Şimdi Ara

Araçtan inerken Koltuk Kenarının Katlanması Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş

Araçtan inerken Koltuk Kenarının Katlanması Sorunu!

Deri koltuklu her aracımda bu sorunu yaşıyorum. Tucson kullandım aynı, T10X kullandım aynı, şimdi XC90 da aynı oluyor. Araçtan inerken Koltuk Kenarının Katlanması Sorunu! 

Aracı ikinci el aldım, koltukları çok temizdi aldığımda, daha bir ay oldu hemen orası katlanıp çatlamaya başladı. Binerken sağ ayağımı direkt koltuğa attığım için oraya yük binmiyor, boy 190.

Ama inerken ayağımı yere atarken orası sıkışıyor koltuğun ve çatlıyor. Araçtan inerken Koltuk Kenarının Katlanması Sorunu! 

Basamak yaptırsam basamağa basarak inebilir miyim diye düşünüyorum. Tucsonumda basamak vardı ama sadece çocuklar kullanıyordu, ben basmıyordum hiç.

Ne yapacağımı şaşırdım. Böyle kullanıp çatlamasını görmek istemiyorum ama en son başlarım böyle işe deyip bırakacağım gibi, çözüm bulamadım.

Herkeste oluyor mu bu ? Gerçi birkaç tane daha t10x te görmüştüm, servis garantiden yeniliyor koltuk derisini ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 10 Eylül 2026; 12:33:43 >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • Benim Tiggoda kumaş yapmışlar orayı. Yine de kırışmış mı başka yerleri bir bakayım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Olmaması için suni deri, deri görünen plastiğimsi polyester malzemeler falan lazım bunun için sanırım.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.