arkadaşlar sağlık bakanı açıkladı aralıkta 5 milyon aşılama yapıcaz önümüzdeki aylardada devam edecek dedi bize ne zaman ulaşır normal insanlara |
ARALIK AYINDA 5 MİLYON CORONA AŞISI GELİYOR

-
-
Ben tırsıyorum olmam muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kolay kolay kimse aşılanmak istemez aşı yeni olduğu için. Yani aşı olmak istersen olursun.
Bir kere olmak yetecek mi yoksa grip gibi her sene mi olmamiz gerekecek?
Evet tabi, her eve tek tek maske dağıtılıyordu bir ara da
-
almanlar gelecek sene gelebilir diyor
bu nesin asisi yani?
önce türkiye gibi ülkelerde deneyip, basarili olursa, diger ülkelere getirecekler bence
Hic bulasmayin kendi sagliliginizi riske atarsiniz sadece
Dün haberlerde söylendi DSÖ Kasım Sonuna Aşı gelecek demiş. Çalışma yapılan 10 aşıdan bir iki tanesinde sonuca ulaştıklarını söylemişler!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
Kolay kolay kimse aşılanmak istemez aşı yeni olduğu için. Yani aşı olmak istersen olursun.Aşı zorunlu olacak hocam hes kodunda çıkacakmış olup olmadığın ve o ilk 5 milyon şuan çoktan ayırtıldı bile millet sıraya girer emin ol ölüm korkusu olan maskeden bunalan milyonlar var
Aşı olduktan sonra virusu hic bi sekilde kapmayacaklar mi? Bu kanitlandi mi? Ben muhtemelen olmam
quote:
Orijinalden alıntı: Michael Giacchino
Kolay kolay kimse aşılanmak istemez aşı yeni olduğu için. Yani aşı olmak istersen olursun.Aşı zorunlu olacak hocam hes kodunda çıkacakmış olup olmadığın ve o ilk 5 milyon şuan çoktan ayırtıldı bile millet sıraya girer emin ol ölüm korkusu olan maskeden bunalan milyonlar var
Valla zorunlu olacağını sanmıyorum hocam. Yeni bir aşıyı olmak istemezdim açıkçası. Şuan da zaten pozitifim :/
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Amerika'da da aşı denemeleri için 3 milyon kişi arıyorlar diye duymustum ama açıkçası ben olmam. HES koduna aşılı aşısız yazdırılacaksa başımız büyük dertte söyleyeyim. Birilerine para kazandırma derdinden başka birşey değil bu.
-
Elbette yok öyle bir dünya.
Belirli aralıklarla aşının tekrar yapılması gerekecek...
Grip aşısı o
maske dağıttıkları(!) gibi mi?
-
2 milyon grip aşısı gelmemiş ülkeye, Aralık ayında 5 milyon covid aşısı mı gelecekmiş :)
Zorunlu olursa ben bunun altında çeşitli şey düşünürüm verileri bile şeffaf bizle paylaşmayanlar zorla aşı yapıyor ne kadar güvenli ?
Katılıyorum mesela veri konusunda da dso ya paylaştıklarını bize paylaşmıyorlar ben nasıl güveneyim ? Zorunlu tutmaları çok saçma olur.
2 gün önceki açıklamasında fahrettin koca aşı bulunması 1 1.5 seneyi bulabilir diyordu ?
Evet tabi, her eve tek tek maske dağıtılıyordu bir ara da |
Ben tırsıyorum olmam muhtemelen.
|
Amerika'da da aşı denemeleri için 3 milyon kişi arıyorlar diye duymustum ama açıkçası ben olmam. HES koduna aşılı aşısız yazdırılacaksa başımız büyük dertte söyleyeyim. Birilerine para kazandırma derdinden başka birşey değil bu. |
2 milyon grip aşısı gelmemiş ülkeye, Aralık ayında 5 milyon covid aşısı mı gelecekmiş :) |
almanlar gelecek sene gelebilir diyor
bu nesin asisi yani? önce türkiye gibi ülkelerde deneyip, basarili olursa, diger ülkelere getirecekler bence Hic bulasmayin kendi sagliliginizi riske atarsiniz sadece |
Benzer içerikler
- mucovit-c 1200 kullanıcı yorumları
- tioform discair kullanıcı yorumları
- ecopirin pro 81 mg kullanıcı yorumları
- çiğ süt içilir mi
- grafen vücuttan nasıl atılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X