Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.278
Cevap
327
Favori
493.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • avea prime kod nasil aliniyor arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nabiaga

Ben de ara kiralayip il disina cikip arkadasi gorup gelecegim..
    Ama su hasar kaza riskleri insanı endişelendiriyor..
    Konuda arkadaşlar full sigorta full kasko dedikleri kiralama şekli acaba herşeyi kapsayan, hasar kaza sonrasi müsteriye hic bi maddi sorumluluk birakmayan sekli mi?

Hocam avis veya centraldan kiralayın. Onlar haricinde hiçbiyerden bedava verseler bile almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

avea prime kod nasil aliniyor arkadaslar?

Bana da lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: insanist

quote:

Orijinalden alıntı: fowell-one

quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

Yoyo kurumsal bir firma arkadaşon reklam yaptıgını düşünmüyorum ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim km başı ücret diyo arabayı dolu depoyla alıp gittiğimz km başı 65 kuruş + kiralama ücreti mi kesecek ?

Yoyo kadar berbat, %80 müşterisinin şikayetçi olduğu başka bir firma daha yok.
    Sistemi anlatayım 24 saat (1 gün) için 130 TL araca ödüyorsunuz + yaptığınız km kadar da 0,50 TL yakıt ücreti ödüyorsunuz.

Kazıklama konusunda adamlar fantastik noktalara gelmis.

arkadaşım kullandı sistem çok iyi diyordu ? tabi sadece istanbul, kısmende ankarada var.

• Mobilizm adlı siteyi de incelemenizi tavsiye ederim arkadaşlar. Ben bir kez kiraladım memnun kaldım diyebilirim.
  • Buyuk sirketlerden 3-5 fazla verin cok daha iyi kucuk yerler mahalle arasi sakin sakin uzak durun. Netten arastirin mutlaka. Hava alani subesi olanlar onceliginiz olsun. Sitesi saglam olanlar. Mutlaka extra sigorta yaptirin. Dikkatli kullanin araci alkol uyusturucu sakin. Trafik kurallarina uyun mutlaka araclar uydudan izleniyor ve kayit altinda surekli unutmayin. Sozlesmeyi tamamen okuyun. Begenmezseniz almayin. Sozler degil sozlesme sartlari gecerli. Hic bir personel sozlesme haricinde bir sey derse gecersizdir.
    National Sixt Avis kullandiklarim. Memnun kaldim ama kaza yada bir sorun yapmadigimdan olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar şu an en uygun hangi firmadan kiralayabiliriz ?
  • abicim avisten hesaplatıyorum yuzde 30 indirimli diye en düşük araç 114 tl çıkıyor yuzde 30 indirimli fiyatımı bu şimdi ?
  • Prime avis kodu gönderebilecek var mı?

• Avis ve budget fiyatları resmen uçmuş durumda sezon dışı 70 liraya kiraladığımız araca 150 diyorlar.
    Bi tarafı kırık düz vites linea bile indirimsiz 185 tl...
    Ciddi bir durum yoksa araba kiralanacak zaman değil.
  • Avis AveaPrime kod alınacaktır. Kod kullanıldığı an 25TL veririm(herbankaya atarım).
  • İzmir için yardımcı olabilen varmı?
  • D2 belgeli soforlu soforsuz vitolar icin mesaj atabilirsiniz arkadaslar yardimci olurum.

• Elimizi nereye atsak fiyatlar fırlamış durumda.. 2.el araç alalım diyoruz fiyatlar uçmuş. Ev bakalım diyoruz fiyatlar uçmuş. Tatil yapalım diyoruz fiyatlar uçmuş.. Araç kiralayalım diyoruz fiyatlar uçmuşş..

Bilen birisi söylesin beyler yani uygun fiyata almak için illa bir yıl önceden illa sezon dışı mı almak lazım..

ekimde bayram sonrası için 5 günlüğüne araç kiralayacağım ne yapalım tavsiyeniz ne olur. Bir de bu kiralık araçları gelin arabası yaparsak bir sorun yaşar mıyız..
  • Yücel Rent a Car

Merhaba,

Buradan araç kiralayan var mı güvenilir mi ?
  • "garenta" tavsiye edilir yeni firma anadolu grubuna ait çok fazla şubeleri yok yeni şubeler açılacaktır ama. ben central kullanıyorum centralde araç bulamayınca buradan aldığım tavsiye ile garentaya baktım(ankaradayım) bütün araçlar dizel citroen c-elysee kiraladım tırdan yeni inmiş sıfır km araçtı 81 tl günlüğü 300 tl depozit verdim. central ve garenta tavsiye edilir.
  • İnternetteki rezervasyon fiyatlarına pek aldanmayın arkadaşlar bayilerine gidip bizzat fiyat alın daha uygun fiyat veriyorlar.
  • avea prime %50 Avis ind kodu ile telf. hat sahibi kiralar kullanır dedi mh.. aksini uygulayabilen bizle paylaşabilir..
  • Doblo tarzı aile aracı kiralamak istiyoruz bagaj çok olacağı için geniş bir araç lazım. En ucuz ve sorunsuz nerden temin edilebilir?
  • national kullandım kaza yaptım kusur 8de 8 karşıdaydı ekstra sigorta da yaptırmıştım hiçbir sıkıntı yaşamadım tavsiye edilir kesinlikle ist sabiha ve taksim şubeleri kullandıklarım
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.