Şimdi Ara

Arac lpg'de gaz yemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
74
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün akşam araba solluyorken birden pat diye ses geldi durdum bişey görmeyince devam ettim ardindan araba gaz kesti sanki pedalı birakmisim gibi gaz yemedi vites düştüm düzeldi. Bugünde arabada gaza basiyorum araba biraz patirdiyo 1/2 saniye sonra gaz yiyo vitesi 1de bi şekilde gazda gidiyor vitesi 2'ye attiktan sonra giderken birden gaz kesiyor. Benzide hiçbir problem yok jet gibi gidiyor. Sizce sorun neyden kaynaklı olabilir ? Araba 1.4 2000 model palio

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam buji ve buji kablolarının değişim zamanı gelmiş olabilir. Sizde ki sorunun aynısı benim aracımda vardı, 1995 model Tofaş Şahin kullanıyorum. Araç özellikle yokuş yukarı cıkarken çekişi aşırı düşüyor ve dediğiniz gibi arada bir kaç saniye egsozdan bir patlama sesi geliyor ve araç kendini sirkeliyor, özellikle sağanak yağıştan sonra distribütör'e su falan girince aracım felaket boğuluyordu.

Buji ve kabloları değiştirdikten sonra LPG'de kullanırken bu sorunu bir daha hiç yaşamadım.

Bildiğimden değil ama araç lpg'de durduğu yerdede gaz yemiyor. Ben gaza basiyorum devir önce düşüyor patırdıyor sonra gaz yiyor. Yine lpgde yürütürsemde sarsıntılı gidiyor

Hocam bu sorunu sürekli yapmıyo ve sadece gazda yapmiyor onu fark ettim bugün hersey normal calisiyodu araba 2 saat falan sonra tekrar bindim tekliyodu benzine aldım aynısını yapmaya devam etti ardından durdum arabanin rolantisi kayboldu biraz gaz verdikten sonra benzinden gaza aldim düzeldi. Arıza acaba elektiriksel birsey mi ?

• Hocam elektiriksel bir sorunsa marş dinamosu kömürlerin de bitmiş olabilir, marş motoru elektrik akımını düzgün bir şekilde iletemediği için motorun garip çalışmasına anlamsız teklemesine neden olabilir, benim aracımın toplamda üç defa falan bitmişti marş motoru kömürleri. Bulunduğunuz bölgenin sanayisinde iyi bir elektirikçi varsa bir gösterin derim.

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.