Şimdi Ara

Arac Kiralama Hakkinda Tek Yol Ucreti Hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trabzondan alip istanbulda teslim ederken tek yol ucreti, km farki fiyatlarindan dolayi 1000 liraya cikiyor, daha az maliyetli bir firma var midir ? kiralama suresi 1 gun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Avis'ten inceledim şu an. Linea için teslim ofisi farkı için 260 lira talep ediyor. Garenta hiçbir fark istemiyor bence tercih edebilirsiniz. Ben tarihleri bilemediğim için yarın alışı seçtim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

Avis'ten inceledim şu an. Linea için teslim ofisi farkı için 260 lira talep ediyor. Garenta hiçbir fark istemiyor bence tercih edebilirsiniz. Ben tarihleri bilemediğim için yarın alışı seçtim tabi.

cvp icin tes ederim. garenta yi aradim ekstra 350 cikardi. avise bakayim tesekkur ederim

• kiralık araçlarda genelde günlük km limiti oluyor şişme bundan da olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc39

quote:

Avis'ten inceledim şu an. Linea için teslim ofisi farkı için 260 lira talep ediyor. Garenta hiçbir fark istemiyor bence tercih edebilirsiniz. Ben tarihleri bilemediğim için yarın alışı seçtim tabi.

cvp icin tes ederim. garenta yi aradim ekstra 350 cikardi. avise bakayim tesekkur ederim

Hocam internetten kontrol edin derim. Herhangi fark görünmüyor.
  • quote:

quote:

quote:

internetten gorunmuyor. ancak kiralama kosullari altinda bulunan yazida tek yol ucreti alinir diyor. bu yuzden aradim mh yi, ekstrra 350 alinir dedi. 22 gunden az kiralamalar da ise herhangi km sikintisi bulunmuyirmus.

• quote:

quote:

quote:

quote:

internetten gorunmuyor. ancak kiralama kosullari altinda bulunan yazida tek yol ucreti alinir diyor. bu yuzden aradim mh yi, ekstrra 350 alinir dedi. 22 gunden az kiralamalar da ise herhangi km sikintisi bulunmuyirmus.

Hocam sizin kiralama koşulları için bir sıkıntınız yok ki. Rezervasyon yaparken teslim edeceğiniz ofisi değiştireceksiniz. Başka birşey yapmayacaksınız. Geçtiğimiz ay Sabiha Gökçen'den araç almıştım Avis şirketinden. Fakat işim karşıdaydı Atatürk havalimanına teslim etsem olur mu dedim. Tabi ki hiçbir sorun olmaz demişlerdi. Ama Garenta'yı bilemiyorum.

Bu görsel Trabzon'dan Trabzon'a teslim fiyatı.

Bu görsel de Trabzon'dan alıp Sabiha Gökçen'e teslim etme fiyatı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    sitesinden son asamaya kadar fiyat cikmiyor...

bu da sitesinde bulunan aciklama

Aracınızı kiraladığınız şubeden farklı bir ildeki şubemize iade etmek istediğinizde “Tek Yön” ücreti uygulanacaktır.

Tek yön ücreti Bodrum Havalimanı ve Dalaman Havalimanı arasında yapılacak kiralamalarda da geçerlidir.

bu yuzden mh yi aradim, tek yon ucretinin 350 lira olsugunu solediler...

ayni ilde ofis degisimi sorun olmuyor bu yuzden de bodrum ve dalaman i da ayriyeten belirtmisler.

• quote:

sitesinden son asamaya kadar fiyat cikmiyor...

bu da sitesinde bulunan aciklama

Aracınızı kiraladığınız şubeden farklı bir ildeki şubemize iade etmek istediğinizde “Tek Yön” ücreti uygulanacaktır.

Tek yön ücreti Bodrum Havalimanı ve Dalaman Havalimanı arasında yapılacak kiralamalarda da geçerlidir.

bu yuzden mh yi aradim, tek yon ucretinin 350 lira olsugunu solediler...

ayni ilde ofis degisimi sorun olmuyor bu yuzden de bodrum ve dalaman i da ayriyeten belirtmisler.

Hayda bu güzel olmadı. Hocam tek bir seçenek kalıyor. Risk alacaksınız. Arabayı Trabzon-Trabzon şeklinde alıp sonra unuttum böyle versem olur mu şeklinde telefon edersiniz. Olursa olur olmazsa 350 lira.. Çünkü aracı Garenta otoparkına teslim edeceksiniz. Sonradan ücret talep etmeme olasılıkları yüksek.

• Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    :) guzel bir bahane ancak, kredi kartindan aldiklari provizyondan keserler hemen, yemezler bunu buyuk ihtimal :)

• quote:

:) guzel bir bahane ancak, kredi kartindan aldiklari provizyondan keserler hemen, yemezler bunu buyuk ihtimal :)

O zaman hocam yapacak birşey kalmadı 2-3 şubeli merdiven altı firmalara girmeyin derim. Hayırlı yolculuklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.