|
-
-
araç 10 yıl 125 bin km yapmış. bence makul.
_____________________________ . -
Hocam motor bloktan mı geliyor araçta yağ eksiltme şuan yok bu aşamada ne yapılmalı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
motor yüksek devirde iken üst kapaktan (kapak contasından) belli belirsiz sızdırma yapabilir. bu da zamanla birikmeyle yağ kaçağı görüntüsü oluşturur. yağın gözle görülür derecede eksildiği kadar kaçak olmaz zaten.
_____________________________ . -
Temizleyebildiğiniz kadarını temizleyin.Öyle ciddi düzeyde bir kaçak göremedim.
_____________________________ Gelecekte bilgisayarlar 1,5 tondan daha ağır olmayacaklar. -Popular Mechanics Dergisi, 1949 :)
If it runs,it's crackable... -
Hocam aracı yeni almıştım ekspertiz böyle bir durum söylemedi epey üzüldüm
1 kutu balata spreyi yağ kalıntılarını tertemiz yapar.bunlar zamanla oluşan terlemelere benziyor.spreyi bolca sıkın sonrasında bir şey yapmayın.bir süre kullanıp kontrol edin tekrar yağlanma olursa öyle ustaya gösterin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ yok imzam -
Tamam hocam deneyip tekrar görsel paylaşıp yazacağım
125.000km araçta olmaması gereken bir sorun.
Aracın ilk sahibi değilsiniz sanırım.
Vakum pompası yağ kaçırıyorsa şanslısınız değiştirir sorunu çözersiniz.
Diğer türlü kapak contası veya turbodan sızdırma varsa masraf artar.
Oksijen sensörünün hemen arkası gibi, turbo veya turbo hortumlarını kontrol ettiniz mi?
Turbo hortumunun ömrü kısadır 100.000-150.000km arası sızdırma yapabilir.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023/2024/2025/2026 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Vakum contası altında yağlanma var ve yağ dolum kapağı çevresindede kaçak çok az mevcut buralardan sızarak oraya kadar bloğa kadar yağ ulaşır mı anlamadım
Bu arada mopar yazan hortum değişmiş. Mopar ürünleri PSA Fiatı aldıktan sonra çıkmaya başladı.2016 modelde olmaması lazım.
_____________________________ -
Erken müdahale ile hem ucuz hem sorunsuz bir sürüşe devam edersiniz. Yağ kaçağını tespit etmelisiniz acilen.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023/2024/2025/2026 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Olabilir bilgim yok
O bölgeden genelde yağ dolum boğaz contasından kaçaklar olabiliyor ,
usta benim aracta yağ dolum boğaz contasını değiştirmişti , o bölgeyi açmışken
vakum pompası contasını da değiştirdi .
_____________________________ -
Hocam değişim sonrası yağlanma geçti mi sizinde bloğa kadar yağlanma meydana gelmiş miydi
Yağ,Egr soğutucusunun üstüne kadar gelmişti ,şu bakalit kap.
değişimden sonra yağlanma kesildi.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt