Şimdi Ara

ARACIM ÇEKİŞTEN DÜŞTÜ SEBEBİNİ BULAMIYORUM LÜTFEN YARDIM!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
9.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese iyi forumlar aracım yaklaşık 2-3 aydır çekişten aşırı bi derecede düşüyor sebebini ustalara söylediğim halde araban canavar gibi diyorlar ama yokuşlarda araç eskisi gibi gitmiyor tıkanıyor resmen kamyon bazen düz yolda bile 2 viteste yapıyor aracım E34 520i 94 model LPG yok 2000 cc lik bi aracın tıkanması yokuslarda zoruma gidiyor akü yeni değişti fren diskleri bitmek üzere birde debriyaj balatası bunları da 1 ay içinde değiştimeyi planlıyorum fren yada debriyajla alakası olabilir mi yardımlarınızı bekliyorum yakın bir zamanda uzun yolada çıkacağım şimdiden teşekkürederim yardımcı olan herkese.

• Debriyajla alakalı olması yüksek ihtimal, kaçırma yapıyorsa çekişten düşer araç, gaza basaanda devir artıp araç pek gitmek istemez, frenle alakalı değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katalitik konvertör de olabilir baktırdınız mı?

• araba bağırıyor gitmiyorsa - debriyaj balatası.

Araba gaz yemiyorsa veya geç toparlıyorsa - LPG ayar ve bakımı
  • yok hocam baktırmadım onada bi ara baktırayım o zaman teşkkür ederim
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    aynen öyle oluyor hocam o zaman kesinlikle ondandır kimse sorunu net olarak söylemediği için kafam karıştı çok teşekkürler ilk işim debriyaj balatasını değişmek olucak
  • egzoz eskiyse tıkanmış olabilir. arabada sorun yoktu ama çekiş düşüktü egzoz patlayıp araba rahatlayınca anladık. sonra yeni egzoz takıldı.
    egzoz patlayınca içerde garip bir uğultu da oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ilk dediğiniz oluyor zaten yukarıdaki aarkadaşın dediği gibi debriyaj balatasıdır kesin aracımda LPG yok
  • Debriyaj yazmaya geldim, zaten yazılmış, gidiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • baskı balata değiştir yeter

• Konu çözüldü yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar
  • Arkadaşlara katılıyorum hocam yakitla araniz nasıl

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarchist.

Katalitik konvertör de olabilir baktırdınız mı?

Bunu Yazmak için girmiştim katalitik konvertör egzoz gazının içeriğine bakarak karşımı ayarlar, konvertörde olabilecek bir arıza yada kısa devrede devre durunda sistem fakir veya zengin karışım gönderir ve çekiş düşer.

• Bizde de passat var 2006 model 2.tdi 140 lık. Araçta enjektör arızası olduğu için enjektörler değişti ve araç bildiğin 100 bg gibi oldu gitmiyor, çekiş yok tork sanki 320 değil 150 ve 2000 devir bandındi da araç bildiğin titriyor. Orjinal Continantel marka enjektör vardı tanesi 1.5 milyar olduğu için pahalı geldi başka marka takıldı. Yarın götürücem gene bakalım ne çıkacak.

Bu arada yüksek km passat adamın iflahını kurutur. Aracı 130 binde aldık 4 yılda 220 bine kadar 35 40 milyar masraf çıkarmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dave grohl

Konu çözüldü yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar

Nasıl çözüldü hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dave grohl

Konu çözüldü yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim iyi forumlar

Nasıl çözüldü hocam

Hocam 2-3 ay önce rutin bakımlar için ustama gitmiştim o da söylemişti debriyaj balatasının 2-3 aylık ömrü kalmış diye ama bilmediğim için çekişten düşürdüğünü foruma danışmak istedim o yüzden kesinlikle debriyaj balatasındandır hocam öyle düşünüyorum

• Vanos
    Disa ayar unitesi
    Katalitik konvertör
    Manifold tıkanması

Bunlar olabilir katkı kullandınız mı yakıt için

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Katalitik konvertör de olabilir baktırdınız mı?

Bunu Yazmak için girmiştim katalitik konvertör egzoz gazının içeriğine bakarak karşımı ayarlar, konvertörde olabilecek bir arıza yada kısa devrede devre durunda sistem fakir veya zengin karışım gönderir ve çekiş düşer.

hocam oda olabilir ama ustam debriyaj balatan bitmek üzere demişti ondan kesinlikle debriyaja ihtimal verdim eğer düzelmezse dediğiniz işlemide yaparım pek bilmediğim için soruyorum ne kadara patlar hocam bi bilginiz varmı katalitik konvertör
  • Albert-Einstein kullanıcısına yanıt
    Yok genelde fix hep aynı yakıtı kullanırım bazen performans düzelsin diye Shell'den kırmızı performans benzinin den alırım o kadar
    debriyaj balatam bitmek üzere hocam ondan büyük bi ihtimalle diğer saydığınız şeyler olduğunu sanmıyorum ama çözülmezse dediklerinizede bi baktırırım
  • yıgıdo5858 kullanıcısına yanıt
    95 oktan alırım her zaman hocam ama bazen mecburiyetten benzin istasyonu değiştiriyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.