Şimdi Ara

araç kiralama yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İnternetten araç kiralamak istiyorum ve düşündüğüm firma Avis. İnternetten online ödemek istiyorum çünkü ofiste ödemeye göre 50 TL daha ucuz. 20 yaşındayım, bu nedenle genç sürücü paketiyle alacağım. İnternetten ödediğimde aracı teslim almaya gittiğimde ne yapmam gerekiyor? Yanımda ne götürmeliyim? Teslim saatinden ne kadar önce orada olmalıyım ve aracı bırakırken ne kadar erken gitmeliyim? Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
    NOT:Trabzon Havaalanı



  • Enter prise de indirim yapıyor oraya da bak istersen onun dışında kasma rahat ol saatinde git al. Belirlenen saatte teslim et çok geç kalırsan ekstra ücret alabilirler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exuberant42 E kullanıcısına yanıt
    Sanırım orada 21 yaşından küçüklere kiralamıyorlar. Genç sürücü paketi yok baktığım kadarıyla. Yinede araştırırım, teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: exuberant42

    Enter prise de indirim yapıyor oraya da bak istersen onun dışında kasma rahat ol saatinde git al. Belirlenen saatte teslim et çok geç kalırsan ekstra ücret alabilirler
    Enterprise'da TT PRIME için %50 var benim ama şartları falan okumadım bir sürü şey yazmışlar.
  • Türk Telekom kullanıcılarına %40 indirim yapıyor ama yaş şartını bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exuberant42 -- 9 Mayıs 2018; 15:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı lazım eğer güvence bedelini de online yapmadıysanız, 300-500 arası bloke koyuyorlar karta. Bir form doldurup imza atıp ehliyetin fotokopisini alıyorlar. Sona görevliyle aracı hızlıca içini ve dışını inceliyorsunuz, kontağı açıp benzin deposunun full olduğunu gösteriyor sonra veriyor aracı. Sıra yoksa maksimum 5 dk sürüyor anlattıklarım. Aracı alırken kesin ekstra kaza ve hasar sigortası yaptırın + fotoğrafını çekin he açıdan.
  • Konuyu biraz yukarı taşıyalım. Aslında gerekli cevaplar geldi, teşekkürler ama 1-2 cevap daha alabilirsem çok sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: johnny-bravo

    Konuyu biraz yukarı taşıyalım. Aslında gerekli cevaplar geldi, teşekkürler ama 1-2 cevap daha alabilirsem çok sevinirim.
    2-3kere genç sürücü paketi ile avis ve budgettan kiraladim. Zaten bu paket bütün sigortaları içeriyor içiniz rahat olsun. Aracı alırken km bakın eski araba vermesinler. Genelde bana 10bin km altı araçlar geldi hep. Lastikleri kontrol edin kabak olmasın. Dışını mutlaka kontrol edin vuruk kırık çizik ne varsa en ufak ayrıntısına kadar yazdırin. Bu konuda lütfen ısrarcı olun yoksa sizde ekstra kasko olduğu için dönüşte onları size yıkmaya çalışıyorlar. Depoyu kontrol edin ibrenin en üst çizginin De üstünde olması lazım. İçini kontrol edin sigara yanığı vs var mı yada yırtık sökük. Gidince size ya aynı sinif ya da ellerinde yoksa üst sınıf verirler ücretsiz. Verirken aracın deposunun sonuna kadar doldurun. Mümkünse pompa attıktan sonra biraz daha koyun. Mazotu ucuz yerden alabilirsiniz ama ne olur olmaz fişleri kaybetmeyin. Onlar istemiyor ama olsun. Aracı beğenmezseniz başka araç isteyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birde olur da araçta sorun çıkarsa kesinlikle müdahale etmeyin onların numarası var orayı arayın yeni araç getirsinler teslim ederken saati geçirmeyin 1 saat maks tolerans var çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.