Şimdi Ara

Aram'da verilen karakterlerin rastgele olduğuna inanmıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 80'den fazla şampiyonum var, Soraka gibi olanlar hariç her şampiyonu oynayabiliyorum ama ne zaman Aram girsem bütün freede oynayamadığım şampiyonlar ÜST ÜSTE geliyor ya. 3 el aram girdim, 2 kez üst üste Xin geldi. 1 haftadır giriyorum ya Miss Fortune ya Annie geliyor. Bıktım ya, o kadar oynayabildiğim şampiyon varken bütün bu şampiyonlar üst üste geliyor. Tamam kötüler demiyorum da, bıktım artık ya. Bir Katarina, bir Blitz, bir Syndra, bir Thresh, bir Fizz gelse neler neler yapacağım da yok yok. Bıktım artık ya.

• Bu yüzden zar koymuşlar
  • Aram'da Annie ve Mf gayet güçlüler, Soraka da öyle adam ayaklı base resmen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RASP

Bu yüzden zar koymuşlar

Zar her el açık olmuyor. Hayatında hiç ARAM oynamadın sanırım.
  • Katılıyorum,ne zaman Aram giresim gelse Morde geliyor oyundan çıkıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozellikle garezleri mi var diyorsun yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya şu Forum DH'deki 12 yaşındaki veletlere uyuz oluyorum. Hani adamlar artık bir polemik yaratmak, herşeyin aksini iddia etmek için öyle bir uğraşıyolar ki. Ya illallah ettirdiniz ya. Her konu da aynı şey, sırf mesaj kasmak isteyen veletler konuyla gram alakası olmayan yorumlar yapıyor ya. Defolup gidin şuradan lütfen ya, bıktım artık sizden.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Hayat Bana Göre Değil
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

Ya şu Forum DH'deki 12 yaşındaki veletlere uyuz oluyorum. Hani adamlar artık bir polemik yaratmak, herşeyin aksini iddia etmek için öyle bir uğraşıyolar ki. Ya illallah ettirdiniz ya. Her konu da aynı şey, sırf mesaj kasmak isteyen veletler konuyla gram alakası olmayan yorumlar yapıyor ya. Defolup gidin şuradan lütfen ya, bıktım artık sizden.

Aynen katılıyorum . Sırf sabote etmek için yorum atan oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AvcıHaloDayı

Aram'da Annie ve Mf gayet güçlüler, Soraka da öyle adam ayaklı base resmen.

dostum 2 kere oynayınca bazı şampiyonlar sıkıyor.

merak ettim arkadaşım kaç şampiyonun mevcut? Az ise tekrar sayısı artar normal yani.
  • trynı aramda hiç sevmem yılda 3 kez geliyor ortalama yılda 300 aram atıyorumdur
  • Ard arda 100 civari aram oynadım. 1 kere lux, 1 kere katarina geldi kalanı hep aram için useless herolardı. Her hero için gelme olasılığı farklı hesaplanmış sanırım.
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Aramda en çok iş yapan support sorakadır. Aksini iddia eden tahta v dir.
  • Rastgele ama RNG (random number generator) si çok dengesiz , bi kere birkaç maç peşpeşe atmışım 2 kere tf geldi , sonra başka bir hero ve sonra tekrar tf geldi.

O zamanlar 60 dan fazla hero olan hesapta bunun olması çok çok düşük bir şans.Neye göre veriyosa artık.

Ben de karşıya iyi gelmesinden şikayetçiyim , kata amumu master blitz karthus vs. ne kadar op varsa hep karşıda bizde çöp herolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 11 Şubat 2015; 22:18:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Rastgele ama RNG (random number generator) si çok dengesiz , bi kere birkaç maç peşpeşe atmışım 2 kere tf geldi , sonra başka bir hero ve sonra tekrar tf geldi.

O zamanlar 60 dan fazla hero olan hesapta bunun olması çok çok düşük bir şans.Neye göre veriyosa artık.

Ben de karşıya iyi gelmesinden şikayetçiyim , kata amumu master blitz karthus vs. ne kadar op varsa hep karşıda bizde çöp herolar.

Aynen, bir yer Allah'ın lütfu bir yer Allah'ın cezası. Bir ara 5 hero da 450 ip'lık olan takıma gelmiştim. Oyun başladı karşıda Master Yi, Fizz, Blitz vardı. Gerçi oyunu aldık ama zorladılar.

• ben hep aram oynuyorum, soyle bisey var, gunluk bikac hero seciliyo, hemen hemen her mac oluyo bunlar, mesela karmayi seciyo sistem, her mac karma, mesela yorick seciyo, her mac yorick, bazi herolar icin hep gecerli bu, master,soraka, blitz vs hep geliyo, kesinlikle tamamen rastgele degil sistem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 3000 aram maçı yaptım,başından beri galiom vardı,toplasan 2 kere gelmiştir,tabiki de rastgele vermiyolar heroları.
  • Evet ne kadar champin olursa olsun mutlaka freedekiler geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: olishernandez

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Rastgele ama RNG (random number generator) si çok dengesiz , bi kere birkaç maç peşpeşe atmışım 2 kere tf geldi , sonra başka bir hero ve sonra tekrar tf geldi.

Aynen, bir yer Allah'ın lütfu bir yer Allah'ın cezası. Bir ara 5 hero da 450 ip'lık olan takıma gelmiştim. Oyun başladı karşıda Master Yi, Fizz, Blitz vardı. Gerçi oyunu aldık ama zorladılar.

Aramda yenmek için oynamayacaksın eğlenmek için gireceksin.Saçmalayan olunca takmayacaksın kalp kırmaya değmez.Kasmayınca yenilsen de sorun olmuyor.

• Geçen yıl westte oynarken takımdaki bir adam kahretsin karşıda ezreal,gragas ve heimer var aramda çok güçlüler gg bu maç demişti,bizde sallamadık sonra oyun başlıyor bir baktık karşıda harbiden heimer ve ezreal var(belki gragas zar falan atmıştır yada 2 tanesini tutturdu birisini bilemedi emin değilim).Nasıl bildin falan diye sorduk,tam hatırlamıyorum ama bir matematik terimi söylemişti yazdım internete ama lol ile alakalı birşey çıkmadı.Sallıyorum şu anda mesela bizde malph varsa karşı takıma ez geliyor yada bizde garen var karşıya heim geliyor gibisinden eşleştirme sistemi var bu adam çözmül olayı yada harbi çok sağlam salladı o maç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.