Şimdi Ara

Aniden açılan kapıya çarpmada kusurlu kim olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürekli düşündüğüm ve olmasından korktuğum bir durum var ve bulunduğum yerin havasından suyndan mıdır anlamadım insanlar hep bunu yapıyor görüyorum, olay şu; sağda park halinde duran araçta aniden sol kapı açılırsa ve bizde ilerlerken aracımızla bu aniden açılan kapıya mecburen çarpıp hasar oluşursa kim suçlu sayılır? Çarpan biz olduğumuz için yine kabak bize mi patlar acaba? Bugün iki defa kılpayı atlattım, adamlar arkadan gelen var mı yok mu bakmadan leyla gibi dalıyolar kapıya, bu gidişle böyle bir olayla karşılaşma ihtimalim yüksek ondan soruyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 26 Nisan 2016; 22:08:57 >



  • Daha önce aynı şekilde kazaya karıştım.Kusur oranını hatırlamıyorum zaten araç şirket aracıydı ve kusur kapıyı açan diğer araç sürücüsüne çıkmıştı.
  • Kapıyı açan suçlu olur ama o suçlu olur diyede çarpmayın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı şekilde kaza yaptı babam. dar bir caddede ilerlerken sağda turan türk telekom kamyoneti sürücüsü kapıyı açmış. bizim sağ ön yolcu camına vurmuş kapı cam patlamış ardından 2 kapı ortasındaki direğe takılıp arabayı savurmuş. cam değişti kapı direği düzeltilip boyandı kapıya ayar yapıldı tamamını karşı tarafın sigortası ödedi.
  • Hocam tabiki bende çarpmayı istemem, ama ne olur ne olmaz böyle bir durumla karşılaşırsam cahil kalmayayım diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi molella -- 27 Nisan 2016; 10:55:28 >
  • Sorunun cevabını bende merak ediyordum. Öğrendiğim iyi oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once dangalagin biri cift serit gidisli dönüşlü yolda dugun konvoyu icin birden durdu ana cadde bir nevi e5 yolu gibi, (gidis gelisin ortasi boş ama) onumdeki adam da aniden frene basti durdu. 4 lü falan yanmiyordu....

    Az kaldi kütletiyorduk neyse onumdeki adam duran adama kufrederek basti soldan gitti.

    Bende hareket ettim ama tam sola gecmedim diger seridi tehlikeye atmamak icin seref yoksunu birden sofor kapisini acti az kaldi kapisini kirip kendisini ezecektim..

    Kapi birden acilinca soldan gelen aracada vuracaktim aniden kirdim o adam da birden frene basti..

    Sonra on yolcu kapisin camini indirip sinirden kufuru bastim , sonra saga cekip kafasini gozunu kiracaktim, kiz kardesim de yanimda , zehir olmasin diye seytana havale edip bastim geldim ..

    Sonra aklima takildi kapiyi fark etmesem kirsam ve adami öldursem kusurlu mu olurdum diye de burdaki yanitlari gorunce icim rahatladi.. ama yine de agrisiz basina agri tabi ...

    Kendi hayatimi tehlikeye atmam bundan sonra.. cunku o bahsettigim soldan gelen arac iyi bir arabaydi da durdu , kamyon,tir , otobus olsa altina alirdi bizim araci o derece hizli bir yol.. (araba iyiydi diye kirmadim , sakin kafayla dusununce sukur ettim. O an neyin ne oldugunu algilamak bile zor :) )

    Ayrica altina almamak icin o adam da bir manevra yapip karsidan gelen araclarin seridine girse kafa kafaya vurabilirdi..

    1 seref yoksununun hayati icin kurallara uyan duzgun insanlarin hayatini karartmamak gerekiyor..

    Trafikte ani hareketleri kendime yasakliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 25 Temmuz 2020; 20:13:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Daha dün yaşadım.Şeridim de normal seyirde gider iken park halindeki araç kapısını açıyor ve direkt benim lastiğe temas ediyor.Benim aracımın ön tampon sağ ön çamurluk ve teker mahvolmuş durumda karşı tarafta ise kapı kullanılamaz durumda.Adam suçunu kabul ettiği halde expert raporunu bekliyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.