Şimdi Ara

Araç Değer Kaybı | Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: sinanfb Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
506
Cevap
52
Favori
24.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş

bildiğim kadarıyla limiti aşan durumlarda, sigortaların havuzundan masraf ve değer kaybı karşılanıyor daha sonra kusurlu tarafa rücu ediliyor. emin değilim teyit edebilirsiniz sigorta acentenizle.

• quote:

Orijinalden alıntı: xenofx

2 adet kapı , bir arka çamurluk ve bir marşpiyel toplam 4 parça boyanacak. araç 900 bin tl değerinde. 2022 model ve km si henüz 4500. ne kadar değer kaybı çıkar sizce ?

2 kapı değişti, çamurluk ve marşpiyel boyandı. 82500 lira tuttu sigortadan yapıldı. araç 2022 model ve 8000 km de.

Değer kaybı başvurusunu sigorta şirketine yaptım henüz bekliyorum.

Bu arada onarım 8 gün sürdü ve araçsız kaldığım günlerin tazminatını karşı tarafın sigorta ya da kaskosundan isteyebiliyor muyum ?

Bu arada bir kaç sitede değer kaybı hesaplama var 46,76,62,115 bin gibi rakamlar çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xenofx -- 7 Kasım 2024; 11:55:59 >
  • Scylla kullanıcısına yanıt

davadan bir haber var mı ?

• dilenji kullanıcısına yanıt
    Hocam avukatınız gerçekten %20 almışsa hile yapmamışsa özelden bana numarasını gönderebilirmisiniz
  • xenofx X kullanıcısına yanıt
    Onarım 8 günde iyi bitmiş benim araçta tampon ve bagaj kapağı tamir görüyor 30 ekimde verdik servis 15 kasımda anca biter diyor
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.