Şimdi Ara

Sağ ön sinyal lambası sürekli patlıyor ( chevrolet cruze code 27 hatası )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllardır cruze kullanıyorum ve ilk kez başıma böyle bir olay geldi.Sinyal verdiğimde code 27 uyarısı verip sinyal göstergesi hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca ve sinyal ikaz sesi kesilince anladım sinyalle ilgili bir problem olduğunu ve inip baktım tahmin ettiğim gibi sinyal lambası yanmıyordu.Ampul patladı heralde dedim, gittim üç liraya yenisini aldım taktım çalıştı buraya kadar sıkıntı yok.Aradan üç dört saat geçti trafikte giderken yine code 27 hatası verdi yine inip baktım yine yanmıyor sağ ön sinyal.Dört saat içinde yeni taktığım sinyalinde patlamasından sonra çıkarttım iki ampulü de dikkatlice baktım hiç patlamışa benzemiyor ikiside sağlam gibi duruyor peki ozaman neden yanmıyor bunlar ? Ampulü takınca yandı ama bir kaç saat sonra hemen yeni aldığım ampulde mefta oldu acaba arabada bir sıkıntı mı var ?

Chevrolet Cruze Code 27 Hatası: Sağ Ön Sinyal Lambasının Sürekli Patlaması

Chevrolet Cruze Code 27 Hatası Nedir?

Chevrolet Cruze sahipleri, "Code 27" hata koduyla karşılaşabilirler. Bu hata kodu, sağ ön sinyal lambasının sürekli patlamasına işaret eder.

Code 27 Hatasına Neden Olan Faktörler

Code 27 hatasına çeşitli faktörler neden olabilir:

• Kablolama sorunları
    • Sinyal lambası soketi arızası
    • Sinyal lambası ampulünün arızalı olması
    • Sinyal lambası devresindeki kısa devreler
    • Sinyal lambası anahtarının arızası

Code 27 Hatasını Giderme

Code 27 hatasını gidermek için şu adımları izleyebilirsin:

• Sağ ön sinyal lambasını kontrol et ve arızalıysa değiştir.
    • Sinyal lambası soketini temizle ve gevşek kabloları sık.
    • Sinyal lambası devresini kontrol et ve varsa kısa devreleri gider.
    • Sinyal lambası anahtarını test et ve gerekirse değiştir.

Code 27 Hatası ile Benzer Hatalar

Code 27 hatasına benzer diğer hata kodları şunlardır:

• Code 24 Hatası: Sol ön sinyal lambasının sürekli patlaması
    • Code 25 Hatası: Sağ arka sinyal lambasının sürekli patlaması

Profesyonel Yardım Almak

Code 27 hatasını kendin gidermeye çalışma konusunda zorluk çekiyorsan, profesyonel bir tamirciden yardım alman önerilir. Tamirciler, sorunun kaynağını doğru bir şekilde teşhis edebilir ve etkili bir onarım sağlayabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İlki patlayınca taktığınız ampül defolu olabilir. Orijinal Osram ya da Philips ampül deneyin. K.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: korayesque

İlki patlayınca taktığınız ampül defolu olabilir. Orijinal Osram ya da Philips ampül deneyin. K.
    Burada ki parçacılarda yok ki hocam nereden bulabilirim orjinal ampulü ? Topkapı sanayide sadece bir tane yedek parçacı var bunu bulabileceğim bende ondan aldım.Aldığım ampulün camı, orjinal üzerindeki ampulden biraz daha ufaktı.Ondan mı oldu acaba ? Bir daha yeni ampul alıp deneyeceğim yine olursa bu sefer arabada bir sorun olduğu anlamına gelir peki ampulden dolayı bir problem yoksa araçta ne gibi bir problem olmuş olabilir ? Yani başka nereden yapar bu sıkıntıyı ?
  • Patladığını düşündüğünüz ampüller aslında sağlam ise büyük ihtimalle duyda korozyon var, ya da kablolarda kırılma var. Ama ben hala ilk taktığınız ampül kalitesizdi diye düşünüyorum. İnternette n11 ya da GittiGidiyor gibi sitelerde orijinal kaliteli ampül bulabilirsiniz. Almışken birkaç tane alın dursun. K.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracın şase kaplosu gevşemiş elektrikçi sıktı sorun duzeldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.