Şimdi Ara

araç kaskosundan kimler istifade edebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler yeni araç aldik vw polo 1.6 tdi bugün teslim alacağiz nasipse kasko da yaptiracağiz tabiki ancak bi sorum olacakti bu aracı tek kişi kullanmicak araç abimin adina kayitli ama daha çok ben kullanicam babamda arada sırada kullanir bu kasko ben yada babam kaza yaptiği zaman ödemicekmi 3 kişi adina mi kasko yaptirmak lazim bi de 1.250 fiyat vermişlerdi full kasko paketi için (kullanici olayini sormayi unuttuk) galeri bunu verdi kasko bedeli 46bin olarak gözüküyor sizce nasil bir fiyat şimdiden teşekkür ederim

• eğer tek sürücü indirimi, sürücü yaş indirimi gibi sürücüyle ilgili klozlar ekletmezseniz aracı kimin kullandığının önemi olmaz.
  • Merhaba,
    Fiyat oldukca uygun şirket aklınıza yatıyosa yaptırın derim.
    Ayrıca Tek kullanıcı klozu bazı şirketlerde mevcut fakat oda lüx segment araçlara uygulanıyor.Sizin aracınız için böyle birşey söz konusu değil.Araçla kim kaza yaparsa yapsın ( Allah korusun ) kasko parayı ödemek durumunda.
    Hayırlı uğurlu olsun.
  • 1.derece yakın akrabalar (soyadı aynı olan eş,oğlu/kızı) kaskodan yararlanabilir diye biliyorum, poliçede aksini belirten bir madde yoksa. KEsin bilgi için yinede sigortacıya danışmakta yarar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

1.derece yakın akrabalar (soyadı aynı olan eş,oğlu/kızı) kaskodan yararlanabilir diye biliyorum, poliçede aksini belirten bir madde yoksa. KEsin bilgi için yinede sigortacıya danışmakta yarar var.

yok öyle bişey, anneannemin arabasını pert ettim, parasını aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

1.derece yakın akrabalar (soyadı aynı olan eş,oğlu/kızı) kaskodan yararlanabilir diye biliyorum, poliçede aksini belirten bir madde yoksa. KEsin bilgi için yinede sigortacıya danışmakta yarar var.

Kaza raporunda sizin adınız mı yazıyordu peki? Eğer böyle birşey yoksa kasko yapılırken neden poliçeye diğer kullanıcılar eklenir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OzzY®

quote:

Kaza raporunda sizin adınız mı yazıyordu peki? Eğer böyle birşey yoksa kasko yapılırken neden poliçeye diğer kullanıcılar eklenir ?

benim adım yazıyor tabiki, anneannem ömrü hayatında sürücü koltuğuna oturmamış ehliyetsiz birisi. Çeşitli firmalardan gördüğüm onlarca poliçede hiç diğer kullanıcılar kısmı görmedim. Dediğim gibi aksini belirten bir kısıtlama yoksa(tek sürücü indirimi, yaş indirimi vs) şöförün kim olduğuna bakılmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu açip gitti gibi olmasin evet kimin kaza yaptiği önemsizmiş vw ler axa sigorta ile anlaşmaliymiş axa nin full kasko paketini yaptirdik işte belirttiğim fiyata bu arada polo şahane araç inanilmaz kaçiyor :)
  • Şirket arabamızla çalışan kaza yaptı pert oldu paliomuz aracın parasını aldık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.