Şimdi Ara

ARANIZDA 23 YAŞINI GEÇİP EVLENEMEMİŞ ERKEK VAR MI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar,hayata geç kalmış ve artık tanışmaydı,nişandı evlilikti derken tutunması imkansız hala gelmiş ve evlenmesi gittikçe güçleşecek bu erkekler hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 29 Mart 2018; 15:59:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

23 Yaşını Geçip Evlenememiş Erkekler

23 yaşında evlenmek, bazı kültürlerde ve toplumlarda yaygın bir beklenti olsa da, birçok erkek bu yaşa geldiğinde hala evlenmemiş olabilir. Bunun çeşitli nedenleri vardır.

Geç Evlenme Trendleri:

Günümüzde insanlar daha geç evlenme eğilimindedir. Eğitim, kariyer ve kişisel hedeflere odaklanma, evliliği erteleme nedenleri arasında yer almaktadır.

Kişisel Tercihler:

Bazı erkekler, evlenmenin kendileri için doğru seçim olmadığına inanabilirler. Bağımsızlıklarını korumak, kariyerlerine odaklanmak veya henüz doğru kişiyi bulamadıklarını düşünebilirler.

Sosyoekonomik Faktörler:

Ekonomik istikrarsızlık veya işsizlik, evliliğe engel olabilir. Erkekler, finansal olarak istikrarlı bir duruma gelene kadar evlenmeyi ertelemeyi tercih edebilirler.

Kültürel Etkiler:

Bazı kültürlerde geç evlenmek damgalanabilirken, diğerlerinde daha kabul edilebilir bir durum olarak görülür.

Ne Yapmalı?

23 yaşını geçip evlenmemiş erkekler, kendilerine şu soruları sormalıdır:

• Evlilik benim için önemli mi?
    • Evlenmeyi ertelemek için geçerli nedenlerim var mı?
    • Evlenmek için hazır mıyım?

Bu sorulara dürüstçe cevap vermek, karar vermelerine yardımcı olabilir. Evliliği ertelemeye karar verirlerse, kişisel hedeflerine odaklanmalı ve doğru insanı beklemelidirler. Evlenmeyi arzu ediyorlarsa, sosyal ortamlara katılmayı, yeni insanlarla tanışmayı ve çevrelerini genişletmeyi düşünmelidirler.

Sonuç olarak, 23 yaşını geçip evlenememiş erkek olmak yaygın bir durumdur ve çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Kişisel tercihler, sosyoekonomik koşullar ve kültürel etkiler, evlenme yaşını etkileyebilir. Erkekler, beklentilere değil, kendi ihtiyaçlarına ve hedeflerine göre karar vermelidirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 23 yaş çocuk sayılıyor ne evlenmesi
  • git asıl ya milletin derdine bak
  • 500 milyon dolar gönder hemen evleneyim

şaka yapıyorum
  • 23 de evlenen enayi var mı
  • Türkiye gibi son 15 yılda dehşet büyümüş ve herkesin köşeyi döndüğü bir ülkede,27 yaşına gelip,ev ,araba ve kadın işini halletmemiş bir erkeğin bundan sonra tutunması imkansızdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

23 de evlenen enayi var mı

23üm çevremde öyle salaklar çok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23 yaşında evlenmek nedir la dalga mı geçiyonuz yoksa ciddi mi ?
  • Ben kendime zor bakıyorum, eve nasıl bakacam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sitenin bu yönünü sevmiyorum 18 yaşında firma organizasyon kuran kişiler var geçmişte.Benim bir arkadaşımın şirketi vardı.Küçüklükten itibaren yetişmeniz lazım.Ben öyle yetişmediğim için böyle oldu.İnsanlara salak demeden önce iyi düşünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainfall2535 -- 29 Mart 2018; 16:12:49 >
  • İdeal evlenme yaşı okulunu askerliğini bitirip eline mesleğini aldıktan sonradır. Buda günümüz şartlarında 25'dir.

23 ile bunu sınırlamak mantıksız.
  • 23'te evlenen enayidir

• 23 yasindayim evlenirsem beni bamlasinlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu devirde 23 yaş hiç bişey
    +30 olsa neyse de 23 çok da önemli değil
  • Millet 23'e çocuk demiş. İşte toplumun gelişememe sebeplerinden biri de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 30 Mart 2018; 17:59:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanlar 23 yaşında üniversite eğitimini tamamlıyor.
  • 24 um suanki halimle evlenmem imkansızdan öte birşey. Hayat günden güne zorlaşıyor.

• 28 im bulursam kafama göre birisini evleneceğim.
  • Evlenen erkek var mı diyecekti ellaam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mayısta 23 olacağım. okul seneye bitiyor ama güzel bir kız bulursam evlenirim.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.