Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.787
Cevap
976
Favori
2.053.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
106 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Herkese iyi hafta sonları,

mini0801 GPS ünitesi içinde aşağıdaki isimlendirmeler ile güç ünitesi- alıcıya bağlı . Fakat "EN" isimli yer için bağlantı yapılmamış. Bu EN nedir bilen var mı:)

TX
    GND
    VCC
    EN

Cem bilir kesin @cem_ari

yanlış yere yanlış mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 30 Mayıs 2015; 13:09:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubi.lay

Bugün Araç Kamerama yansıyan bir kaza

Araçlar Trafik ışıklarından kalktıktan kısa bir süre içinde yaşandı bu kaza ve Nıssan Qashqai sürücüsü bayan % 100 asil kusurlu, bunun nedeni Duraklama yapılmıyacak bir cadde'de ani bir duraklama yaptı ve sonuç ortada 3 Araçta Maddi hasar meydana geldi çok üzüldüm inanın. Kaza sonrası Stepway sürücüsü Bey amcanın yanına yaklaşııp çok geçmiş olsun diyip uzaklaştım.

Herkese Kazasız Cezasız Güvenli sürüşler dilerim

https://www.youtube.com/watch?v=D7dF_ph69Sc

dün akşam aynısı benim başıma geldi, ışıklarda bekliyorum önümdeki araç yürüdü ama sinyal yok, direk gidecek sanıyorum ben ise sağa dönecem, adam küt diye sağa dönmesin mi ee birde döndü ve hemen durdu, inanın zor kurtardım bir elinde telefon sağ eli ile sol kulağını kaşıyor hesabı, üstelik camları buğulu. baktım yanında bayan var yoksa durduydum hani beyzbol sopası ile benzetecektim.

• quote:

Bugün Araç Kamerama yansıyan bir kaza

Araçlar Trafik ışıklarından kalktıktan kısa bir süre içinde yaşandı bu kaza ve Nıssan Qashqai sürücüsü bayan % 100 asil kusurlu, bunun nedeni Duraklama yapılmıyacak bir cadde'de ani bir duraklama yaptı ve sonuç ortada 3 Araçta Maddi hasar meydana geldi çok üzüldüm inanın. Kaza sonrası Stepway sürücüsü Bey amcanın yanına yaklaşııp çok geçmiş olsun diyip uzaklaştım.

Herkese Kazasız Cezasız Güvenli sürüşler dilerim

Resmen Frensiz vurmuş

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Bununla geçmiş olsun.

İşim gereği surekli olarak Trafikteyim.

Günlük 200 km yol yapiyorum, ve Makam şoförüyüm. Bahsettiginiz tiplerden inanin biktim usandım !! Bir gun basima bir iş acacağim diye korkuyorum her yer aptal saptan adam dolu, kulaginda telefonmu dersin Direksiyon basinda Cep telefonu ile mesajlasanmi dersin herşey var herşey. Artik şunu iyi biliyorum Insanlarda ne refleks var ne dikkat var nede kural tanima. Cidden Biktim artik bu Tarz suruculerden, ama yapacağımda hicbirsey yok tipki sizin gibi caniniz sağ olsun bosverin gitsin. Biliyorsunuz artik en ufak bir sikayette hemen mahkeme davalari basliyor şu bu aman ! hiç geregi yok. ALLAH SAĞLIGIMIZA ZEVAL VERMESIN.. Engin bey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Hiç sormayin inanin o kadar cook uzuldumki bey amcaya içim gitti 1 saat kadar o kazayı dusundum sanki o lazayi ben yaptimda canim o kadar sıkıldı :(

Nacizane dusuncemdir ne olursa olsun Tamamen suclu Nissan Qashqai surucusü bayandir videoya dikkat edersiniz eger kaldirimda nissanin saginda bir bayan var benim gordugum hatirladigim kadari ile , o bayan ya araca binmek istedi arac o yuzden durdu yada kafasiz bayan surucu aniden durdu bayan yolcuyu indirmek istedi. Zaten Araclarin yanindan gectigimde Chevrolet surucusu bayan surucuye durdugunuz yere bakin diye sesleniyordu ayakta duran 2 kisiden biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubi.lay -- 30 Mayıs 2015; 18:14:55 >

• quote:

Hiç sormayin inanin o kadar cook uzuldumki bey amcaya içim gitti 1 saat kadar o kazayı dusundum sanki o lazayi ben yaptimda canim o kadar sıkıldı :(

Nacizane dusuncemdir ne olursa olsun Tamamen suclu Nissan Qashqai surucusü bayandir videoya dikkat edersiniz eger kaldirimda nissanin saginda bir bayan var benim gordugum hatirladigim kadari ile , o bayan ya araca binmek istedi arac o yuzden durdu yada kafasiz bayan surucu aniden durdu bayan yolcuyu indirmek istedi. Zaten Araclarin yanindan gectigimde Chevrolet surucusu bayan surucuye durdugunuz yere bakin diye sesleniyordu ayakta duran 2 kisiden biri.

Muhtemelen kusuru %50 %50 paylaştırılır.

Duran araç ve çarpanlar arasında, sonuç olarak diğer araçlarda yakıt takip yaptıkları için kusurludur.

Bir arkadaşıma otobanda toyota frensiz vurdu ve kusurlu arkadaşım çıktı.

Arkadaşım, sol şeritte gider iken arkadan gelen toyota marka aracı görüyor ve sağa sinyal veriyor.

Toyota ise sağ sinyali görünce gaz kesmekten vazgeçiyor ve bodoslama vuruyor.

O gün bugündür sol şeritte arkadan gelen araç gördüm mü, sinyal felan vermem, eskiden sağa geçeceğimi bilsin diye sinyali esirgemezdim.

İyi forumlar...

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• melodramm kullanıcısına yanıt
    Qashqai sürücüsü bayan Duraklama yüzünden suçlu olduğunu inşallah kabül etmiştir.

Olay yerinden ayrıldaktan sonra aslında pişman oldum, keşke cep numaramı verseydim Kaza zedelere en azından oluş şekli hakkında bir görüntü olurdu ellerinde.

• quote:

Qashqai sürücüsü bayan Duraklama yüzünden suçlu olduğunu inşallah kabül etmiştir.

Olay yerinden ayrıldaktan sonra aslında pişman oldum, keşke cep numaramı verseydim Kaza zedelere en azından oluş şekli hakkında bir görüntü olurdu ellerinde.

Kadın çirkeflik yapmaz ise kusurun tamamını kapar.

Sonuç olarak iki adet sürücü ve kadın tek başına.

Ben yaşadağım ve şaitlik ettiğim tüm kusurlu araçları malum sitede yayınlıyorum.

Bu şekilde en azından, belli bir sürüş hataları arşivim oluşuyor.

İyi forumlar...

Peugeot 3008 GT LINE 1.6 BlueHDi 120HP Eat6 300Nm Tork, Ultimate Kırmızı, Parçalı Deri Döşeme, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    Peugeot 5008 1.6 HDi 140HP FAP Auto6R 340Nm Tork, Aluminyum Gri, Açık Gri Döşeme, Cyclone-2 DVD Multimedia, Touch Control Gearbox System, Novatek96655 A118 Araç Kamerası.
    LG 55 LB 652V / LG 65 UB 950V / SONY HT-DDW750 / SONY DAV-IS10 / SONY BDV-E300 / IBM THINKPAD Z60t / ECA CONFEO PREMIX / NOTE 9 512 GB / HONDA KINETIX ZX

• İstanbul avrupa yakasında güvenilir bicimde kamera taktırabılecegim, stoğunda kaliteli kamera bulunan bir yer tavsiye edersenız cok sevinirim. Dün başıma bir olay geldi allahtan 10 km yi geçmem hayatta sokak aralarında. Cocugun teki koşarak geldi arabaya carptı düştü yandan.düşündümde önüme fırlasa ben carpsam katil olmuştum.

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • 60-100$ aralığında kapasitörlü ( ne işe yaradığını anlamadım ama yorumlardan anladığım kadarıyla iyi bir kamera için gerekli bir zımbırtı olsa gerek gps li bir kamera tavsiye edecek varmı.

Orijinalden alıntı: TexasRanger

60-100$ aralığında kapasitörlü ( ne işe yaradığını anlamadım ama yorumlardan anladığım kadarıyla iyi bir kamera için gerekli bir zımbırtı olsa gerek gps li bir kamera tavsiye edecek varmı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

İstanbul avrupa yakasında güvenilir bicimde kamera taktırabılecegim, stoğunda kaliteli kamera bulunan bir yer tavsiye edersenız cok sevinirim. Dün başıma bir olay geldi allahtan 10 km yi geçmem hayatta sokak aralarında. Cocugun teki koşarak geldi arabaya carptı düştü yandan.düşündümde önüme fırlasa ben carpsam katil olmuştum.

• melodramm kullanıcısına yanıt
    malum site dediğiniz yer youtube mi

Orijinalden alıntı: engin_er_26

malum site dediğiniz yer youtube mi ?

Ewt doğrudur.

İyi forumlar...

• Gt680w kullanıcıları bu haber sizin için. Gt680w ye kapasiör takmışlar ama detaylar için ingilizcem yetmedi becermişler mi ?

ingilizcesi iyi bir arkadaş projeyi okuyarak genel anlamda nasıl yapıldığını tarif ederse süper olur.

https://forum.dashcamtalk.com/threads/gt680w-super-capacitor-stealth-mod.5292/

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 31 Mayıs 2015; 10:26:19 >

• Selamlar,

Elimde arızalı 1/3" Sony Super HAD CCD II lense sahip güvenlik kamerası var. Ben bu lensi G1WH araç kamerasındaki ile değiştirmeyi düşünüyorum. Lakin 620TVL çözünürlük lensin çözünürlüğümü yoksa işlemcininmi anlayamadım.
    Amacım görüntüde daha kalite olurmu olmazmı düşüncesi? Kameranın içerik linki aşağıda;

Ne dersiniz heyecana değermi

Bu arada lens'in bağlantı kısmı birebir G1WH cihazıma oturuyor, lens karta bağlı iki vidadan çıkartılıp yenisi takılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TechTurbo -- 31 Mayıs 2015; 11:39:04 >

• şu ana kadar aldığım en iyi şarj aleti ve kabloları..

aliexpress.com
    Shop622937 Store - Small Orders Online Store, Hot Selling and more on Aliexpress.com | Alibaba Group
    http://www.aliexpress.com/store/622937
    bu dukkandan aldım..

şunu aldım.. yanında gelen kablolar harika.. note2 de 1800 mah ile şarj ediyor.

aliexpress.com
    US $11.99 |iTechnology 4.2A usb AC Charger EU Plug 4 Port usb travel charger with 2pcs 1M High End Hi Speed Micro USB Cable Power/SYNC-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/store/product/3-4A-black-color-EU-plug-portable-home-charger-charger-3-usb-outlets-mobile-charger-AC/622937_2045613128.html

aracında çift araç kamerası bulunanlar için ideal.. şimdi onu da sipariş geçiyorum..

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

bu aleti powerbankları hızlı şarj etmek için kullanıyorum. hızlı şarj ediyor. 1 adet xiaomi 10600 var.. ikinci xiaomi 10600 mah powerbankımın gelmesini bekliyorum. aracımda dönüşümlü olarak bunları kullanıp sürekli kayıt yapacağım..

• quote:

Gt680w kullanıcıları bu haber sizin için. Gt680w ye kapasiör takmışlar ama detaylar için ingilizcem yetmedi becermişler mi ?

ingilizcesi iyi bir arkadaş projeyi okuyarak genel anlamda nasıl yapıldığını tarif ederse süper olur.

hocam bende de ingilizce yetersiz ancak, resimlerden gördüğüm kadarı ile taktıkları kondansatörler 2,7 volt ve 10 F yazıyor. ve bunları seri bağlamışlar 2,7+2,7=5,4 volt yapmışlar,

ben olsaydım, 2,7v/100F takardım, nedeni ise kamera beslemesi daha uzun sürmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 31 Mayıs 2015; 11:58:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Gt680w kullanıcıları bu haber sizin için. Gt680w ye kapasiör takmışlar ama detaylar için ingilizcem yetmedi becermişler mi ?

hocam bende de ingilizce yetersiz ancak, resimlerden gördüğüm kadarı ile taktıkları kondansatörler 2,7 volt ve 10 F yazıyor. ve bunları seri bağlamışlar 2,7+2,7=5,4 volt yapmışlar,

Bu durumda IZMIR_ÇANKAYA veya ALIEXPRESS üzerinden alınıp, uygulama yapılabilinir.

İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melodramm -- 31 Mayıs 2015; 11:59:49 >

• capasitör denilen olay aslında bir elektrolitik kondansatör diye biliyorum, kapasitesi yüksek olursa besleyeceği cihaz daha uzun süre açık kalır, fakat cihazlar kapasitörler yani kondansatörler ile beslenmez hiç bir zaman, kamerada kullanılma maksadı (benim tahminim) son çekilen videonun işlenecek kadar sürede kameranın açık kalması yani elektriksel bağlantının kesilmemesi, pilin amacıda budur zaten kameralarda kullanılan pillerin kapasiteleri görüldüğü gibi düşük tutulmuş, maksat sadece son çekilen videonun işlenecek ve kaydedilecek kadar süreye ihtiyaç duyması ve bu süre kadar da besleme gücüne ihtiyaç duyması bu gücüde pil veya kondansatörler ile karşılamışlar.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.