Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu) (1373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33.704
Cevap
929
Favori
1.932.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazıları hala tek kamerayla gezıyor daha 2 kameranın onemını bıle anlamamıslardı derken
    3 kameranın bıle yetersız oldugu yasananlardan ortaya cıkıyor,eger tam yanları ceken kamera olsaydı o kadın magandanın elıyle deli yaptıgını polıslere gosterıp mahkemeye verırdım
    o kımkı bunu yapmayı kendıne hak sanıyor

yıne dıyorum en az 4 kamera şart

yıne dıyorum en az 4 kamera şart

edit 1: forum durmuş kımse yazmıyor,hergun yazdıklarım alt alta gelıyor

aracın tam yanını cekecek sekılde mumkun olan en kucuk 2 adet daha kamera eklemeyı dusunuyorum,yer olarak arka camın dirsek kısımlarına yerlestırebılırım,onerıye acıgım

arka kapılarla arka cam arasında dirsekler varya oraya,sag dırsege koyup solu cekcem..sol dırsege koyup sagı cekcem..tam yanı alsın

nedense her zaman tam yan tarafımda olaylar yasıyorum..ön arka kamera cok onemlı kalmıyor

bugun polısler ön kamerada aracın egzoz dumanını goremedık dedıler

iç kabın kamerasına bakın dedım...aracın ıcını ceken kabın kamerasında aracın egzoz sıyah dumanı belırgın cıktı

dedıgım gıbı 3 nolu kameradan yakaladılar

hala tek kamera kullananlar var yada ıkı kamera...sız olay yasamıyorsunuz tabi

edit 2: şu model nasıl

arka camın kenarlarındaki,kapı dirseklerine montajlıcam..sag dırsege koyup sol yan tarafı...sol dırsege koyup sag yan tarafı kaydedıcem

arabada toplam 5 kamera takılı olacak..
    https://tr.gearbest.com/car-dvr/pp_009545708652.html?wid=1433363

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 18 Temmuz 2019; 5:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar alfawise g70 kameram sanki sık sık kayıt sırasında duruyor gibi,sadece ekran bos bos acık

alıp bunu yasayan varmı

bide 4k kameralar daha ıyı bunlarda zoomda goruntu yayılıyor bıde ondekı arac egzoz dumanı,grı asfalttakı lastık ızıyle karısıp bellı olmuyor,yanı 1080p sony lens kameralarda yetersız.trafıkte kanıtlandı

adamlar detaya crımınal ıncelemeye gırmıyor bakıp karar verıyor bılgınıze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 19 Temmuz 2019; 13:2:19 >

Latest A129 firmware is released , version number is V1.9

1. APP ayar Park G-sensörü ve hareket algılama hassasiyeti ayarını Destek
    2. Park Modu kayıt sorununda G-sensörü hassasiyeti düzeltildi.
    Eklendi: Tamponlu Park Modu
    Eklendi: Park Modu için G-sensor ve Hareket algılama hassasiyeti ayarı
    Güncelleme: MIC simgesi ve GPS simgesi

support.viofo.com
    VIOFO A129 Duo Dash Cam Firmware : VIOFO Support Center
    https://support.viofo.com/support/solutions/articles/19000087812-viofo-a129-duo-dash-cam-firmware

Not: Yükleme sonrası bütün ayarlar sıfırlıyor
    Tekrar kişisel ayarlarınızı yapınız.

• Arkadaşım çin'den kamera alacak,internetten değil bir arkadaşı çin'e gidiyormuş ona sipariş verecek,bir tane tek kamera bir tanede çift kameralı model tavsiyeniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boba_fett -- 24 Temmuz 2019; 5:6:6 >
    MSI B450 Tomahawk MAX / AMD Ryzen 5 3600 (Scythe Mugen 5) / Gigabyte GTX1660 SUPER / PNY 16GB (2x8GB) 3200MHz / Gigabyte ssd / WD 500 GB Cav.Blue / WD 1 TB Cav.Blue / XCLİO A380 / XIGMATEK 850W 80PLUS / Viewsonic XG2405 1ms 144 Hz IPS
  • Çift kameralı model Viofo A129 Duo Ir, tek kameralı model Viofo A119s.

2019-07-15 05:30:27 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process

Orijinalden alıntı: nejaterol

VIOFO A129 Duo Dash Cam Firmware V1.9

Latest A129 firmware is released , version number is V1.9

1. APP ayar Park G-sensörü ve hareket algılama hassasiyeti ayarını Destek
    2. Park Modu kayıt sorununda G-sensörü hassasiyeti düzeltildi.
    Eklendi: Tamponlu Park Modu
    Eklendi: Park Modu için G-sensor ve Hareket algılama hassasiyeti ayarı
    Güncelleme: MIC simgesi ve GPS simgesi

https://support.viofo.com/support/solutions/articles/19000087812-viofo-a129-duo-dash-cam-firmware

Not: Yükleme sonrası bütün ayarlar sıfırlıyor
    Tekrar kişisel ayarlarınızı yapınız.
    bu alfawise g70 ıcınde gecerlımı..kamera bazen kapanmıyor bazen kapanıyor
    kayıt sırasında

• alfawise g70 gearbestten alalı 1 hafta olmadı galıba bozuldu

sd kart kayıt sırasında duruyordu..şimdide ekranda boydan boya yesıl ve kırmızı cızgıler belırdı ne yapmalıyım

Orijinalden alıntı: dereckfun

arkadaşlar junsun h11 sipariş etmiştim banggod'dan 15 Temmuzdan beri havalimanında gözüküyor. sizce gümrüğe takılmış mıdır? nasıl kontrol edebilirim? Tşkler

2019-07-15 05:30:27 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    Kontroller bitince sevk edilecektir.

Orijinalden alıntı: OlguErhan

Kontroller bitince sevk edilecektir.

Alıntıları Göster
    Daha önce verginin Banggood tarafından ödendiğini söylemiştiniz. Hazır kod tekrar aktifleşmişken ben de söyleyeceğim sanırım bir H11

daha sıfır 1 hafta oldu gearbestten alalı bugun boyle oldu napıyım..alfafıse g70

gearbeste mesaj attım

Mesaj Türü:Parçası Eksik/Bozuk
    Konu:bozuldu

kamerayı aldım,kullandım,hiç sorun yoktu ama daha yeni olmasına rağmen,sd kart sandisk class 10
    kamera ara ara kapanıyor ayrıca ekranda çizgiler meydana geldi
    değişim olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 26 Temmuz 2019; 6:34:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: w.wallace

Daha önce verginin Banggood tarafından ödendiğini söylemiştiniz. Hazır kod tekrar aktifleşmişken ben de söyleyeceğim sanırım bir H11

Alıntıları Göster
    Aynen, youtube video'mun altındaki linkten siparişi ekler ve geçerseniz sevinirim

• Merhaba,

Öncelikle sizin nezdinizde, sizin gibi başka insanlara ışık tutan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben de A129 Duo aldım, park modülüyle bağlattım, gayet memnunum. Kayıtlar gayet güzel. Kamera 7/24 kayıtta.

Tek hususta biraz sıkıntı çekiyorum, belki çözümü vardır veya benim gibi gözlemleyen olmuştur.

Araç kısa süreli kapalı otoparktayken (1.5-2 saatin altı gibi) GPS hizalama (alignment) problemi yaşamıyorum, çıkışta hemen hizalanıyor. Ancak, aracım uzun süreli kapalı otoparkta durduysa 82 saatten fazla, otopark çıkışında hareket halinde uzun süre hizalanma gerçekleşmiyor (bazen 5 dak. bazen 10 dak. hizalanmadığı oluyor!). Diğer yandan otopark çıkışında kapatıp açarsam veya kablosunu çekip takarsam GPS sembolü açılışta yeşil oluyor herşey normal çalışıyor.

Benzer problemi yaşayan veya çözümü bilen var mı?

Orijinalden alıntı: xwing

Merhaba,

Öncelikle sizin nezdinizde, sizin gibi başka insanlara ışık tutan arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben de A129 Duo aldım, park modülüyle bağlattım, gayet memnunum. Kayıtlar gayet güzel. Kamera 7/24 kayıtta.

Tek hususta biraz sıkıntı çekiyorum, belki çözümü vardır veya benim gibi gözlemleyen olmuştur.

Araç kısa süreli kapalı otoparktayken (1.5-2 saatin altı gibi) GPS hizalama (alignment) problemi yaşamıyorum, çıkışta hemen hizalanıyor. Ancak, aracım uzun süreli kapalı otoparkta durduysa 82 saatten fazla, otopark çıkışında hareket halinde uzun süre hizalanma gerçekleşmiyor (bazen 5 dak. bazen 10 dak. hizalanmadığı oluyor!). Diğer yandan otopark çıkışında kapatıp açarsam veya kablosunu çekip takarsam GPS sembolü açılışta yeşil oluyor herşey normal çalışıyor.

Benzer problemi yaşayan veya çözümü bilen var mı?
    Çözümü sabır, gps bazen hemen kitlenemiyor.

• Merhaba arkadaşlar viofo a129 duo kameram var 1.5 versiyon iken sıkıntı yoktu fakat 1.8 güncellemesinden sonra telefon uygulamasından wifi ile bağlanamıyorum. Telefon wifiyi görmüyor. Benden başka bu sorunla karşılaşan var mı? Tlfdaki programı sildim yeniden yükledim, tlfnu aç kapa yaptım, el yöntemiyle wifi ağ ekle dedim bir türlü wifiden bağlanamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _____________________________
  • Araç içi kamera Tavsiyesi (Ana Konu)

bu ekranı elektronıkcı arkadasa soyledım,ekran gıtmıs dedı,daha yenı urun bıde gearbestten cok ılgınc

gearbest maıl atmıs

Dear Valuable Customer,

At Gearbest, we sincerely appreciate your support.

This is an invitation email to invite you to share your shopping experience on external comment websites.

To appreciate your time to share shopping experience, we will provide 300 points to your Gearbest account for each posted review.

To avoid missing any important information from you, we kindly advise you NOT to close and rate this ticket directly.

Are you satisfied with our customer service?

Are you satisfied with our product(s)?

If you have any questions or problems regarding your order, please tell us details so that we can do our best to solve them for you.

If you do not have any problems, please instruct as follows:

1. Reply "A" for links to take part in sharing shopping experience .

2. Reply "B" for no more this kind of email again.

Thank you so much for taking your time to read the email.

May happiness always be with you!

Best regards,

Gearbest customer service
    http://www.gearbest.com/

Gearbest ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Ürününüz hakkında bunu duyduğumuz için çok üzgünüz ve siz değerli müşterimizden özür diliyoruz.

Sorunu çözüme kavuşturmak ve memnuniyetiniz için, birlikte çalışmak istiyoruz.

Lütfen garanti şartlarımızı şu adresten inceleyin:http://www.gearbest.com/about/warranty-and-return.html

Lütfen aşağıdaki adımları izleyin ve her birisi için geri bildirimde bulunun:

1. Lütfen bu sorunu çözmek için hangi işlemleri yaptığınızı bize iletin.

2. Lütfen dış ambalajda belirtilen ürün kodunun fotoğrafını bize iletin(örneği ekte mevcuttur / ürünün kutusunun veya ambalıjının dışındaki beyaz renkli etiket)

3. Lütfen iyi ışık altında yaşamış olduğunuz sorunun net bir videosunu çekerek bize gönderin.

Lütfen dosyayı 10MB'ın altında tutun ve bu gif, jpg, png, bmp, doc, xls, txt, rar, ppt, pdf, dosya biçimlerinden herhangi birini kullanın Dosya 10MB'ın üstünde ise, lütfen support@gearbest.com adresine gönderin.

En kısa zamanda cevabınızı bekler ve işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

Zeynep

Gearbest Müşteri Hizmetleri
    http://www.gearbest.com/

acaba diyorumki hiç uğrasmasam ekran boylemı kullansam bıde kabloyu sok cıkar gonder falan uzun iş

• 
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.