Saygı duyarım ama ben sırf sıfır diye alt segment ve boş araç alacağıma gider 2 3 senelik temiz ist segment ,dolu araç kovalarım. Herkesin tercihi kendine. Millet gidiyor fantezi arıyor 150 - 200 bin kmde 2. El vag grubu alıyor, sonra şanzıman indi yetişin, motor sensörü arızalı, motor arızalı vs..vs... ağlıyor. Yoksa adam akıllı kullanılmış, sağlam kroniksiz japon marka modelerlin kullanım ömrü çok rahat 15 sene ,250 300 bin km dır. Sadece balata,yağ, filtre ,akü,buji bakimi yeterlidir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 13 Ağustos 2025; 15:56:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araç Önerisi Lazım (2. sayfa)

-
-
Dusuk butce ile cok tutulmayan sagam araclara bakmak mantikli olabilir.
Suzuki, musso grand, subaru vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ghostikiSaygı duyarım ama ben sırf sıfır diye alt segment ve boş araç alacağıma gider 2 3 senelik temiz ist segment ,dolu araç kovalarım.
Herkesin tercihi kendine.
Millet gidiyor fantezi arıyor 150 - 200 bin kmde 2. El vag grubu alıyor, sonra şanzıman indi yetişin, motor sensörü arızalı, motor arızalı vs..vs... ağlıyor. Yoksa adam akıllı kullanılmış, sağlam kroniksiz japon marka modelerlin kullanım ömrü çok rahat 15 sene ,250 300 bin km dır. Sadece balata,yağ, filtre ,akü,buji bakimi yeterlidir.
genç, kmsi düşük, temiz 2. el iyidir ama ben o konuda çok iyi değilim. yoksa anlıyorsan yaşlısını bile alırsın. olay capon-alman olayı değil. ha bu arada ben capon tercih etmem. adam herşeyde basite kaçmış, atmosferik kullanmış, sorunsuzmuş. sorunsuz olacak tabii, vw'nin yarısı kadar parça kullanmış. işim olmaz.
-
Bu yalnız biraz aklamaya çalışmak gibi.. ben son kullanıcı olarak sorunsuz araç istiyorum. Parçası çok o yüzden sorun da olur gibi bir özür beni ilgilendirmiyor ki, bu sorunları/ ihtimalleri kabul eden alsın, siz tercih edin tabi orası beni ilgilendirmez. Yalnız güvenilir araçlarda başta Japonların olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Tekrardan merhabalar. Bugün vakit buldukça biraz daha araştırma yaptım. Başta sedan bakıyorum demiştim ancak ford puma önerisi gelince ve beğenince csuv modellere de bugün biraz goz gezdirdim. Fiat Egea Cross ile karşılaştım. Fiyat baya cazip geldi model yüksek ve kmler düşük genelde ilanlarda. Sıfır fiyatlarına bakmadım belki Sıfır bile olabilir. Egea cross nasıldır tavsiye eder misiniz ? Benim baktığım modeller manueldi bu arada. Teşekkürler
Şikayet vardan bir kontrol edin derim.
bu sadece bazı kişilerin inandığı bir masal. almanların kalitesinin yanına yaklaşamaz japonlar. işim olmaz caponla.
-
Capon yazinca anca kendini basitlestiriyorsun, japon arabalarinin ustun teknik ozelliklerinden birsey eksilmiyor merak etme.
Mersedes bmw audi eyvallahta normal vatandasin alabildigi almanlarin neresi kaliteli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ya bir git incele golf ve corolla'yı. hala corolla daha iyi diyorsan da arabadan bir cacık anlamıyorsun demektir. kalite farkı ayla güneş gibi. şaka gibisin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsisya bir git incele golf ve corolla'yı. hala corolla daha iyi diyorsan da arabadan bir cacık anlamıyorsun demektir. kalite farkı ayla güneş gibi. şaka gibisin.
iki metre yalıtım malzemesine kalite diyorsunuz.
kalite anlayışlarımız çok farklı.
senin güneş dediğine ben göz boyama diyorum
sen bana söylesene çölü geçmen gerekse aileni touarege mi emanet edersin land cruisere mi?
dürüst ol :)
işte benim kaliteden anladığım bu iki metre yalıtım malzemesi, içerde 2 tane ankara pavyonu misali ledle kalite olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 13 Ağustos 2025; 22:46:35 >
-
Yok hocam öneremem gördüğünüz gibi kaçın
Capona binilmez kesinlikle motor dışında hiç birşey yok en iyisi almandan şaşmamak
otomobil de temelde ismi itibari ile motorlu bir araçtır.
yani önce motorun iyi olması lazım gerisi karoserdir otomobil değil.
-
isminde motor kelimesi geçmiyor. yani ismi itibarıyla motorlu bir araç değil, sadece motorlu bir araç.
işte gerisi teferruattır diyen capona biner, her ayrıntı önemlidir diyen de almana biner. yahu amerika'daki capon sevdasının sebebi belli; oradaki arkadaşlarımın da teyid ettiği gibi alması da yürütmesi de daha ucuz. ee türkiye'de ne alması ne de yürütmesi daha ucuz değil. nedir bu capon sevdası? amerikalılar biniyo, vardır bi bildikleri (sorgulama yok), biz de binek.
-
Bir otomobilden motoru cikarirsan geriye at arabasi kalir ata baglar cekersin.
Iki metre yalitim malzemesine, iki uc pavyon ledine tavlanmaniz da bana komik geliyor sorma gitsin
Senelik kaç km yapıyorsunuz?
Otomatik manuel?
Arabaya kaç kişi binecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 14 Ağustos 2025; 12:14:14 >
Merhaba hocam. İlk arabam olacak o yüzden km konusunu bilmiyorum aşağı yukarı günlük ortalama 30 - 40 diyelim ama kabaca. Kalabalık değiliz 2 kişiyiz eşim ve ben. Biraz büyük olması avantaj olur arada kampa vs gittiğimiz için. Otomatik veya manuel farketmez.
-
Ayda 900 yılda da ortalama 10 bin km eder
Sedan arabayla kampa zor gidersiniz hem altının yere yakın olması hem de bagaj kullanışlılığı açısından.
2 kişi olmanız da arka koltuğu gereksiz kılıyor.
C4 veya egea cross önerebilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X