Şimdi Ara

Araçlarınız için Muz tipi Silecek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
23.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de geçen valeo marka silecek aldım orjinal diye ama güzelce yagmur yagarken bile tak tak tak edip atlayarak yukarıya çıkıyor.Bunu her zaman da yapmıyor.Mesela 5 kere güzel çekiyor 2 kere takıla takıla...Sebebini çözemedim.Sizce ne den olabilir ? Olmadı ben de alıcam bu muzlardan.
  • bu ürünü kullanmadım ama bimdekini kesinlikle tavsiye etmiyorum.fiyat benzer olduğu için kalite de benzerdir diye şüpheliyim.2 tane aldım sesini geçtim silmiyor bile.bunların ucunda plastik bir koruma var sanki onu sökmeden takmışçasına silmiyor ve acayip ses yapıyor.bazı ürünler vardır galerici işi tam öyle.sırf göz boyama.2-3 lira deyip geçmemek lazım ben attım bile çöpe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: C£nq
    Muz tipinin lastiği çıkmaz birleşiktir. 1,5 sene önce hepsiburda'dan yine bu tarz bir marka aldım çifti 6tl tuttu kargo bedavaydi. 1,5 senedir canavar gibi, o kadar memnun kaldım ki anlatamam.

gayet güzel çıktı valla . . lastiği çıkarıp orjinal sileceğin içine taktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: britony

Arkadaşlar merhaba,

Bir çoğunuz biliyordur belki fakat bilmeyenler için paylaşmak istedim.
    1 sene evvel de aynısından almış olduğum Newstar muz tipi sileceklerden tekrar aldım. Çifti kargo dahil 5,90'a geldi (Kargo ücretsiz)..Bu fiyata nasıl satılıyor anlamış değilim çünkü gerçekten çok memnun kaldım.. Bu nedenle sıcak fırsat olduğunu düşünüyorum.

Görüntülemek isteyenler için HızlıAl linki: TIKLA

Bilgilerinize.

bende bi takım sipariş geçtim 60 cm 48 cm 5 lira tuttu bu kışın başında 15 tl verdim değiştirdim oto sanayide çocuk ısrar edince değiştieyim abi diyince çok kötüde değildi sileceklerim yeni taktığı silerken iz bırakıyor sinir oldum bu sabah işe gelirken iyicene dellendim şansa bu sayfayı görünce yorumlarıda okudum bu fiyata çok iyi kargo bedava 15-20 tl ye satıyor neyse kendim takabilirim umarım teşekkürler haber verdiğin için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seas79 -- 4 Şubat 2012; 16:00:05 >

• 45cm kalmamış. şans işte.
  • Bosch Aerotwin Banana Silecek aldım geçenlerde internetten. 68 TL falandı. 2-3 senede bir değiştiriyorum zaten.

Silecek sürüş güvenliği açısından önemli bir parçadır. İhmale gelmez. Aman diyeyim.
  • beyler bir tane alınca sadece bir tane mi geliyor. yani çift olarak gelmiyor mu. ben bir tane aldım da, eğer tek geliyorsa bir tane daha alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

beyler bir tane alınca sadece bir tane mi geliyor. yani çift olarak gelmiyor mu. ben bir tane aldım da, eğer tek geliyorsa bir tane daha alayım

tek tek satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Orijinalden alıntı: exponent

beyler bir tane alınca sadece bir tane mi geliyor. yani çift olarak gelmiyor mu. ben bir tane aldım da, eğer tek geliyorsa bir tane daha alayım

tek tek satılıyor.

teşekkür ederim.bir tane daha aldım.fırsatı duyuran arkadaşada teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Tüm Marka ve Model Araçların Silecek Boyutları

sizede teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatlaxs

Tüm Marka ve Model Araçların Silecek Boyutları

harika bir bilgi, teşekkürler.
  • Hızlıal ile ilgili olumsuz önyargılarıma karşın :) siparişimi verdim. Başlığı açan arkadaşıma teşekkür ederim. Denemek için bir set sipariş verdim. Sorun çıkmazsa, bütün arkadaşlarıma aldırırım :)
  • Eskisen ben de Bosch kullanırdim ama 2 sene gitmezdi, artık ucuz alıp her sene kullanırım diyordum, şansıma bu sene bende muz silgeç işine girdim. HB danın en büyük avantajı bedava kargo, bu fiyattan bile kar edebiliyor;)
    Dışardan alırken mutlaka silme garantisi isteyin, yani dandik lastik değilse bu garantiyi size verecektir zaten. Silgeç lastikleri aslında yazın güneşten bozuluyor....
  • arklar mrb arabaya uyup uymadıgını nerden anlıcaz bnde 2004 astra var. yeni nesil falan yazıo o yüzden sordum 2004 yani :::)))
  • 55cm ve 51cm 2 adet aldım, paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

dip not: konudaki linke tıklayınca 55cm lik silecek çıkıyor
    fakat silecekler ana bölümünde 55cm lik silecek ürünü gözükmüyor.
    sipariş verdim umarım bir sorun çıkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wallace_son -- 4 Şubat 2012; 17:18:39 >
  • peki arkadaşlar toyota 95 model veya şahin'e alan varmı? veya uyar mı
  • Bende 1 tane 48 cm sipariş verdim,konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
  • Sileceklerinden garç garç ses çıkanlar sileceğin kolunu pense ile tutup yukarı doğru hafif kanırtsınlar. Sesin durumuna göre az yada çok ayarlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wallace_son

55cm ve 51cm 2 adet aldım, paylaşan arkadaşa teşekkür ederim.

dip not: konudaki linke tıklayınca 55cm lik silecek çıkıyor
    fakat silecekler ana bölümünde 55cm lik silecek ürünü gözükmüyor.
    sipariş verdim umarım bir sorun çıkmaz.

Rica ederim..
    Ben de alırken o şekildeydi...55'lik görünmüyordu silecekler bölümünde..Bu şekilde aldım çarşamba sipariş verdim bugün elime ulaştı.
    Hatta bugün de denedim tekrar. Gayet güzel ve hiç ses yok.

Ben çok memnunum. İnsanların da işine yaradıysa ne mutlu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.