Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
34.809
Cevap
981
Favori
2.058.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
107 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: engin_er_26

araç kamerasını satıyorum

SD kart hariç tir, alacak olan kişi kartı kendisi alsın taksın, zaten bende kartsız almıştım.

satılık ilanı imzamda mevcuttur.

Hüseyin bey'e kefilim

İzmir'de torunlarını görmeye geldiğinde bire bir görüştüğüm, dünya şekeri bir insandır ( arada forumda kızdırıyorlar kendisini )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

araç kamerasını satıyorum

SD kart hariç tir, alacak olan kişi kartı kendisi alsın taksın, zaten bende kartsız almıştım.

satılık ilanı imzamda mevcuttur.

Hüseyin bey'e kefilim

İzmir'de torunlarını görmeye geldiğinde bire bir görüştüğüm, dünya şekeri bir insandır ( arada forumda kızdırıyorlar kendisini )

Hocam teşekkürler,

istisnalar kaideyi bozmaz, bazıları çıkıyor işte

• _____________________________

• Akşam evime gelirkem kamerada bir sıkıntı olmadı bir iki gün içinde durum anlaşılır, kafama takılan bir şey daha var işyerimde usbden 1 saatten fazla sürede şarj ettim üstündeki lamba söndü genelde üstündeki lamba sönünde şarj tamamlanmış oluyor, bir, iki saat sonra kamerayı açtım biraz kurcaladım çekim yaptım toplamda 3,4 dakika çekim kamera ile oynamışımdır, bu kısa sürede kamera baya ısnımıştı, bu kadar kısa sürede bu kadar ısınması normalmi sizin kameralardaki durumlar nasıldır,
    Bu arada bir şey farkettim, bende daha önce Fiat marka aracımın bakım kampanyasından hediye olarak verilen ( onların deyimi ile piyasa değeri 50 TLlik çöp kameralardan vardı, GS90C kamerayı ilk günden itibaren bu çöp kameranın adaptörü ile kullanmışım ( torpidoda el altında duruyordu ilk anın heyecanı ile hemen onu takıp denemiştim sonrasıda öyle gitmiş ) gerçi her ikiside 5V 1,5 ma değerlerinde ama GS90C nin adaptörünün kablosu daha kalın, bu olaydan dolayı aklıma bir şey geldi, Sanırım bu çöp kameranın adaptörü daha yavaş şarj ettiğinden, kameranın güç gereksinimine yetişemeyip full şarjlı GS90C nin 2 saat sonunda enerjisi bittiğinden, adaptördeki güçte az geldiğinden kapanıp kapanıp açılmaya başlıyor , nedersiniz böyle birşey olabilirmi

• morrison M kullanıcısına yanıt
    Olabilir kameranın orjinal adaptörünü kullanmakta fayda var.

Isınması normal.

PSN: fatih_BC
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwide1543

Yeni aracım için kamera baktım yalnız tesisat arabanın garantisini bozuyormuş. Şarjı uzun süre giden kablosuz 200-300 lira civarı kamera bulabilirmiyim?

Elimde fazlalık duruyor 99 $ dan almıştım 50 $ dan verebilirim kargo bana aittir.

Kamera bu :https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=103379944&p=1

Örnek çekimler - resimler konuda mevcut. Kablosuz ortalama 60-70 dk çekim yapabiliyor.

İlginirseniz özelden cep telefonumu atabilirim.

Kayıpsız netlik örnekleri :

Cep telefonu şarjı ile şarj olur ve şarjı dolduğunda ışık söner.

Wifi ile bağlantı kurulabilir.

Araç içi çakmaklıktan enerji ile beslenebilir.

Loop döngüsel kayıt desteği vardır.

Aksion kamerası olarak ta keyifle kullanılabilir.

Not : Pazarlık sünnettir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 29 Mayıs 2015; 14:12:51 >

• quote:

Yeni aracım için kamera baktım yalnız tesisat arabanın garantisini bozuyormuş. Şarjı uzun süre giden kablosuz 200-300 lira civarı kamera bulabilirmiyim?

Onu diyen piçoz kim.

Yetkili servis der öyle. Sallamaya gerek yok

• Bu gün mailimde transcend marka araç kamerasının tanıtımını gördüm türkçeydi ve bizim kamerada olan özelliklerinde türkçe açıklaması var merak edenlere yadımcı olur sanırım, ürün şekil olarak odisu ya benziyor, bu arada tanıtım türkçe olduğundan sanırım yakında ülkemizde satılmaya başlayabilir

örnek bir videoda buldum
    UFUK CIFCIBASIyoutube
    Transcend Drive Pro 220 Araç Kamerası. www.Arackameralari.com
    https://www.youtube.com/watch?v=VITobVlJD1Y

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morrison -- 29 Mayıs 2015; 15:16:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: morrison

http://tr.transcend-info.com/Products/No-692
    Bu gün mailimde transcend marka araç kamerasının tanıtımını gördüm türkçeydi ve bizim kamerada olan özelliklerinde türkçe açıklaması var merak edenlere yadımcı olur sanırım, ürün şekil olarak odisu ya benziyor, bu arada tanıtım türkçe olduğundan sanırım yakında ülkemizde satılmaya başlayabilir

örnek bir videoda buldum https://www.youtube.com/watch?v=VITobVlJD1Y

Geçenlerde biri bunu satış linkini paylaştı ve fiyatı çok yüksekti.

1- Netliğini youtube çekimlerini izlediğimde pek beğenmedim.
    2- Kapasitörlü değil pilli olması bir dezavantaj.
    3- Odisu fiyat performans buna 5 basar

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

yetkili servis halt etmiş, tesisat olupta ne olacak sadece çakmaklıktan elektrik alacaksınız. ya bu adı yetkili olupta hiç bir haltın üstesinden gelemeyen elemanlarla dolu yerler inanın araçlarımıza nasıl bakıyorlar şaşıyorum. bir keresinde şaft bilyasını takmak için üzerine çekiçle vuruyorlardı. hiç bir halttan haberleri yok.

• quote:

quote:

quote:

yetkili servis halt etmiş, tesisat olupta ne olacak sadece çakmaklıktan elektrik alacaksınız. ya bu adı yetkili olupta hiç bir haltın üstesinden gelemeyen elemanlarla dolu yerler inanın araçlarımıza nasıl bakıyorlar şaşıyorum. bir keresinde şaft bilyasını takmak için üzerine çekiçle vuruyorlardı. hiç bir halttan haberleri yok.

Yansınlar ateşlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

quote:

quote:

Yansınlar ateşlerde

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Maalesef yetkili servislerde yetişmiş eleman bulunmuyor. Aldıkları ücret asgari ücretin bir tık üzeri, hal böyle olunca işi öğrenen aldığı eğitim ve tecrübeyle kendi işini kuruyor veya ortak olarak çalışıyorlar. Elektrik teknikeri olduğum için kendi kamerama kontak açılınca çalışacak bir sistem yapmak için 3 ayrı servise sordum ama garantiyi bozar dediler. siz yapın dedim yapamayız dediler. Ayrıca servisteki ustaya!!!! turbo kaç devirde devreye girer!!! dedim 2500 dedi, saf saf dedim ki: yani 6. viteste 150 ile 2200 devirde giderken turbo daha devrede değil mi dedim o zaman girer dedi bende hiç bozuntuya vermeden: haaa iyiymiş o zaman dedim. Garanti korkusu olmasa servisin önünden bile geçmem ama bunlara mecburuz.

Araçlar Trafik ışıklarından kalktıktan kısa bir süre içinde yaşandı bu kaza ve Nıssan Qashqai sürücüsü bayan % 100 asil kusurlu, bunun nedeni Duraklama yapılmıyacak bir cadde'de ani bir duraklama yaptı ve sonuç ortada 3 Araçta Maddi hasar meydana geldi çok üzüldüm inanın. Kaza sonrası Stepway sürücüsü Bey amcanın yanına yaklaşııp çok geçmiş olsun diyip uzaklaştım.

Herkese Kazasız Cezasız Güvenli sürüşler dilerim

https://www.youtube.com/watch?v=D7dF_ph69Sc

• boşuna demiyorlar takip mesafesini koruyun diye, belki önüne birşey çıktı ve fren yamak zorunda kaldı.

boşuna demiyorlar takip mesafesini koruyun diye, belki önüne birşey çıktı ve fren yamak zorunda kaldı.

Aracta iken gordugum kadari ile, Bayan surucu yanindaki Diger bayan yolcuyu indirmek istedigi esnada oldu bu kaza, Hemen kalkistan kisa bir sure sonra.

Ne olursa olsun kesinlikle Takip mesafesi abi !! Genellikle ışıklarda dururken dahi açık ara mesafe bırakarım nadiren istisnalar hariç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubi.lay -- 29 Mayıs 2015; 23:24:59 >

• Herkese iyi hafta sonları,

mini0801 GPS ünitesi içinde aşağıdaki isimlendirmeler ile güç ünitesi- alıcıya bağlı . Fakat "EN" isimli yer için bağlantı yapılmamış. Bu EN nedir bilen var mı:)

TX
    GND
    VCC
    EN

Orijinalden alıntı: ankay2

Herkese iyi hafta sonları,

mini0801 GPS ünitesi içinde aşağıdaki isimlendirmeler ile güç ünitesi- alıcıya bağlı . Fakat "EN" isimli yer için bağlantı yapılmamış. Bu EN nedir bilen var mı:)

TX
    GND
    VCC
    EN

Cem bilir kesin @cem_ari
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.