Şimdi Ara

araca başka motor takılırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam elimde renault express var 1.9 bunun motoru pert oldu buna benzinli başka bir araç motoru takabilirmiyim acaba mesela brodvey motoru falan benzinli trafik işlemlerini yapmaktan dolayı bir sıkıntı yok yanlızca motorun yer olarak takmaya müsait olurmu her hangi bir ustaya sormadım buralarda şimdi aklıma geldi burda sormak istedim yardımı geçecek herkese şimdiden teşekkürler ...

• k20 vtec motor bile takarsın yeterkı takabılcek kabılıyette ustan olsun. Önce araştırman lazım uyumu nedır yapan varmı dışarda zorlukları neler ? Nelerın değişmesi lazım ? Motor kulaklarının yeri sabit kalıcakmı değişicekmi gibilerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

k20 vtec motor bile takarsın yeterkı takabılcek kabılıyette ustan olsun. Önce araştırman lazım uyumu nedır yapan varmı dışarda zorlukları neler ? Nelerın değişmesi lazım ? Motor kulaklarının yeri sabit kalıcakmı değişicekmi gibilerinden.

+1 yeter ki bunu yapabilecek usta ve çevren olsun.
  • İşin resmi kısmı çok yorucu ve sıkıcı diye biliyorum. Sanayi bakanlığı, mühendisler odası filan işin içine giriyor. Sonra yeni proje çizdiriliyor. Bu forumda motor değişimi ile ilgili bir konu vardı. Bayağı konuşulmuştu orada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSI MOTORA LPG TAKILIR MI ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.