Şimdi Ara

ARALIK AYINDA 5 MİLYON CORONA AŞISI GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sağlık bakanı açıkladı aralıkta 5 milyon aşılama yapıcaz önümüzdeki aylardada devam edecek dedi bize ne zaman ulaşır normal insanlara

• Ben tırsıyorum olmam muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolay kolay kimse aşılanmak istemez aşı yeni olduğu için. Yani aşı olmak istersen olursun.

• Bir kere olmak yetecek mi yoksa grip gibi her sene mi olmamiz gerekecek?

• Evet tabi, her eve tek tek maske dağıtılıyordu bir ara da

• almanlar gelecek sene gelebilir diyor

bu nesin asisi yani?

önce türkiye gibi ülkelerde deneyip, basarili olursa, diger ülkelere getirecekler bence

Hic bulasmayin kendi sagliliginizi riske atarsiniz sadece

• Dün haberlerde söylendi DSÖ Kasım Sonuna Aşı gelecek demiş. Çalışma yapılan 10 aşıdan bir iki tanesinde sonuca ulaştıklarını söylemişler!!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Kolay kolay kimse aşılanmak istemez aşı yeni olduğu için. Yani aşı olmak istersen olursun.

Aşı zorunlu olacak hocam hes kodunda çıkacakmış olup olmadığın ve o ilk 5 milyon şuan çoktan ayırtıldı bile millet sıraya girer emin ol ölüm korkusu olan maskeden bunalan milyonlar var

• Aşı olduktan sonra virusu hic bi sekilde kapmayacaklar mi? Bu kanitlandi mi? Ben muhtemelen olmam

• quote:

Orijinalden alıntı: Michael Giacchino

Kolay kolay kimse aşılanmak istemez aşı yeni olduğu için. Yani aşı olmak istersen olursun.

Aşı zorunlu olacak hocam hes kodunda çıkacakmış olup olmadığın ve o ilk 5 milyon şuan çoktan ayırtıldı bile millet sıraya girer emin ol ölüm korkusu olan maskeden bunalan milyonlar var

• Valla zorunlu olacağını sanmıyorum hocam. Yeni bir aşıyı olmak istemezdim açıkçası. Şuan da zaten pozitifim :/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Amerika'da da aşı denemeleri için 3 milyon kişi arıyorlar diye duymustum ama açıkçası ben olmam. HES koduna aşılı aşısız yazdırılacaksa başımız büyük dertte söyleyeyim. Birilerine para kazandırma derdinden başka birşey değil bu.

• Jakuboo kullanıcısına yanıt

Elbette yok öyle bir dünya.

Belirli aralıklarla aşının tekrar yapılması gerekecek...

• Grip aşısı o

• maske dağıttıkları(!) gibi mi?

• 2 milyon grip aşısı gelmemiş ülkeye, Aralık ayında 5 milyon covid aşısı mı gelecekmiş :)

• Zorunlu olursa ben bunun altında çeşitli şey düşünürüm verileri bile şeffaf bizle paylaşmayanlar zorla aşı yapıyor ne kadar güvenli ?

• ozguragacik kullanıcısına yanıt

Katılıyorum mesela veri konusunda da dso ya paylaştıklarını bize paylaşmıyorlar ben nasıl güveneyim ? Zorunlu tutmaları çok saçma olur.

• 2 gün önceki açıklamasında fahrettin koca aşı bulunması 1 1.5 seneyi bulabilir diyordu ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.