Şimdi Ara

Araç içi kamera aynaya mı normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araç içi kamera düşünüyorum. Ama hangi tipi olacagında kararsız kaldım. İki tipi var gibi

1. Aynanın üstüne takılı olan
    2. Direk kamera olan

Sizce hangisi daha kullanışlıdır. Araçta kalacağı için aynaya takılı olan daha mı güvenlidir veya ben mi abartıyorum?

Önerebileceğiniz var mı? Mesela a101 gibi yerlerdeki ucuz kameralar nasıldır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Tam olarak ne hedefliyorsunuz ? 7/24 kayıtta kalsın mı ? Önlü/arkalı kayıt alsın mı ? Bütçeniz nedir ?
    Hocam mumkunse 24 saat kayıt iyi tabi. Bütce belirlemedik.

O 50-100 olanlar fiyat olarak iyi gibi ama tam olarak konuya hakim olmayınca bütce de belirleyemiyorum.

Aynaya takılanlar hırsızlığa karsı daha mı güvenlidir onu bile bilemedik mesela

Öncelikle şuan en iyi araç içi kamera Viofo A129, 7/24 kayıt, wifi ile telefondan kayıtları izleme, Ön 1080p arka 720p şeklinde kayıt imkanı ve kapasitörlü olması, GPS özelliği filan baya ful bir kamera fiyatı 800TL civarı. İster çinden vergiler dahil alın 20 gün civarında gelir ister facebookta araç aksiyon kameraları diye bir grup var hemen hemen aynı paraya sıfır kutusunda alırsınız.

800 papel çok derseniz B1w, Junsun gibi markalar var 250-300TL civarı ama viofo özellikleri yok tabi. Konu linki bırakıyorum en iyi yardımı alırsınız dilediğiniz soruyu sorun. Bim A101 gibi marketlerde satılanlara bulaşmayın kayıt kalitesi ne kadar HD falan dese de 480p kalitesi var. Bence viofo alın bir kere alacaksınız zaten her aracınıza takarsınız.

https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-viofo-a129-2019-lideri--74988670-1373

DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."

• quote:

Orijinalden alıntı: emir.ksk

Öncelikle şuan en iyi araç içi kamera Viofo A129, 7/24 kayıt, wifi ile telefondan kayıtları izleme, Ön 1080p arka 720p şeklinde kayıt imkanı ve kapasitörlü olması, GPS özelliği filan baya ful bir kamera fiyatı 800TL civarı. İster çinden vergiler dahil alın 20 gün civarında gelir ister facebookta araç aksiyon kameraları diye bir grup var hemen hemen aynı paraya sıfır kutusunda alırsınız.

800 papel çok derseniz B1w, Junsun gibi markalar var 250-300TL civarı ama viofo özellikleri yok tabi. Konu linki bırakıyorum en iyi yardımı alırsınız dilediğiniz soruyu sorun. Bim A101 gibi marketlerde satılanlara bulaşmayın kayıt kalitesi ne kadar HD falan dese de 480p kalitesi var. Bence viofo alın bir kere alacaksınız zaten her aracınıza takarsınız.

https://forum.donanimhaber.com/arac-ici-kamera-tavsiyesi-1-msj-hep-guncel-viofo-a129-2019-lideri--74988670-1373
    Hocam su aynaya takılı olanlar nasıl? Genel korkumuz camı kırıp almaları oldu acıkcası. Bu konuda bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: urugakhina

Hocam su aynaya takılı olanlar nasıl? Genel korkumuz camı kırıp almaları oldu acıkcası. Bu konuda bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    Cam kırıp kamera çalacak olan jant lastik far teyp falan çalar hocam çok para eden alet değil bunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye sıcak bir ülke, alacağınız kamera pil yerine kondansatör içermeli, piller sıcakta patlayıp yangına yol açabilir. Küçük olmalı, mümkünse ekranı olmasın, dikkat dağıtır. İçinde kullanacağınız SD kart bu iş için üretilen ürünlerden olsun, altı ayda bozulmuş orijinal iyi marka kart bilirim. Sandisk endurance serisi iyidir. Takıp unutmak gerekiyor. Bozulmuş bir kamera ya da kart en gerekli zamanda işe yaramayacağı için mantıksız bir yatırım olur. Ben ddpai mini X1 kullanıyorum.

K.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayesque -- 4 Ağustos 2019; 19:18:11 >
  • Camı kırıp alınması vs korkutuyorsa küçük bişey alın gece dikkat çekmez. Şu an satılmıyor heralde bende Matego xp1 var kamera küçük, kablosunu tavan döşemesi içlerine gizledim alet fazla belli olmuyor. O tip küçük bir kamera baksan için daha rahat olur.

Alıntıları Göster
    Önce aynanız nasıl ona bakın, kalın ise Tutmuyor.. Kimse gelip 200-300tl lik kamera için araç patlatmaz, satsan 50-100tl etmez.

Xiaomi 70 mai kullanıyorum, gayet iyi ve yeterli.

• 4g data hattı ile kamera veya ayna kamera öneriniz var mı? Uzaktan izlemek için. Teşekkürler

Orijinalden alıntı: Panthér

Önce aynanız nasıl ona bakın, kalın ise Tutmuyor.. Kimse gelip 200-300tl lik kamera için araç patlatmaz, satsan 50-100tl etmez.

Xiaomi 70 mai kullanıyorum, gayet iyi ve yeterli.

Alıntıları Göster
    Arac bmw 1 serisi ve passat ikisine alınacak

Arac bmw 1 serisi ve passat ikisine alınacak

Alıntıları Göster
    Ben de bmw1 kullanıyorum, ayna kalın o yüzden o tipler olmuyor. Passat da muhtemelen öyledir.

B1W ve 70mai pro’yu inceleyin. Gerisine bakmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.