Şimdi Ara

araç kiralamada km sınırı var mı? varsa yaklaşık nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 hafta araç kiralayıp 2500-3000 km yol yapcam, mümkün mü? (avis vb. gibi bilindik bir yerden) yoksa fazla yol yapcağım için ekstra para isterler mi?(ilk defa araba kiralayacağım).

• Ekar dan kiraladığımda yanlış hatırlamıyorsam günlük 300 km gibi bir limitten bahsetmişlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • scaner123 kullanıcısına yanıt
    sağol hocam, gidip soracağım haftaya
  • Onu bize değilde onlara sorsan?

• bilgisi olan birisi varsa yardımcı olur belki diye sordum. sana da sormadım zaten, sen 'de' nin ayrı yazılacağını bile bilmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

bilgisi olan birisi varsa yardımcı olur belki diye sordum. sana da sormadım zaten, sen 'de' nin ayrı yazılacağını bile bilmiyorsun

Aracı kiralayacağın kişi kaç km yapabileceğine karar veriyor...Herhalde biz kiralamadığımıza göre.?

Onu geçtim nedir bu sinir sadece ona sor diyoruz.Küfûr,hakaret falanda etmiyoruzki.

• Aviste km sınırı yok diye hatırlıyorum. Enterprise de günlük 300 km.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Defkhan3459 -- 19 Haziran 2017; 16:34:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Garenta da km sınırı yok.
  • Avisten kiralamıştım km sınırı yoktu... Diğerlerini bilmiyorum.

• Uzun süreli ve ya filo kiralaması olmadığı sürece km sınırı getirmiyor genelde firmalar.
  • firmadan firmaya değişiyor km sınırı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

bilgisi olan birisi varsa yardımcı olur belki diye sordum. sana da sormadım zaten, sen 'de' nin ayrı yazılacağını bile bilmiyorsun

biraz sakin ol lütfen adam bir şey dememiş bilgisi olan yazar zaten.
    firmadan firmaya farkediyor ekmekle köftenin hesabı kısaca
  • kardeşim kiralarken durumunu belirt benimde başıma geldi ben aracı alırken km kontrolu yok dıye ekletmıstım kıralıyanada acıkca soyledım bulgarıstna ordan fransaya gıdıp donucegımı soyledım hıc problem yok gıdebılırsın dedı ama buyuk şirketten kıralıyacaksan arc basında danış yoksa teslımde extra para ıstemesınler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.