Şimdi Ara

Araçlarınız için Muz tipi Silecek (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
23.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IORI

Muz sileceğin tanesini Ankara'da 1,72 TL den toptancıdan alıyorum 6 ay kullan at hesabı, o paraya o kalitede ancak dayanıyor zaten markası RBW olan mavi kutulu. eminim karşılaşmışsınızdır

neresinden hocam? buarada ben de 2 tane aldım pejo 307 aracıma, tabloda 61 yazıyor ama arkadaşın biri ölçmüş 60mış ben de 60lık aldım. bir adedinden set olarak 2 tane çıkıyordur değil mi?
  • bende geçen sene aldım ucuz diye gacur gucur ses yapıyor, plastigi dogru dürüst kitlenmiyor, eski orj silecegi 5 sene dayanmıştı. ucuz diye aldanıp almayın bence. 3 lira 5 lira vermek mesele degil alıp bi süre kullanıp yeniden alma mecburiyetinin rahatsızlıgı paha biçilemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

quote:

Orijinalden alıntı: IORI

Muz sileceğin tanesini Ankara'da 1,72 TL den toptancıdan alıyorum 6 ay kullan at hesabı, o paraya o kalitede ancak dayanıyor zaten markası RBW olan mavi kutulu. eminim karşılaşmışsınızdır

neresinden hocam? buarada ben de 2 tane aldım pejo 307 aracıma, tabloda 61 yazıyor ama arkadaşın biri ölçmüş 60mış ben de 60lık aldım. bir adedinden set olarak 2 tane çıkıyordur değil mi?

Alıntıları Göster

Ankara, benim aldığım her bir adedi bu fiyat+kdv, her kutuda bir tane var çünkü iki silgi boyuda genelde farklıdır. yalnız şunu söyelyim benim aldığım yerden isim vermeyeceğim herkes alamaz çünkü aksesuarcılara toptan veriyorlar, arkadaşım sayesinde faydalanıyorum
    Örneğin emniyet kemer tokası çifti 25 kuruş
    Lpg dolum kapağı 11 kuruş vs, vs

• 5 tane aldım. 2 sene kullanırım artık...
  • listede imzamdaki araç yok, 550mm-450mm sanırım teyit edermisiniz?

ayrıca bizim araçların aparatlarına uyarmı bunlar.....
  • Peugeot 206 sağ taraf buradaki listede 60cm yazıyor ama nette araştırdım 65 cm diyor bazı sitelerde; aarba burda değil kendim ölçemiyorum hayrına biri kesin boyutu söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

listede imzamdaki araç yok, 550mm-450mm sanırım teyit edermisiniz?

Sapı bu şekilde olan tüm sileceklere uyar

Araçlarınız için Muz tipi Silecek
  • 45 cm kalmamış. Acaba 48 cm olandan alsak takılır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

listede imzamdaki araç yok, 550mm-450mm sanırım teyit edermisiniz?

Sapı bu şekilde olan tüm sileceklere uyar

Araçlarınız için Muz tipi Silecek

benim aracın sapı böyle değil...

en azından boyutları teyit edecek arkadaş varsa, 3-5 fazla alacam başka model...

ekleme : 2007 jettanın silecek ölçüleri......600mm-480mm, ihtiyacı olanlar için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaballi -- 6 Şubat 2012; 17:07:34 >

• Uzun gelirse, kesip kısaltarak kullanma imkânı var mı?

Saygılar.
  • arkadaşlar sitede direk 55 ve 45 cme ulaşamadım. googleda aratıp satın aldım. haber için teşekkürler. bir de astra h için arka silecek olsa süper olur.

bu sene silecekleri opel serviste kampanya ile 70e değiştirttim. ön arka hepsini. bakalım kaç sene gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Tüm Marka ve Model Araçların Silecek Boyutları

Size ve konuyu açan arkadaşa teşekkürler..
  • 93 şahin e uymaz diye düşünüyorum ama belki bi yolunu buluruz? benim silecekler eski.
    şahinlerinki kaç cm?
  • Takip, yarin gunduz gozu ile bakacagim.
    Bilgi veren arkadasa tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

45 cm lik için link http://www.hizlial.com/oto-aksesuar/oto-aksesuar-urunleri/newstar-muz-tip-silecek-universal-yeni-nesil-banana-tip-45-cm-20055_31.406.8125.0017.htm

Sembol için 45 ve 55 lik lerden sipariş ettim bakalım..

45 cm listede görünmüyor ama siz sitede 45 cm liği bulmuşunuz helal olsun :-)) Direk linkde oynama yapıp mı buldunuz?
    sanırım konuyu bizimle paylaşan arkadaş da listede 55 cm yok ken oda direk verdiği lnkden görülüyor.Teşekkür ederim.

• Ben de 2003 üretimli Opel Astra aracım için 51 cm ve 48 cm olmak üzere 2 adet sipariş ettim. Önceki mesajlarda verilen tabloda 45 cm yazılmış benim aracım için ama bu bilgi yanlış verilmiş. Bu araçlarda şöför tarafı 51 cm, yolcu tarafı 48 cm'dir.

Umarım verim alabiliriz bu muz sileceklerden. Ne zaman gönderirler acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

45 cm lik için link http://www.hizlial.com/oto-aksesuar/oto-aksesuar-urunleri/newstar-muz-tip-silecek-universal-yeni-nesil-banana-tip-45-cm-20055_31.406.8125.0017.htm

Sembol için 45 ve 55 lik lerden sipariş ettim bakalım..

Link için teşekkürler. Çok hora geçti.

• fiorino için uygun mudur bu silecekler???
    az önce baktım kolun sonu U şeklinde değil ?!?
  • citroen c4 e alacam ama uyarmı bilmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.