Şimdi Ara

Aracı güvenlik moduna getirmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak ettiğim bir soru var direksiyon kilitleri gerçekten işe yarıyor mu ?

• bence hırsız kafasına koyduysa her türlü götürüyor. immobliser, alarm, direksiyon kilidi, baston kilit vs. hepsi caydırıcı.
  • O zaman almaya gerek yok :)
  • Baston kilit varsa direksiyonu kesip kilidi çıkartıyorlar diye duymuştum ama işlem ne kadar kolay olursa olsun sizinkinin yanında adamın daha az uğraşarak çalabileceği araçlar varken sizin bastonlu araç her zaman hırsızlar için ikinci tercih olacaktır..

Bence alın..
  • bir benim lafımla böyle bir karar vermeyin

şu da anlaşılmasın, hırsız isterse girer diye alarm da takmayalım,direksiyonu da kitlemeyelim hatta kapıları da kitlemeyelim
    baston kilitler takıldığı pedallara ve direksiyon simidine baskı yapıyor bence.

almak istiyorsanız alın

edit:imla+ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyet 0070 -- 17 Haziran 2011; 21:16:03 >
  • Hırsızlar araç çalarken acaba neyine bakıyorlar yani öncelikleri eski model araçlarmı yoksa daha çok yeni araçlarımı tercih ediyorlar acaba...
  • bazılarının siparişle çalıştığını duymuştum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler konuya bakan hırsız arkadaş var ise azcık bilgilendirebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheRummer

Beyler konuya bakan hırsız arkadaş var ise azcık bilgilendirebilir mi ?

• Şimdi şu şekilde çalışıyoruz. Önce ihtiyacımızı belirleriz mesala müşterimizin kazalı aracı vardır parça lazımdır o araçtan bakarız.Ama keyfi çalıp parçalayacaksak immobilizer olmaması bizim işimizi çok daha kolay hale getirir. Ve ne yazıkki yeni araçların hepsinde standart oluyor meret. Eğer immobilizer var ise araçta yöntemlerimiz arklı onları buraya uzun uzadıya yazmayacağım. Şaka bir yana immobilizer olmayan arabayı düz kontak yapmayı izleyerek bile öğrenebilirsiniz. Ben 10 yaşında iken köyde kuzenim motorunun anahtarını kaybetmişti bir arkadaşı 1 dakikada düz kontak yapıverdi. Arabayı çalıştırmamında bundan en fazla 1 dakika daha fazla alacağını söylemişti. Bunu alırsanızda 1 kullanırsınız 2 kullanırsınız 3.de ne uğraşıcam dersiniz bence alarm taktırın daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

Şimdi şu şekilde çalışıyoruz. Önce ihtiyacımızı belirleriz mesala müşterimizin kazalı aracı vardır parça lazımdır o araçtan bakarız.Ama keyfi çalıp parçalayacaksak immobilizer olmaması bizim işimizi çok daha kolay hale getirir. Ve ne yazıkki yeni araçların hepsinde standart oluyor meret. Eğer immobilizer var ise araçta yöntemlerimiz arklı onları buraya uzun uzadıya yazmayacağım. Şaka bir yana immobilizer olmayan arabayı düz kontak yapmayı izleyerek bile öğrenebilirsiniz. Ben 10 yaşında iken köyde kuzenim motorunun anahtarını kaybetmişti bir arkadaşı 1 dakikada düz kontak yapıverdi. Arabayı çalıştırmamında bundan en fazla 1 dakika daha fazla alacağını söylemişti. Bunu alırsanızda 1 kullanırsınız 2 kullanırsınız 3.de ne uğraşıcam dersiniz bence alarm taktırın daha iyi.

Alarm olmaz ise olmaz immobolizer de var neyse birde direksiyon kilidi alırım gerçi cesaret ederlermiki benim aracı kaçırmaya :D

• quote:

quote:

Şimdi şu şekilde çalışıyoruz. Önce ihtiyacımızı belirleriz mesala müşterimizin kazalı aracı vardır parça lazımdır o araçtan bakarız.Ama keyfi çalıp parçalayacaksak immobilizer olmaması bizim işimizi çok daha kolay hale getirir. Ve ne yazıkki yeni araçların hepsinde standart oluyor meret. Eğer immobilizer var ise araçta yöntemlerimiz arklı onları buraya uzun uzadıya yazmayacağım. Şaka bir yana immobilizer olmayan arabayı düz kontak yapmayı izleyerek bile öğrenebilirsiniz. Ben 10 yaşında iken köyde kuzenim motorunun anahtarını kaybetmişti bir arkadaşı 1 dakikada düz kontak yapıverdi. Arabayı çalıştırmamında bundan en fazla 1 dakika daha fazla alacağını söylemişti. Bunu alırsanızda 1 kullanırsınız 2 kullanırsınız 3.de ne uğraşıcam dersiniz bence alarm taktırın daha iyi.

Alarm olmaz ise olmaz immobolizer de var neyse birde direksiyon kilidi alırım gerçi cesaret ederlermiki benim aracı kaçırmaya :D

Aracınız nedir öğrenebilir miyim?

• http://forum.donanimhaber.com/m_47001399/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47001399

Konuya bakarsanız görürsünüz :) daha otoparkımda bile değil hayırlısı ile az kaldı...
  • Hatırladım. Umarım gönlünüzce olur.
  • onu debriyaja falan tutturmayında elinize almayasanınız (Debriyajı)
  • En azından amatörlere yani camı indirip düz kontak falan yapıp benzin bitene kadar kullanıp oldugu yerde bırakanlara karşı caydırıcı olur.Onun dışında direksiyon kesme işlemi uzun sürer risklidir.Zaten ucuz bişey bunun gibi tek taraflı degilde çift taraflı geçmeli olanlardan alın.En azından biraz uğraşsınlar çalabilmek için £#$#½½'ler.
  • quote:

direksiyon kilidini nasıl açtınız peki? (baston kilitten bahsetmiyorum, kontak anahtarına bağlı olandan bahsediyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

direksiyon kilidini nasıl açtınız peki? (baston kilitten bahsetmiyorum, kontak anahtarına bağlı olandan bahsediyorum)

Ne zaman nasıl açtık? hayatımda hiç bir arabayı düz kontak yapmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

Duyduğum kadarıyla bu direksiyon kilitleri çok dayanıklı değil.. Boşluğunu alıp ters yöne sertçe vurulduğunda kırılıyormuş mili..
  • quote:

Hırsızlar araç çalarken acaba neyine bakıyorlar yani öncelikleri eski model araçlarmı yoksa daha çok yeni araçlarımı tercih ediyorlar acaba...

Hepsi öylemi bilmemde bazılarının uzman oldugu konular var.
    İlkokulda sınıfımızda bir kızın abisi opel araçlar konusunda uzmandı ve gazeteye cıkmıstı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.