm evllik icn srmlluk shbi olmn lzım annion mu bu is boledr

Şaka maka 23 yaş panpa dur daha 5-6 sene var naptın

• evlenmeyi çok isteyipte evlenemeyenlere çok yazık

ancak evlenmek istemeyenlerde bu durum avantaj önemli bir sorun degil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaglew

yaş 25 evliliği felan geç düzenli konuştuğum kadın yok hayatımda

kahkaha attım.
  • 23 çok erken gerçekten. 23 yaşında mezun olacağım okuldan. Daha askerlik falan var. Biraz çalışıp para biriktirmesi var. 27-28'i bulur bence.
  • Evlenmek kadınlar için “gol” dür. Erkekler için tutsaklık.
    Bir erkeğin amacı evlenmekse, ruhu hep tutsak kalmıştır ve gardiyan arıyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenememiş değil de evlenmemiş denir ona 23 nedir. Evlenmek istiyosan git annene söyle görücü usulü birilerini bulur sana.

• Evlenmesi güçleşecek nedir ya. Evlilik erken yaşta yapılıp tavşanlar gibi seri üretime geçmek midir yani oaly bu mu.?

İnsanlar 90 yaşında bile evlebilirler.

Hayata geç kalmışlık diye birşey yoktur hayatı önemsememek ve planlayamamak vardır.

Kısaca özgüvenli insanlar için yaş sınırı yada fiziksel bir görüntü sorunu hiçbir zaman yoktur.

Evlilik dediğin olayda bana göre erkekler 25 yaşının altında evlenmeliler. ERken evlilik güzel olduğu kadar istemediğiniz kadar sorun getirir.
  • 26 yaşındayım amerika, avrupa ve kanada pasaportlu bir kız bulursam hemen evlenirim yoksa 35 e kadar bekar takılırım
  • cocuk yapmayacaksan evlenmenin manasi yok. cocuk yapmakta bu devlette akil kari degil.

• gncl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

gncl.

Erkek 32 kadın 22 24 olması lazım ideal olan bu

• Eskiden iş ve izdihdam kolaydı.Lise ve ortaokul mezunu olunca memur bile olabiliyordun , işine başlıyorsun.İyi bir gelir ve sabit iş vardı.yani şöyle düşün 17 yaşında düzenli iyi bir işin olsun 2-3 seneye evlenirsin düzleşme insanı sıkar.
    Ama şimdi üniversite bitiyiroyrsun iş yok para yok ev yok.Evlensen evlenemezsin.KEndimi örnek verirsek 23 yaş ve üniversite 1 sınıfım sevgilim var evlilik yaşı şuan erkek içi 30 dur bence.
  • Ben 34 yaşındayım evlenmedim. Evlenmeyi düşünüyordum ama iç yüzlerini gördükten sonra vazgeçtim evlenmekten.
  • evlilik için en ideal yaş 35-40 arasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Evlenipte sonrasında nafaka ödemek istemediğim için evlenmeyi düşünmüyorum. Zaten akıllı ve mantıklı bir insan asla evlenmez

senin psikolojin bozulmuş bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.