Şimdi Ara

ARAÇLARDA BULUNAN SENSÖRLER NE İŞE YARAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
4
Favori
70.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bunların hepsini bize okulda ezberletiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizlimabedim

bunların hepsini bize okulda ezberletiyolar

Oha siz kimsiniz, ne is yaparsınız, ne okursunuz da ezberletiyorlar. Gavur eziyeti bu arkadas.
  • dediginiz gibi ya 3.5 atılan bir okulda serseriler ile okumaya çalışırsınız yada 4x4 lük bir okulda okur gelecekte motor mühendisi olmak için bunları ezberlersiniz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bu bilgiler cok güzel lazım oldugunda aranılan bilgiler hakan ustamıza teşekkür ederim
  • ABS sensörü kaç ohm gelmektedir?

+- duyarlılığı varmıdır ( tersi düzü)
  • quote:

Orjinalden alıntı: mprivateturun

quote:

Orjinalden alıntı: gizlimabedim

bunların hepsini bize okulda ezberletiyolar

Oha siz kimsiniz, ne is yaparsınız, ne okursunuz da ezberletiyorlar. Gavur eziyeti bu arkadas.

üniversitede otomativ bölümü okuyanlara ezberletirler bunları
  • quote:

Orjinalden alıntı: pitagora

bu bilgiler cok güzel lazım oldugunda aranılan bilgiler hakan ustamıza teşekkür ederim

Asıl ben teşekkür ederim sıkılmadan okuduğunuz için.
  • kolay gelsin .aracım 98 model ford ka . sorunum şu ilgilenirseniz çok sevinirim ;
    aracımı motor yüksek devirlerde iken (3000 ve üstü gibi) boşa attığım da devir 3 4 saniye aynı kalıp birden düşüyo ve stop ediyo boş viteste.bu da ani frenlemelerde debriyaj fren yaptığımda bir kaç kaza pozisyonuna girmemi sağladı. bugün rolanti sensörünü ve gaz kelebeği sensörünü temizlettim fakat sorunum halen devam ediyo. sorun bunlardamıdır ?yada kesin hangisinde? yada maf sendörü ile bir ilgisi varmıdır? yardımcı olursanız çok çok sevinirim . kolay gelsin
  • Hocam elinize sağlık. Daha önce okumuştum fakat unuttuklarım varmış. Çok bilgilendirici bir paylaşım.
  • 3.1 öncesindeki sensörlerin açıklamaları yok mu acaba ? bir de kaynak belirtebilir misiniz ?
  • arkadaşlar gerçekten çok yararlı bir belge olmuş yazanın paylaşanın eline koluna sağlık ama bunların şekilleri yok mu acaba? ve o şekilleri paylaşabilme imkanınız yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirkol1990 -- 16 Aralık 2011; 18:08:39 >
  • Arkadaşlar aracım Fusion serviste makineye bağlanmıştı hego sensörü arızası vermi bu sensör nedir ne işe yarar bilen varsa yazarsa sevinirim...
  • bmv 318i 1999 model aracımın yakıtı arttı usta bilgisayara bağladı kat öncesi lamda sensörü dedi bu sensörün temizlenme olasılığı varmı arkadaslar varsa nasıl olur yardımcı olursanız sevinirim
  • müthiş müthiş müthiş bir konu. arabanın cıvatasından çok sensörlerin olduğu bir mekanik motorda bu konu süper ötesi olmuş hocam
  • Eline emeğine sağlık.."Polen Filtre Kazanında Reyhan Otu Yetiştirmenin Sisteme Zararı Olur mu?" konusundan sonra ilaç gibi geldi.
  • Araçlarda bulunan sensörler ikide bir bozulup sahibine masraf ve stres çıkarmaya yarar. Eski araçlar ne güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanusta

Helal olsun herkes araçlarda bulunan sensörlerin ne işe yaradığını biliyormuş zaten.

Selam. Benim bi sorum olacakdi. Benim araç megan1 1999 model 2000 motor otomatik. Sorun : araç sogukken problem yok. Sicakken devir 25.30 deviri geçmiyor haliyle vites atmıyor, rampada kalıyor zor çıkıyor bu neden olabilir saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merha arkadaşlar,

Aralıklı arıza. Sabit geometrili turbo kompresör. Referans değere göre yanlış konum, çok fazla aşırı besleme (satış sonrası servis)

Bu arızayla ilgili ne yapmam gerekiyor, servisler turboyu sökme yenileme derdinde. Aracım 2012 model Peugeot 207 1.4 hadi urban move 67 binde.

Zaman zaman yanıp kendılıgınden sönen bu arızayı 4-5 defa sildirdim, bir servis yetkili serviste versiyon yükselt dedi, bana turbo basınç sensörü arızalı gıbı geliyor, ne yapmalıyım yardımlarınızı rica ederim.

Syg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu genellikle araçlarda bulunan sensörler üzerinden ilerlemiş ama adı geçen pek çok sensör çeşidi, endüstriyel ve sanayi alanlarında da ciddi oranda kullanılıyor. Görselleri ile ilgili kaynak arayanlar için https://www.sensortek-hbm.com/basinc-sensoru-nedir/ önemli bir kaynak olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painersin -- 18 Mayıs 2021; 16:50:30 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.