Şimdi Ara

Araç göğüs bakım sütü ve gösterge ekranı matlaşması SORUN ÇÖZÜLDÜ-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracın göğsüne 1-2 haftada bir filan bakım sütü sıkardım.(hafif yağlı, süt rengi bi sıvı) Her ne kadar gösterge ekranına sıkmasamda fıs fıs ederken oraya da gelmiş. Evvela pek önemsemedim camsille silince düzelir dedim ama ne yazık ki camsil fayda etmiyor (camın arkasına geçmiş olabilir mi bilemiyorum) ve şimdi görüş bayağı azalmış. Özellikle km sayacını görmek gayet zor.

Sizce ne yapılabilir, bu yağlı bakım sütünü çıkartan bir temizleyici biliyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birtasarimci -- 16 Haziran 2008; 22:43:06 >

• Bir miktarda park sensörünün ekranına sıkmıştım bakım sütünden. Onda da aynı sorun oldu. Sonra o ekranı açtım. Baktım arka tarafa hiç geçmemiş, herşey ön tarafta. Sonra bir bulaşık süngeri aldım, sert tarafı üste gelecek şekilde şarjlı vidalama aletinin ucuna evvela küçük bir karton parçası(vida ekranı çizmesin diye) koyarak sabitledim. Süngeri yer temizleme deterjanına batırarak ekranı bu aletle sildim. Biraz uğraşınca çıktı. Sonra aynı işlemi aracın gösterge paneline uyguladım. Sonuç gayet iyi.
    Belki temizlik malzemelerinden daha iyi birşey seçerseniz temizleme süresi kısalabilir, ama çok güçlü birşeyle zarar verme ihtimali de artabilir diye ben tercih etmedim.
  • bi nevi pasta uygulamışsınız.

Ancak şunu söyliyim...Siz daha güzel olsun diye uğraştıkça sağdan soldan böyle fireler verebilirsiniz , moral+zaman kaybına neden olur...Arabanız size hizmet etsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.