Şimdi Ara

Aracınız LPG' de ne kadar yakiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Peugot 307 şehir içi 16 ile - 18 kuruş arası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Depoyu yeni fulledim. Tam rakami veririm yakinda. Ama normal kullanimda kabaca 20 kurus falandir herhal

Kurus cunku yol bilgisayari yok arabada. Ucer beser aliyoruz anca. Boylelikle de kabaca hesap cikiyor ortaya. Hadi gonlunuz olsun diyelim 10 litre civari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 17 Şubat 2016; 20:04:11 >
  • 94 model corolla 1.6 xli şu sıralar full şehir içi 22 kuruş falan yakıyor. Şehir malatya aldığım lpg litre fiyatı lukoil de 2.15 tl.

• Lpg 2.22 den alınca 28-30 kr. yakıyor yakmak derken içiyor.

• 16 kurus yaktiranlari gorunce arabayi yakasim geliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lpg fiyatının hergün değiştiği bir ülkede neden kuruş hesabı yapılır hâlâ anlamış değilim. Lütfen metreküp cinsinden paylaşım yapınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun yol 8 litre sehir içi 10 litre lpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kullanıma bağlı çok değişken 1600 cc prins lpg ile 6.5-7 litreden tut maximum 14 litreye kadar yakıyor +5000 devir gidersem hep 13.5-14 litre yakıyor. bunların dışında şaşmaz. ne daha az ne daha çok yaktırabildim.
  • Megane 1.4 22 kuruş ankara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuruş ile ölçüm yapılmaz.Yarın darda kalsan 5 tl den gaz alsan 80 kr mu yaktı diyeceksin ?

100 km/ lt hesabı en temizi

1.6 124 bg Cruze şehir dışı 10Lt Şehir İçi 12lt civarı.
  • Yıl olmuş 2016 hala kuruşçular var . Hayır bide şey tipler var mesela '' Benim ki 220 kuruş yakıyor '' falan diyen tipler. 220 kuruş 2 lira 20 kuruş eder ondan bile haberi yok daha , desene litre olarak işte .. Her neyse niye yazdımsa artık... sanki sürekli sabit fiyatlar da , adam hala kuruş diyor.
  • Scenic
    Şehir içi 13-14 litre
    Şehir dışı yine 13-14 litre

• Megane II 1.6 16V şehiriçi ~25 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi createemir -- 17 Şubat 2016; 20:37:10 >
  • 1.6 100 hp easytronic meriva ile sehir içi (((ama konyanın şehir içisi 20 km 1 lamba :))) 20 kuruş. Şehir dışı 18-20kuruş. yol bilgisayarı olmadığından litre hesabım yok gazı fullerim bitince benzinli devam ederim. (lpg 2,10 )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 17 Şubat 2016; 20:46:12 >
  • Clio 1 aracım. Sehiriçinde(aşırı trafiğe pek girmem) 9-10 lt kışın, yazın 7,5-9 lt civarı yakıyor. Şehirlerarası 6lt civarında yakıyor.
    Nerdeyse benzin harcamıyorum desem yeridir. Eski sistem lpg takılı olduğu için sadece çok soğuk olduğu zaman az bi'şey benzinle çalıştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasto_37 -- 17 Şubat 2016; 22:39:03 >
  • bu kuruşlara benzin kuruşlarıda dahilmi acaba hele kış aylarında...
  • Uzun yol rekorum 11 kuruştu.Şehiriçi 15 dk yolculukta en az 10 litreye indirebildim.20 dk olursa 8 litre civarına kasmadan geliyor.
  • 1.4 punto. Ankara şehir içi 100 km de 8-9 lt LPG

• 1.25 yeni i20 9lt lpg yakıyor 100kmde.5 depoluk ölçüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: TahtalıKöyünMarangozu

Scenic
    Şehir içi 13-14 litre
    Şehir dışı yine 13-14 litre

Aynen
    Sehirici disi farketmiyor benim de. Ortalama 10 litre yakiyor. Sehiricinde zaten yakiyor sehirdisinda da ben basiyom gene yakiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.