Megane 3 aracıma uymadı. Bende lastiğini söküp eskisine taktım. 5 dk zaman alıyor. Konuyu açan arkadaşada teşekkürler.
Benimkiler de uymadı. Lastiği sökme işini nasıl yaptınız ve eski sileceğe yeni lastiği nasıl monte ettiniz?
5 dk diyince basit bir işlemmiş gibi geldi ama kolay olmayacağa benziyor..
Akşama deneyeceğim ben de..
quote:
Orijinalden alıntı: TeQuiLaS
quote:
Orijinalden alıntı: Bhd1R
Megane 3 aracıma uymadı. Bende lastiğini söküp eskisine taktım. 5 dk zaman alıyor. Konuyu açan arkadaşada teşekkürler.
Benimkiler de uymadı. Lastiği sökme işini nasıl yaptınız ve eski sileceğe yeni lastiği nasıl monte ettiniz?
5 dk diyince basit bir işlemmiş gibi geldi ama kolay olmayacağa benziyor..
Akşama deneyeceğim ben de..
Resimde görülen kısımı sök. Çok sert davranma kırılıyor. Ben kırdım gerçi kullanmayacağım için. Sonra lastiği çekip çıkart çok kolay oluyor. Meganın orjinal sileceklerini sökerkende pense ile lastik kısmını çek biraz çıkart. Daha sonra resimdeki parçayı çıkart. Lastiği çıkartmadan çıkmıyor o parça orjinal silecekte. Yenisini takıp o parçayı yerine tak.
quote:
Orijinalden alıntı: Bhd1R
Resimde görülen kısımı sök. Çok sert davranma kırılıyor. Ben kırdım gerçi kullanmayacağım için. Sonra lastiği çekip çıkart çok kolay oluyor. Meganın orjinal sileceklerini sökerkende pense ile lastik kısmını çek biraz çıkart. Daha sonra resimdeki parçayı çıkart. Lastiği çıkartmadan çıkmıyor o parça orjinal silecekte. Yenisini takıp o parçayı yerine tak.
Dostum çok teşekkür ederim, sağolasın
KONUYU TAKIP EDIYORDUM aracımın sılecek ölcülerinı bılmedıgımden önceden sıparış vermedım az önce siparış vermek istedım kargo ücreti yansıdı iptal ettim
Pejo 407ye uymadı arkadaşlar.
2011 ford fiesta için alan var mı arkadaşlar.Varsa kaç cm liğinden almamız gerekiyor.Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
quote:
Orijinalden alıntı: eoy1907
2011 ford fiesta için alan var mı arkadaşlar.Varsa kaç cm liğinden almamız gerekiyor.Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...
Kampanya bitti. Neden bu konu halen aktif?
pejo 307ye de olmuyor, adamın biri daha önce bu konudan açılana yazmış aldım felan diye ya
bu sitenin çok üçkaatçı olduguna inanıyorum .cumartesi gece sipariş verdim hala tedarik ediliyor diyor. 10 gün öncede burburry klasik vardı 30 ml 30 tl ye .2 adet aldım 1 hafta tedarik ediliyor yazdı sonra aradılar yok tedarik edemiyoruz yok firma yollamıyor felan filan,sonra kıvırdı sistemde sorun varmış felan sonraki siparişleriniz için çek olarak iade edelim felan filan çok sinir oldum
quote:
Orijinalden alıntı: digicemba
bu sitenin çok üçkaatçı olduguna inanıyorum .cumartesi gece sipariş verdim hala tedarik ediliyor diyor. 10 gün öncede burburry klasik vardı 30 ml 30 tl ye .2 adet aldım 1 hafta tedarik ediliyor yazdı sonra aradılar yok tedarik edemiyoruz yok firma yollamıyor felan filan,sonra kıvırdı sistemde sorun varmış felan sonraki siparişleriniz için çek olarak iade edelim felan filan çok sinir oldum
Cumartesi gece sipariş verdim havale ile haliyle ödeme pazartesi iş gününe kaldı pazartesi sabahı baktım havale gerçekleşmiş salı günü öğlen geldi kargo sende neden hala tedarik ediliyor yazıyor anlamadım 3 iş günü kargo diyede yazıyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme