Şimdi Ara

Araçlarınız için Muz tipi Silecek (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
2
Favori
23.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ebatların linklerini ilk mesaja ekledim. Bulamayan arkadaşlara yardımcı olur sanırım.
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmavcu

quote:

Orijinalden alıntı: britony

quote:

206 ön ve arka camları için hangi silecekler kullanılmalı, bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Arkadaş yukarıda link vermiş. Bir de ben vereyim.

TÜM ARAÇLAR İÇİN SİLECEK EBATLARI

Gormemistim, tesekkurler.

Merhaba

Arkadasların verdiği linklerde Peugeot 307 için verilen değer 610*okunmayan bir değer fakat internette başka kaynaklarda 700*650 gibi bir değerden bahsediliyor? 2005 model 307 hdi için hangi ölçüde almam gerekli bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar, teşekkürler.

Iyi gunler,

• grande puntoya uymuyor. ama biraz işçilikle eski lastiği çıkarıp onun yerine takabiliyorsunuz. arkaları değiştirmek ise çok kolay.
  • peugot 204,304,305,307,309 modeli ve bir çok modelinde sol ve sağ eşit uzunluktadır. 307 ninki 61 cm dir her ikisinde ..Eğer araba yakınınızdaysa ölçmenizdaha verimli olur.

OPEL CORSA C arabalarınkini bizzat ölçtüm ön silecekler sol:50 cm sağ:45cm arka :40 cm ama sol 50 cm bulunmadığından 51 cm de uyar sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksaray1 -- 5 Şubat 2012; 13:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksaray1

peugot 204,304,305,307,309 modeli ve bir çok modelinde sol ve sağ eşit uzunluktadır. 307 ninki 61 cm dir her ikisinde ..Eğer araba yakınınızdaysa ölçmenizdaha verimli olur.

OPEL CORSA C arabalarınkini bizzat ölçtüm ön silecekler sol:50 cm sağ:45cm arka :40 cm ama sol 50 cm bulunmadığından 51 cm de uyar sanırım.

c4'de 65cm ama ben ses yapiyor diye 60cm aldim c4'ü olanlarin bilgisine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tello2

quote:

quote:

quote:

206 ön ve arka camları için hangi silecekler kullanılmalı, bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Arkadaş yukarıda link vermiş. Bir de ben vereyim.

TÜM ARAÇLAR İÇİN SİLECEK EBATLARI

Gormemistim, tesekkurler.

Merhaba

Arkadasların verdiği linklerde Peugeot 307 için verilen değer 610*okunmayan bir değer fakat internette başka kaynaklarda 700*650 gibi bir değerden bahsediliyor? 2005 model 307 hdi için hangi ölçüde almam gerekli bilgi verebilecek olan var mı arkadaşlar, teşekkürler.

Iyi gunler,

yazdığımı bulamadım şimdi de neyse... ben 2 tane 60 cmlik aldım daha öncede bu konudan açılmış orada da 307 sahibi bir arkadaş ölçmüş 60 cm miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 5 Şubat 2012; 13:41:51 >

• bende sol 50 cm di 51 cm siparişi verdim . sağ 45 cm , arka :40 cm ama 41 cm sipariş geçtim bakalım gelince takmayı becerecekmiyiz? topu topu üçüne 7,5 tl gitti olmazsada önemli diil..
  • Silecek bu kaar kisa zamanda nasil eskir anlamadim. Ben 3 yildir kullaniyorum hala sorun yok. Sadece cok soguk havalarda camlarda kirliyse ses yapiyor. Bir sure sonra sesde kalmiyor.
  • arka silecek için var mı acaba?
  • 2008 civic lerin olcusu kac aceba bunlar uyarmi bildn varmi arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

2008 civic lerin olcusu kac aceba bunlar uyarmi bildn varmi arkadaslar?

Bir forumda şöyle bir şeyden bahsetmişler...

quote:

FD6 orjinal silecek ölçüsü 575 mm ve 650 mm. ben 575 mm bulamadığım için 600 ve 650 mm standart muz silecek aldım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bozkan38

2008 civic lerin olcusu kac aceba bunlar uyarmi bildn varmi arkadaslar?

Bir forumda şöyle bir şeyden bahsetmişler...

quote:

FD6 orjinal silecek ölçüsü 575 mm ve 650 mm. ben 575 mm bulamadığım için 600 ve 650 mm standart muz silecek aldım

Tesekkurler en iyisi olcup bakayim dogrumu
  • Her marka araca uyuyor mu ki? Fark eden sadece silecek boyutu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fagala

45 cm lik için link http://www.hizlial.com/oto-aksesuar/oto-aksesuar-urunleri/newstar-muz-tip-silecek-universal-yeni-nesil-banana-tip-45-cm-20055_31.406.8125.0017.htm

Sembol için 45 ve 55 lik lerden sipariş ettim bakalım..

yeni kasa dembol mü birde 45 likmi 55 likmi yada 1tane 45 lik 1 tane 55 likmi sipariş etdin bendede yeni kasa sembol var alıcam ama hangi ölçülerde alıcam fikrim yok bilmiyorum teşekürler

• quote:

Orijinalden alıntı: saw1616

quote:

Orijinalden alıntı: fagala

45 cm lik için link http://www.hizlial.com/oto-aksesuar/oto-aksesuar-urunleri/newstar-muz-tip-silecek-universal-yeni-nesil-banana-tip-45-cm-20055_31.406.8125.0017.htm

Sembol için 45 ve 55 lik lerden sipariş ettim bakalım..

yeni kasa dembol mü birde 45 likmi 55 likmi yada 1tane 45 lik 1 tane 55 likmi sipariş etdin bendede yeni kasa sembol var alıcam ama hangi ölçülerde alıcam fikrim yok bilmiyorum teşekürler

Benim ki 2007 model. Ama yeni kasalarinki de aynidir. 55 ve 45 likten alin. Yedek dursin derseniz 2 ser tane alin bence. Yalmiz bunlari takmak biraz zor. Daha once ben takmak icin baya ugrasmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

peugot 204,304,305,307,309 modeli ve bir çok modelinde sol ve sağ eşit uzunluktadır. 307 ninki 61 cm dir her ikisinde ..Eğer araba yakınınızdaysa ölçmenizdaha verimli olur.

merhaba, C4 sağ sol farkediyormu? yoksa 60 70 cm olarak 2 adetmi almalıyım. yardımcı olursanız sevinirim.
    selamlar.
  • Merhaba!
    Duyrulur!!!

Yarım saat kadar önce Kipa da gördüm. Viper ya da Viber marka Muz tipi silecek 1.5TL.
    Eski sistem silecekler 1'TL'di.
    Ben daha önce tane 2.5TL civarı yeniçarşım'dan 3 takım aldığım için almadım.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: koc000

quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

quote:

merhaba, C4 sağ sol farkediyormu? yoksa 60 70 cm olarak 2 adetmi almalıyım. yardımcı olursanız sevinirim.
    selamlar.

Sağ ve solun ölçüsü farklı oluyor genellikle sadace bazı peugot modellerinde aynı oluyor. eğer sende sağ ve solun ölçüsü farklı ise onların için ayrı ayrı sipariş geçmek zorundasın.zaten 60 cm likden sipariş versen içindne bir tane çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Merhaba!
    Duyrulur!!!

Yarım saat kadar önce Kipa da gördüm. Viper ya da Viber marka Muz tipi silecek 1.5TL.

Saygılar...

yuh demek istiyorum. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TWiST_oF_FaCe

quote:

Orijinalden alıntı: abilgen

Merhaba!
    Duyrulur!!!

Saygılar...

yuh demek istiyorum. :)

Evet, Ben demiştim zaten yuhhh diye!
    Yine desem olur yuhhhhh

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.