Aracım pert mi
-
-
Aracınız pert geçmiş olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Kırdım dostlarımı hep senin için.. -
bu araç pert of the pert. buna pert vermeyecek eksperi öperler.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Çok geçmiş olsun. Bence perte çıkar.
_____________________________ 2022 Hyundai Bayon 1.4 MPİ 100 PS Elite A/T - Atlas Beyaz -
Çok geçmiş olsun, umarım herkes iyidir. Pert gözüküyor, yapalım deseler ben çoluğumu çocuğumu asla bindirmezdim böyle kaza yapan araca.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ teknikersin değil mi?
-gençken insan hatalar yapabiliyor. -
herkese teşekkür ederim, artık galiba aracın yüzde 65-70 kadarı kadar masraf olmalıymış, hala içimde şüpheler var umarım perttir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
"Çıtır hasarlı, sigorta şişirmesi sonucu pert"....
_____________________________ -
Aracımız garajdan çıkarken yaşadığı sürtme sonucu sol taraftan kısmen boyalıdır. Kaput, tavan, bagaj hatasızdır. Sağ ön çamurluk sök tak ayarlıdır. Şaselerde ve podyelerde kesinlikle işlem yoktur.
Sigortasız bir araçla ufak bir sürtmeden dolayı bedelsiz tramer kaydı çıkmaktadır.
Şaka bir yana aracınız pert hocam. Sigorta şirketiyle pazarlığa hazırlanın ve araç bakın.
_____________________________ -
geçmiş olsun hocam. kasko değer listesindeki fiyattan size ödeme yaparlar. siz paranızı alır çekilirsiniz. aracınız ağır hasar kaydı ile şirketlere veya bireysel hasarlı alım satım yapan kişilere satılır. onarım yapıldıktan sonra muayene yapılıp satışa çıkar.
_____________________________ .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler