Şimdi Ara

Aracı üzerimize sürdü ve dövmeye kalktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun aksam arkadasim ve kiz kardesiyle yuruyuse ciktik, kavsakta karsidan karsiya geciyoruz. Tam biz karsiya gecerken yesil yandi isikta bekleyen bmw 4.20nin biri geldi arabayi uzerimize surdu araba dokundu. Ne var der gibisinden surucuye baktik adam kapiyi acti indirmeyin lan arabadan basin gidin dedi. Beklesen olur musun dedim arabadan inmeye kalkti karisi tuttu. Arkadasin epey gururu kirildi yaninda kiz kardesi olunca. Benim de canim sikildi acikcasi. 400 bin liralik arabalara binmek bizi ne kadar medeni yapiyor gormus olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes hak ettiğini birgün yaşar hocam hiç canını sıkma ilahi adalet her zaman tecelli eder böyle hayvanlarla da uğraşmaya gerek yok ben bile tedavi edemiyorum bunları

• İki ayaklı hayvanlara ehliyet vermemek lazım. Yayanın üstüne sürmek nedir. O korkak herifin tekidir. Silahı filan vardır ona güveniyordur. Sonuçta belasını başkasından bulur sen merak etme.
  • Bmw 5 serisi olsaydı ölmüştüb herhalde.

Seninki Bentley yada Cadillac olaydı görürdüm onu laf yaparmıydı?

Saygılar.

• BMW ve Audi şoförlerinden böyle şeyler görünce şaşırmıyorum artık nedense. Efendi sürücüleri tenzih ediyorum ama genelde bu araçları alanların paçalarından "sonradan görme"lik akıyor.

O adamın hak ettiği şey belli aslında. Hem de o 420 nin içindeyken. Siz canınızı sıkmayın, bir gün bela bir tipe denk gelir, bir daha bırak kafayı çıkarmayı , kornaya basamaz korkusundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

BMW ve Audi şoförlerinden böyle şeyler görünce şaşırmıyorum artık nedense. Efendi sürücüleri tenzih ediyorum ama genelde bu araçları alanların paçalarından "sonradan görme"lik akıyor.

O adamın hak ettiği şey belli aslında. Hem de o 420 nin içindeyken. Siz canınızı sıkmayın, bir gün bela bir tipe denk gelir, bir daha bırak kafayı çıkarmayı , kornaya basamaz korkusundan.

Haklisin hocam belasini baskasindan bulsun.

• öyle bir sürer,iki sürer, üçüncüde manyağın biri çeker vurur, oracıkta kalakalır.. istanbulda bırak silahı,bıçağı arabada bomba taşıyanlar var. Minibüs caddesinde adamın birini minibüs sıkıştırdı,küfürleştiler, bir anda minibüsçüler çoğaldı adamın üzerine yürüdüler, herif torpidodan ses bombası çıkarıp attı.. 30 küsür e yaklaşan yaşamımda ilk defa böyle bişey gördüm.. yanımdada 5 yaşında ufak kuzenim vardı, zaten çocuk hem korktu hem emanet bir de insan nasıl bi şehirde yaşadığını düşünüyor, hayıflanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer yayalardan birine yani sizlerden birine dokunmuşsa aslında çok farklı bir şekilde o sürücünün canını sıkabilirdiniz. Baktınız adam artistlik yapıyor dokunmuşta zaten 112 yi arasaydınız olay kayıtlara trafik kazası diye geçerdi ve adli bir süreç başlardı. Ha siz şikayetçi olsanızda olmasanızda hapismi yer? hayır , bir iki ifade vs karakol sürecinden geçer ve yayanın üzerine sürülmeyeceğini anlardı.

Bu arada böyle birşey için 112 meşgul mü edilir diyenler çıkabilir , tabiiki edilmez. Bu konu su götürmez lakin gelgörki 112 acillere öyle hastalar (!)

taşıyor ki bu vaka onlardan çokçok daha ciddi bence.112 yi bildiğin taksi niyetine kullanan insanlar var maalesef.Örneğin bi adet sancısından veya bulantısı olan hastadan veya veya morali bozuk hastadan daha önemliyse 112 çağırılabilir. Hasta diyorum üzülerek ama maalesef o kapıdan içeri giren her birey hastadır bizim nezdimizde.

Basit bir adım ama belki bir odunu yontmaya vesile olur ...

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurr10

öyle bir sürer,iki sürer, üçüncüde manyağın biri çeker vurur, oracıkta kalakalır.. istanbulda bırak silahı,bıçağı arabada bomba taşıyanlar var. Minibüs caddesinde adamın birini minibüs sıkıştırdı,küfürleştiler, bir anda minibüsçüler çoğaldı adamın üzerine yürüdüler, herif torpidodan ses bombası çıkarıp attı.. 30 küsür e yaklaşan yaşamımda ilk defa böyle bişey gördüm.. yanımdada 5 yaşında ufak kuzenim vardı, zaten çocuk hem korktu hem emanet bir de insan nasıl bi şehirde yaşadığını düşünüyor, hayıflanıyor.

Tek dilegimiz o, manyagin biri uslandirsin. Kabadayilik yapmak ne demek gorsun.

• orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Plakayi almaya calistim ama goremedim.

• Yok artık. Çüşünüz. Bazuka filan da vardr onda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim ki gibi çok gelişmiş ! ülkelerde araba bir statü sembolüdür.Kendimize göstermediğimiz özeni arabamıza gösteririz.Hayatında bir kere bile kapsamlı sağlık taraması girmemiş ama arabasının bilmem neresi için binlerce lirayı gözünü kırpmadan verebilenlerin ülkesidir burası.Şimdi adamın bmw si var boru mu bu trafikte her türlü kural ihlalini yapabilir serbesttir.İşte bunlar hep çok fazla gelişmişlikten.

• bu konunun bmw yada başka markalarla ne alakası var.

kartal yada panelvan benzeri araç kullananlar daha çok yapıyor.

yine fakirlik piskolojisine girdiniz,üzülmeyin ülke olarak hızla zenginleşiyoruz.sizde pahalı arabalar alabileceksiniz.

• Genç sürücüler, hele bir de hızlı/pahalı araçlara sahiplerse ve bir de yanlarında hatun vs varsa çok atarlı oluyorlar.

Bunların dışında en kolay sinirlenen kesim yaşlı sürücüler.

Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bu konunun bmw yada başka markalarla ne alakası var.

yine fakirlik piskolojisine girdiniz,üzülmeyin ülke olarak hızla zenginleşiyoruz.sizde pahalı arabalar alabileceksiniz.

Sevgili Forumdaşım;

Gel bir de Mersin de gör BMW&Audi&Passat kullanıcılarını. Hepsi alçak dağları ben yarattım (töbe haşa) havasında. Hepsi sonradan görme ve her türlü yaralayıcı alet de bulunur yanlarında. Gel gelelim sevgili kolluk kuvvetlerimiz bunları görmez ne hikmetse de benim bijon anahtarı (araçta stepnenin takılı olduğu ilk bakışta anlaşılıyor) neden bagajda değil diye sorguya çekmeye kalkar.

• Araçlara yeşil yandıysa demek ki size kırmızı yanıyordu; kırmızı da sallana sallana geçeceğinize biraz hızlı hareket edebilirdiniz, yayalara 15 saniye kırmızı yanıp söndükten sonra kırmızı 10 saniye devamlı yanıyor ve sonra araçlara yeşil yanıyor Bence her iki tarafta hatalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 22 Mayıs 2017; 8:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

bu konunun bmw yada başka markalarla ne alakası var.

Sevgili Forumdaşım;

Gel bir de Mersin de gör BMW&Audi&Passat kullanıcılarını. Hepsi alçak dağları ben yarattım (töbe haşa) havasında. Hepsi sonradan görme ve her türlü yaralayıcı alet de bulunur yanlarında. Gel gelelim sevgili kolluk kuvvetlerimiz bunları görmez ne hikmetse de benim bijon anahtarı (araçta stepnenin takılı olduğu ilk bakışta anlaşılıyor) neden bagajda değil diye sorguya çekmeye kalkar.

orası biraz sote kalıyoantalya felan olsa neyse

kolluk kuvvetleri niye uğraşsın,uğraşıp mücadele eder içeri atar, sabaha kalmaz çıkar zaten

• arkadaşım bunda üzülecek bir durum yok bence.
    yarın bir başkasına aynı hareketi yapar, ama bu sefer ondan da görmemişi çıkar, sıkıntı olur.
  • Yayaya her şekilde öncelik verilmeli.Almanyada cezası çok büyük bu işin.Hoşgörülü olabilirdi.Benim şahsi tasavvufum,artistlik yapıp arabadan inerken onu arabanın içine gömmek olurdu.

• degobar kullanıcısına yanıt
    Bravo doğru cevap bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.