Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.226
Cevap
958
Favori
1.971.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brak13

bnde çinli kardeşlerimizden benzer bir çakmak çoklayıcı aldım inş. memnun kalırız...

BEnde bu üründen aldım bulunsun ucuzdu :) Evde bazen kamera deneme ihtiyacı oluyor vs. Ucu Usb değilde farklı girişli cihazlar denk geliyor

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

• the_tuzla kullanıcısına yanıt
    Galiba o siyah noktalara yapıştırınca vantuz tam tutmuyordu. Öyle aklımda kalmış. Takarsınız, baktınız noktalar videoya çıkmış ( 140° olduğu için gözükebilirler ) yerini değiştirebilirsiniz.
    Rezistansları 0801 etkilemez

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Galiba o siyah noktalara yapıştırınca vantuz tam tutmuyordu. Öyle aklımda kalmış. Takarsınız, baktınız noktalar videoya çıkmış ( 140° olduğu için gözükebilirler ) yerini değiştirebilirsiniz.

GT680W yi takıp ,ayarlarını yapıp unutmak istiyorsam dikiz aynasının arkasına yapıştırılırmı acaba :)

Malum başka türlü camda dikkat çekicek.
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Barış özür dilerim arkadaşım. Powerbank ile yazdığım mesaj kastı aştı. Telefonla yazınca seçtiğim gülümseme hatalı oldu. Tekrar özür dilerim.
    Bu tip pillerin genelde 1-2 saatte şarj olduklarını sanıyordum. İlk şarj uzun sürse bile. Bendeki 220V girişe takılan GP şarj 1-2 saatte dolduruyordu. Çakmak girişi olanlar demek böyle değil

Özel msj dan sordum ama buradan da yazayım :)

Şimdi 0801 hangi sürüm, hangi class, hangi marka sd kart. ?

Sorunsuz, sd kart dolunca eski dosyaları silen, kitlenme yapmayan ?

Bilgilendirin bizi

Farketmemişim pardon.

Daha önce yazmıştım ama tekrarlayayım.

Mini 0801 ve Sandisk 32 Gb Class 10 sorunsuz çalışıyor.

SD card: Sandisk 32 Gb Class 10 Ultra MicroSD Hafıza Kartı
    Ürün kodu: SDSDQU-032G-U46A
    Satın aldığım link

Cihaz Mini 0801 GPS var, dahili hafıza yok

Firmware: 20140115
    İndirme linki

• quote:

Orijinalden alıntı: the_tuzla

quote:

GT680W yi takıp ,ayarlarını yapıp unutmak istiyorsam dikiz aynasının arkasına yapıştırılırmı acaba :)

Malum başka türlü camda dikkat çekicek.

Vantuzu bilmiyorum ama Mini 0801'i ve OGS'yi noktalı yere yapıştırdım. Gayet güzel tutuyor, dışarıdan da belli olmuyor.

• cem_ari C kullanıcısına yanıt
    Peki kart tamamen dolduğunda cihaz kilitlenmeden eski dosyaları başarılı bir şekilde silip, kayıt yapmaya devam ediyor mu ? Test ettinizmi iyice ? Sandisk ten hep olumsuz duyumlar alıyorum acaba Hepsiburada.com adresi Sandiski orjinal satıyorda, diğer yerlerde ucuza satılan hafıza kartları çakma mı ? sahte mi ?

Peki kart tamamen dolduğunda cihaz kilitlenmeden eski dosyaları başarılı bir şekilde silip, kayıt yapmaya devam ediyor mu ? Test ettinizmi iyice ? Sandisk ten hep olumsuz duyumlar alıyorum acaba Hepsiburada.com adresi Sandiski orjinal satıyorda, diğer yerlerde ucuza satılan hafıza kartları çakma mı ? sahte mi ?

Üşenmedim, garaja inip kartı getirdim. İlk dosyanın ismi AMBA0047.MOV. Önceki 46 dosya silinmiş. Ayrıca, fw yükleme işlemini 17/01/2014'de yapmıştım. İlk dosya, yani AMBA0047 in oluşturulma zamanı 18/01/2014 16:58. 17'si akşamı işten eve gidiş ve 18'inde 16:58'e kadar olan kayıtlar yok. Karttaki son dosya olan AMBA0132.MOV 23/01/2014 08:20'de oluşturulmuş. Bu sabah işe gelirken yani. Diskteki boş alan 690 MB.

Özetle, hiç bir sorun yok

Dediğiniz sorun firmware ile ilgiliydi. 20131202'den itibaren düzeldi fakat hızı mph olarak gösterdiği için 20131230'a geçtim. Kmh geldi ama başka sorun çıktı. Şu anda kullandığım 20140115 (beta) da ise hiç bir soruna rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cem_ari

quote:

Üşenmedim, garaja inip kartı getirdim. İlk dosyanın ismi AMBA0047.MOV. Önceki 46 dosya silinmiş. Ayrıca, fw yükleme işlemini 17/01/2014'de yapmıştım. İlk dosya, yani AMBA0047 in oluşturulma zamanı 18/01/2014 16:58. 17'si akşamı işten eve gidiş ve 18'inde 16:58'e kadar olan kayıtlar yok. Karttaki son dosya olan AMBA0132.MOV 23/01/2014 08:20'de oluşturulmuş. Bu sabah işe gelirken yani. Diskteki boş alan 690 MB.

Özetle, hiç bir sorun yok

Dediğiniz sorun firmware ile ilgiliydi. 20131202'den itibaren düzeldi fakat hızı mph olarak gösterdiği için 20131230'a geçtim. Kmh geldi ama başka sorun çıktı. Şu anda kullandığım 20140115 (beta) da ise hiç bir soruna rastlamadım.

Çok teşekkürler arkadaşlar için güzel bilgi olarak foruma işledik

Tak unut şu mantık olabilir. ( Resimde Albatros II kamerası var fakat GT680W çok daha ufak )

quote:

Orijinalden alıntı: brak13

bnde çinli kardeşlerimizden benzer bir çakmak çoklayıcı aldım inş. memnun kalırız...

BEnde bu üründen aldım bulunsun ucuzdu :) Evde bazen kamera deneme ihtiyacı oluyor vs. Ucu Usb değilde farklı girişli cihazlar denk geliyor

olgu bu ürün geldiğinde memnun kalırsan haber verir misin? ben bunlardan 2 farklı ürünü birkaç kullanım sonrası bozulduğu için çöpe attım. (Hepsibrdadan almıştım)
    benim navigasyon cihazının sadece araç şarj kablosu var ve ucuda usb değil maalesef. araba dışında şarj edemiyorum.

• quote:

Tak unut şu mantık olabilir. ( Resimde Albatros II kamerası var fakat GT680W çok daha ufak )

aynaya yapıştırma olayı tek sürücülü araç için olabilir ama aracı başka kullanan varsa ve bindiğinde aynayı düzeltiyorsa açı değişir. (örnek eşim )

• quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

quote:

aynaya yapıştırma olayı tek sürücülü araç için olabilir ama aracı başka kullanan varsa ve bindiğinde aynayı düzeltiyorsa açı değişir. (örnek eşim )

Walla doğru hiç aklımıza gelmedi :) Ama Açı zaten fazla fazla 140 derece olduğu için genede çok abartı farketmez. Ön tarafı güzelce çeker :)

• sputnikk S kullanıcısına yanıt
    Tmmdır.

10000 MAH Solar kargo dahil $24.35
    aliexpress.com
    US $25.9 |HOT 10000MAH Solar 2 USB Battery Panel Mobile Phone Power Bank External Battery Charger for Nokia iPhone Samsung series-in Mobile Phone Chargers from Cellphones & Telecommunications on AliExpress - 11.11_Double 11_Singles' Day
    http://www.aliexpress.com/item/HOT-NEW-10000MAH-Solar-Battery-Panel-Mobilephone-Power-Bank-External-Battery-Charger-for-Nokia-iPhone-IPOD/1122487555.html

Size: 132 x 79x 14mm
    Weight: 226g
    AOC 23.6 LED 2 MS/Logitech G103/ LOGİTECH G300 Windows 7 64 bit /
    Logitech z506 5+1 / İphone 5s gold 32gb

• mini 0801 Orjinal Firmware dosyaları bu linkte :----------->

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sputnikk

quote:

Walla doğru hiç aklımıza gelmedi :) Ama Açı zaten fazla fazla 140 derece olduğu için genede çok abartı farketmez. Ön tarafı güzelce çeker :)

Aracı tek ben kullandığım için sorun olmayacaktır.Ürün bir gelsin görelim :)

Siyah noktaların bittiği yerde dışarıdan çok dikkat çeker bence.Acaba tam ortalamayıp sağa veya sola montaj nasıl olur.140derece açı kurtarırmı .

Çıkart alt kapağı-Üst kapağı. Öndeki led zaten gereksiz. Siyah bant ile sar aynaya :) Bi tek mercek görünür

Aslında böyle bir tane kamyon-Otobüs aynası alıcan kocaman. İçini açıp oraya oturtacaksın. sonra kabloları gizli bir şekilde yukarıya doğru ver. Aynanın içinde kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 23 Ocak 2014; 13:53:29 >

Çıkart alt kapağı-Üst kapağı. Öndeki led zaten gereksiz. Siyah bant ile sar aynaya :) Bi tek mercek görünür

Aslında böyle bir tane kamyon-Otobüs aynası alıcan kocaman. İçini açıp oraya oturtacaksın. sonra kabloları gizli bir şekilde yukarıya doğru ver. Aynanın içinde kamera

Keşke demonte isteseydik.Bana sadece baskı devre kart lazım diye.Belki daha ucuza gelirdi :)

• 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.