Şimdi Ara

Aracı altını vurmak ve yakıt deposu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sinirlensem mi yoksa üzülsemmi bilemiyorum. Bizşm buralarda bşr inşaat var Mahvettiler heryeri, ne tırları duruyo ne bişey. Bugun yolda giderken havada yağmurlu, yolun ortasına l şeklinde demir atılmış yani belli inşaat demiri. Görmemle frene basmam bir oldu ancak arkamsa araç olduğundan sadece hızımı kesmek zorunda kaldım. Demir aracın altına baya bi vurdu takır tukur çıktı arkadakine girdi. Altına eğilip baktığımda yakıt deposunun biraz içeri göçtüğünğ gördüm. Yani yumruk atılmış gibi içeri göçmüş belki daha önceden vardı bilmiyorum ama aklıma takıldı, bir sorun teşkil eder mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akıtmıyorsa sıkıntı yok

• 1-2litre eksik yakıt alır sıkıntı yok
  • Lifte kaldırıp bir bakın bence altına tamamen başka yerlere de zarar vermiş olabilir .

Fren yerine manevra yapıp kaçmayı deneseydiniz ani frende araç öne yığılacaktır hani vurmayacağı varsa bile vurur bu yüzden . Gerçi arkada yanda araba olduğu için kaçılmıyor bizim buralarda da kamyonlar çok bazen parçalar düşüyor Ya hak deyip geçiyoruz üstünden.
  • detaylı kontrol şart başka biryerlerde sorun olabilir.

• Aracı lifte kaldırıp detaylı kontrol ettir.

Karter, gaz boruları, fren boruları, yakıt deposu, katalitik konvertör vs sıkıntı varmı.

• Hocam yakıt tankı dediğiniz; eğer motorun alt kısmıysa, yakıt tankı değil karterdir.Değiştirmeniz de fayda var..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ya kaçış yoktu geliş gidişli yoldu malesef şeridide değiştiremedim, birde hava yağmurlu iyice saklanmış yere çok zor görünüyodu

• çarkçı_başı kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bu arka tarafta stepne boşluğunun hemen önünde.

• Bu arada benim önceden de bu katalitik konvektör az biley alttan yırtılmıştı. Aracı o şekilde almıştım yani hafif bezimsi bişi sallanıyo aşağıya, şimdi baktım sanki biraz daha yırtılmış gibi geldi ama psikolojikte olabilir. Yırtık dediysem 3 cm fln bi bez parçası gibi bişi sarkıyo, bu katelitik konvektörün bozulduğuna mı işarettir ?

• Bir arkadaşın basina boyle bir olay gelmişti tabi o arkadaş olayi fotograflamisti ve açtığı davada faturali olan tüm masraflarını karsilatmisti...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.