|
Aracım chevrolet cruze, sorun şu ki aracın sağ ön sinyal lambası kafasına göre bazen yanıyor bazen ise yanmıyor.Mesela trafikte gidiyorum sağa dönücem, sinyalimi veriyorum sonra bir bakıyorum sinyal göstergesi hızlı hızlı yanıp sönmeye başlamış ekranda code 27 diye bir hata kodu yazıyor.Bu hata kodu sağ ön sinyal lambasının yanmadığını söylüyor, inip araçtan bakıyorum harbiden yanmıyor. Neyse gidip sanayiden lambanın yenisini alıp takıyorum, hop 2 saat sonra yine aynı hata ve yeni aldığım lambada yanmıyor.Halla halla dedim acaba araçta elektriksel bir sıkıntı varda ampul mü patlatıyor diye düşündüm ama yok, biraz vakit geçince bir baktım ki patlak sandığım sinyal lambası sinyal verince yanmaya başlamış. Bugün yine aynısı başıma geldi, yolda giderken sağa sinyal verince beş dakika önce çalışır halde olan sinyal lambası yanmamaya başladı.Neyse arabanın canı sinyal vermek istemiyor herhalde, beş dakika sonra bir daha denerim dedim kendi kendime Lambayı söküp taktım yuvasına tam oturuyor oynama felanda yok, bazen yanıyor bazen yanmıyor herşey kafasına göre.Yakında aracı muayeneye götürücem, muayenede tamda adam kontrol ederken gıcıklık yapacağı tutarsa o zaman ne yapacağım nasıl anlatacağım derdimi bilmiyorum.Sizce bu arıza neden kaynaklanıyor olabilir ? Herhangi bir oto elektrikçi çözer mi işimi ? Yoksa opel yetkili servisine mi gitmeliyim ? Birde eğer muayenede sinyal lambam yanmadı diye kalırsam, tekrar randevu alıp aracın canının sinyal vermek istediği bir günde muayeneye girip geçebilir miyim ? Verdiğimiz ücret yanmadan tekrar para ödemeden kaç kere muayeneye girme hakkımız var ? |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler