Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fuuby Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 4 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.226
Cevap
958
Favori
1.971.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
102 oy
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sputnikk

quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

quote:

Orijinalden alıntı: outcast33

Sürekli kayıt yapma isteiğniz nedendir?

Araç park konumundayken kayıt yapsın diye mi?

Hareket dedektörü özelliği ile kayıt yapması için mi?

Her halükarda 32 GB lık hafıza kartı 4 saat içinde dolacaktır.

haklısınız
    ama şöyle bir sıkıntı yaşıyorum
    cihaz eğer kendi şarjı bittiği için kapanırsa tüm ayarlar tarih saat filan resetleniyor ve fabrika ayarlarına dönüyor
    yok mu bunun bir çaresi @sputnikk @OlguErhan @outcast33

Arkadaşlar cihaz firmware versiyonlarınız kaç? benim cihaz ilk geldiğinde 2.5G idi ama neredeyse hiç kulanmadan 2.7G yükledim. bahsettiğiniz sorun bende yok.

BEN DE DAHA DÜN 2.7 YÜKLEDİM
    ayarlar sıfırlanmasın diye kend, şarjını kullanmıyorum henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: sergunay

www.hepsiburada.com
    Kingston 32GB Class10 microSDHC Hafıza Kartı SDC10/32GB Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60003724&Productid=ftkinghfzmcr32cls1

hangi hafıza kartını önerirsiniz?

Hocam kötülemek gibi olmasın ama ben hepsiburada dan sandisk MicroSD 32GB Class10 aldım ve "The disk is write-protected" hatası ile

karşılaştım. Adaptörü ile dizüstü bilgisayarıma bağlıyorum ve karta bir veri kopyalayamıyorum.

• Merhaba,

Mini 801 almayı düşünüyorum fakat burda aklıma takılan bir konu var. Bu kameraların elektrik bağlantısı nerden yapılıyor? Çoğu fotoda aynanın ordan tavan döşemesinin içine giren bir kablo görüyorum. O kablo tavan döşemesinden nereye gidip nereye bağlanıyor, böyle bir müdahalede bulunulması elektrik sistemine garantide sorun çıkartır mı? Adamlar garanti dışı bırakmak için en ufak bir fırsatı kaçırmıyorlar o yüzden biraz kafama takıldı açıkçası.

Yorumlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
    eğer bataryam bitikse zaten hiç dolmuyor,eve getirip bataryayı şarj ettim,f900 e takınca batarya hep dolu kalcak,zamanla azalır,adamlar öyle yapmışki,giden ve gelen elektrik aynı,bataryanın fonksiyonu sadece çakmaktan elektrik gelmezken işe yarıyor
    bu nasıl tasarım böyle
    dün sıfır batarya aldım ve kendi bataryasını çöpe attım,meğerse batarya sağlammış,bu sıfırda aynı oldu ordan anladım

yukarıda tarih saat sıfırlaması batarya bitmesi ilginç,normalde batarya bitince kapanınca,yeniden açılıp 10 saniye kadar açık kalabiliyor sonra kapanıyor...10 saniyelik enerji saklarken tarih saat sıfırlamıyor
    yani cihaz kapandığı an şarj edersin..ama şarj etmeden önce içinde az bir enerji saklar,öyle ayarlamışlar bütünce kapanır,ama açılır gene kapanır,açılma enerjisi ise tarihi saklar sıfırlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 22 Ocak 2014; 15:43:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unicorn_10

quote:

www.hepsiburada.com
    http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60003724&Productid=ftkinghfzmcr32cls1

Hocam kötülemek gibi olmasın ama ben hepsiburada dan sandisk MicroSD 32GB Class10 aldım ve "The disk is write-protected" hatası ile

karşılaştım. Adaptörü ile dizüstü bilgisayarıma bağlıyorum ve karta bir veri kopyalayamıyorum.

adaptörde Lock yazan küçük bir düğme var. o düğmeyi bir kontrol edin Lock pozisyonunda kalmış olabilir.

• earths E kullanıcısına yanıt
    kameralar çakmaklık soketinden elektrik alıyor. elektrik tesisatında bir değişiklik yapmanıza gerek yok. kablolar ortalıkta kötü görünmesin diye kenarlara gizliyoruz o kadar

Orijinalden alıntı: earths

Merhaba,

Mini 801 almayı düşünüyorum fakat burda aklıma takılan bir konu var. Bu kameraların elektrik bağlantısı nerden yapılıyor? Çoğu fotoda aynanın ordan tavan döşemesinin içine giren bir kablo görüyorum. O kablo tavan döşemesinden nereye gidip nereye bağlanıyor, böyle bir müdahalede bulunulması elektrik sistemine garantide sorun çıkartır mı? Adamlar garanti dışı bırakmak için en ufak bir fırsatı kaçırmıyorlar o yüzden biraz kafama takıldı açıkçası.

Çakmaklık girişine bağlanıyor çok basit. İllada kabloyu içeriden bağlamak zorunda değilsiniz şöyle bir ürün alarak ( isteğe bağlı almadan da olur ) bağlantı tamamdır.

Kameranın içinden böyle bir adaptör çıkıyor onu çakmak girişine takmanız yeterli.

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

kameralar çakmaklık soketinden elektrik alıyor. elektrik tesisatında bir değişiklik yapmanıza gerek yok. kablolar ortalıkta kötü görünmesin diye kenarlara gizliyoruz o kadar
    O kablolar tavan döşemesinden nasıl çakmak adaptörüne geliyor bir türlü çözemedim ben de herhalde tavan lambasının elektriğine bağlanıyor bir şekilde diye düşünmüştüm. Ben de tabi ki aynadan çakmak adaptörüne sarkan bir kablo istemem, biri çıkıp da anlatsın nerden geçiyor da görünmeden el freninin oraya kadar gelebiliyor bu kablo

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Orijinalden alıntı: earths

Merhaba,

Çakmaklık girişine bağlanıyor çok basit. İllada kabloyu içeriden bağlamak zorunda değilsiniz şöyle bir ürün alarak ( isteğe bağlı almadan da olur ) bağlantı tamamdır.

Çoklayıcı almak mantıklı olacaktır fakat hem telefonu hem kamerayı besleyecek kadar gücü var mıdır acaba diye düşünmekteyim. Telefonda navigasyon açıkken telefonu zor şarj ediyor :)

Videoyu 4.45 ten itibaren izleyebilirsin. Uğur çok detaylı anlattı saolsun :)

Enerji yetiyor çok rahat bende iki kamera bağlı, Ayrıca Telefon şarjı bağlı. Arada utanmadan başka bir cihaz daha bağlıyorum sıkıntı yok :)

Hepsini çakmaklığın oraya bağladım. Çoklayıcı almak yerine içini açıp arkadan lehimledim ama garanti vs. sıkıntınız varsa çoklayıcı alın geçin derim.

izleyebilirsin benim çakmaklığın arkası çorba gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Ocak 2014; 15:59:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unicorn_10

quote:

www.hepsiburada.com

adaptörde Lock yazan küçük bir düğme var. o düğmeyi bir kontrol edin Lock pozisyonunda kalmış olabilir.

Evet o sürgüyü her iki şekilde de denedim sonuç değişmedi (Bu arada Lock yazısı yok, ama aşağı taraf kilitli oluyor). cmd>diskpart komutu ile de

write-protection özelliğini kaldırmaya çalıştım ama işe yaramadı. Sorun sadece adaptörden de kaynaklı olabilir tabii ama deneyebileceğim MicroSD ile

çalışan bir cihaz olmadığından test edemedim.

Açıkçası 5 yıldır BU flash belleği kullanıyorum sorunsuz ve kaliteli hissettiriyor

ama MicroSD için aynı olmadı pek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

haklısınız
    cihaz eğer kendi şarjı bittiği için kapanırsa tüm ayarlar tarih saat filan resetleniyor ve fabrika ayarlarına dönüyor

Arkadaşlar cihaz firmware versiyonlarınız kaç? benim cihaz ilk geldiğinde 2.5G idi ama neredeyse hiç kulanmadan 2.7G yükledim. bahsettiğiniz sorun bende yok.

Ben 2.7 yükledikten sonra defalarca kendi pilini bitirdim hiç ayarlar sıfırlanmadı.
    zaten ilk seferde pil tam bitmiyor low battery yazıp kapatıyor, tekrar açtım biraz sonra yine low battery deyip kapadı yine açtım yine kapadı yine açtım yine kapadı ama hiç kaybolmadı bilgiler.

• Shadow-Tec / Seezeus GT680W ciler hu huuu bu sistemle'de takabilirsiniz cihazınızı :

REsimlerdeki cihaz RX300 ama aynı boyutlarda aynı model bir farkı yok. Bu niko manyak ya :)

Detaylar burada :http://forum.dashcamtalk.com/threads/rx300-magnetic-bracket-mount-quick-attach-detach.3790/

Ayrıca mıknatıslı sistemde oluyormuş :http://dashcamtalk.com/forum/threads/neodymium-magnetic-bracket-mount-for-dash-camera-dvr-urive-albatross2-albatross-ii-albatrossii.2949/

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 22 Ocak 2014; 17:17:57 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Sök tak yapanlar için güzel valla. Her seferde kaydımı kaymadımı, açı kontrol derdi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

quote:

haklısınız

Ben 2.7 yükledikten sonra defalarca kendi pilini bitirdim hiç ayarlar sıfırlanmadı.
    zaten ilk seferde pil tam bitmiyor low battery yazıp kapatıyor, tekrar açtım biraz sonra yine low battery deyip kapadı yine açtım yine kapadı yine açtım yine kapadı ama hiç kaybolmadı bilgiler.

bizim cihazda sorun olması yoksa
    belki de sorun bendedir

• quote:

Sök tak yapanlar için güzel valla. Her seferde kaydımı kaymadımı, açı kontrol derdi yok.

Mıknatıslı olarak müthiş bir sistem olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 906

Powerbank 1-2 saatte hızlı şarj olur. Kamera çok yavaş akım çeker. Bence powerbankı hiç çıkarmadan idare eder.
    bu arada hareket algılamasında video düşük kalitede çekime ayarlanabilirse kartı bitirmez

RX300 de bahsettiğiniz hareket algılarken düşük fps ( park modu) olayı var

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.