Şimdi Ara

Araç kiralamak istiyorum öneriniz varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10 günlük bir süre için eskişehirde araç kiralamak istiyorum ama pek tandığım bildiğim yerler olmadığı için belkide daha önceden kiralamış tecrübeli arkadaşlar varsa fikirlerini almak istedim.Eskişehirde önerebilecekleri bir yer varmıdır acaba?

• Gerekirse 3 Lira, 5 Lira fazla ver Avis, Budget, Hertz, Sixt gibi kurumsal fimalardan kirala bunların dışında bedava verseler araç kiralama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BesNBirK34

Gerekirse 3 Lira, 5 Lira fazla ver Avis, Budget, Hertz, Sixt gibi kurumsal fimalardan kirala bunların dışında bedava verseler araç kiralama.

bu yoruma sonuna kadar katılmakla beraber eski bi rent a car cı olarak;; mutlaka kiraladığın aracın rent acar kaskosu olup olmadığını sor...ve yukardaki firmaların dışında bir firmadan kiralama...
  • bunlar dışında önerebileceğiniz alternatif varmı acaba ford fiesta tarzı araçlar 80-90 lira arası geçmekte ama tek kötü tarafı eskişehirde olmam.Eskişehirde hiç birinin bayisi yok.Bunun dışında genelde şehir dışında kullanıcam aracı az yakan bir model öneriniz varmı
  • aman ustam iyi araştır kontrat yap başı yanan tanıdıklarım var
  • Bunların dışında kurumsal firma yok şehir dışında kullanıcam diyorsun sürede uzun gittiğin şehien kiralmaya bak ama mutlaka yukardaki firmalardanbaşka bir yerden kiralama
  • İmzayı atarken dikkat edin, özellikle orada üçkağıt yapıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bf

bunlar dışında önerebileceğiniz alternatif varmı acaba ford fiesta tarzı araçlar 80-90 lira arası geçmekte ama tek kötü tarafı eskişehirde olmam.Eskişehirde hiç birinin bayisi yok.Bunun dışında genelde şehir dışında kullanıcam aracı az yakan bir model öneriniz varmı

hocam atla hızlı trene ankara'ya gel aracını al kullan gönlünce sonra teslim edersin. Biraz pahalıya gelr ama için rahat olur en azından
  • büyük ihtimal yukarıdakilerden birisi olucak ve aracı istanbuldan alıcam 5-6 gün sonra ankaradan teslim edicem.Bunlardan kiraladığımda kaza vb durumlarda benden herhangi bir ücret isteniyorumu bilen varmı?
  • Ekstra birkaç lira ekleterek her türlü kaza durumunda cebinizden para çıkmaması için sigorta yaptırıyorsunuz. Örneğin günlüğü 80tl 20tl daha vererek tüm külfetleri kenara itiyorsunuz.
  • Dostum ne kiralarsan kirala ama dikkatli kullan. Kaza yaparsan işin zor.
  • dostum sen nekadar dikkatli olursan ol trafik bu gelir adamın biri çarpar her konuda tedbirli olmak lazım
  • ben olsam hertz in logolugetzleri var günlük 350 km limitli 39 tl günlük onu tavsiye ederim size

quote:

Hertz Logolu HYUNDAI GETZ günlük sadece 39TL den başlıyor!

Sektörde bir ilki gerçekleştirdik, kalite ve konfordan taviz vermeden müşterilerimizi en ekonomik araç kiralama sistemi ile buluşturduk.

Sınırlı sayıda logolu araç şimdi sadece 39 TL den başlayan fiyatlarla online rezervasyona açıldı! Üstelik bu fiyata KDV dahil.

Erken rezervasyon yaptırın fırsatları kaçırmayın!

• quote:

Orijinalden alıntı: wenigma

ben olsam hertz in logolugetzleri var günlük 350 km limitli 39 tl günlük onu tavsiye ederim size

quote:

Sektörde bir ilki gerçekleştirdik, kalite ve konfordan taviz vermeden müşterilerimizi en ekonomik araç kiralama sistemi ile buluşturduk.

Sınırlı sayıda logolu araç şimdi sadece 39 TL den başlayan fiyatlarla online rezervasyona açıldı! Üstelik bu fiyata KDV dahil.

düşünmedim değil ama şehir arası bi kaç yere gidicem 350 km sınırı kötü ikinciside getzlerinde kaç model olduğu muamma

• Kurumsal firmalarda pek eski arç bulunmaz 2008 - 2009 dan aşağı modelli olacağını sanmam. Sigorta işi şöyle oluyor kiralama bedeline günlük 10-12 lira ilave ile muafiyeti ortadan kaldırıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bf

quote:

Orijinalden alıntı: wenigma

ben olsam hertz in logolugetzleri var günlük 350 km limitli 39 tl günlük onu tavsiye ederim size

quote:

düşünmedim değil ama şehir arası bi kaç yere gidicem 350 km sınırı kötü ikinciside getzlerinde kaç model olduğu muamma

Ayrıca benzinli.

• benzinde ayrı bi dezavantaj :) fiestaya 80 diyo onu alıcam sanırım
  • Budget'da dizel punto Vodafone indirimi ile 70 civarına geliyor hocam. Birde onu değerlendirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Budget'da dizel punto Vodafone indirimi ile 70 civarına geliyor hocam. Birde onu değerlendirin.

evet punto vb diyo arayıp sorucam benzerlerinde ne var
  • Budgetin araçları dizel benzinli karışık oluyor punto benzeri dediği Fiat Punto, Ford Fiesta, Hyundai i20
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.