Şimdi Ara

Araç Muayene Hakkında Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracın muayene zamanı 1 hafta geçmiş yeni farkettim . Farkeder farketmez hemen araştırmaya başladım nedir nasıl yapılır diye çünkü ilk aracım ve 2 yıldır bende daha önce hiç yaptırmadım

Gerekli evraklar listesinde Trafik Sigortası var , fakat benim sigortam var ama sigorta kagıdım yok , kağıdı isterler mi , Bide randevu almadan gitsem sıra geliyor mu , çünkü ruhsat arabada ve araba bana biraz uzakta

• http://www.tuvturk.com.tr/

Burayı bir iyice okuyun...Aklınıza takılan yer olursa sorarsınız...Trafik sigorta kağıdı olacak...
  • Sigorta yaptırdıgım firmayı aradım , sistemden çıkar gerek yok felan dedi , fotosunu attı kağıdın .
    Mail olarakta istesem çıktısını vs alsam olur mu ? @D@rbeli M@tk@p
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moxee

Sigorta yaptırdıgım firmayı aradım , sistemden çıkar gerek yok felan dedi , fotosunu attı kağıdın .
    Mail olarakta istesem çıktısını vs alsam olur mu ? @D@rbeli M@tk@p

Sistemden çıksın çıkmasın,size poliçeyi vermek zorunda...Ne biçim adamlar bunlar...Parayı alıyor,bir sayfa döküm vermek zoruna gidiyor...

Mailden çıktı alsan olur sanırım...
  • 3. gün önce yaptırdım benden siğorta kağıdı filan istemediler sadece ruhsatın yapraklarını ve egsoz emisyon kağıdını ön başvuru sırasında aldılar muayne bittikten sonra verdiler. Bence önceden randevu al çünkü rendevu alanları önce alıyorlar sonra günübirlik gidenleri alıyorlar. Randevu almıyacaksan sabah erken git derim.
    1_191 küsür tl muayne 50-60tl de egsoz emisyonu için para verdim ben ama otomobil sınıfıydı benim.
    2_Parayı peşin istiyorlar kart kesinlikle yok, yoksa sıran yanar dikkat et.
    3_Yol yardım seti ve yangın söndürücü şart.
    4_ Siliceklere ve siliecek sularına bakıtılar.
    5_Uzun, kısa fren, yön ışıkları bütün farların yandığını kontrol ediyorlar
    6_ Lastik derinliklerine baktılar
    7_Emniyet kemerinide baktılar
    8_ Aracın altınada bakıyorlar, yaylarda oynama filan varsa araç kalıyor galiba, benden önce biri bundan dolayı geçemedi muayneden yinede bir araştır.

son olarak sen gecikmeli gideceğin için gecikme cezası alıyorlar. Bide randevu ile gideceksen girer girmez dokunmatik ekrandan aracının plakasını yazıp sıra kağıdını al. Çok zor birşey değil ancak önemli noktaları var.

• Benim 4 ay geçti muayene. Tüvtürk'e gideyim diyorum, ataç üzerinde ödenmemiş trafik cezası var muayene etmeyiz diyorlar. E biliyorum, cezaya itiraz ettim, şu an mahkeme devam ediyor hala diyorum, o zaman gelir idaresi başkanlığına gidin sistemden silsinler cevabı alıyorum.

O oraya, öteki buraya... Sıkıldım valla uğraşamam Ha bu arada, 50 küsür TL ceza olmuş 4 aydır. Aylık %5 cezası varmış yanlış hatırlamıyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.