< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 28 Eylül 2024; 21:40:6 > |
Araç Değer Kaybı | Ana Konu (25. sayfa)
-
-
Sigorta limiti dolan dosyalarda ne yapmak lazım ? -
2 adet kapı , bir arka çamurluk ve bir marşpiyel toplam 4 parça boyanacak. araç 900 bin tl değerinde. 2022 model ve km si henüz 4500. ne kadar değer kaybı çıkar sizce ?
-
hocam öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. dediğiniz şekilde dilekçe yazdım belgelerle karşı tarafın sigortasına mail attı. ancak eksper atama için ertesi gün başvuru yaptığımda hasar tarihinde hasar dosyanız bulunmamaktadır diye hata vermekte. 29.08.2024 tarihli olan kazanın eksper raporu e devlette 15.08.2023 olarak görünüyor. sigorta şirketini aradım bizde tarih normal görünüyor diyorlar. ayrıca eksper atama yapabilmeniz için iki tarafın sigortası aynı şirket olması gerekiyor diyorlar. baya uğraştım ama eksper ataması noktasında tıkandım. eksper ataması yapmadan devam edebiliyor muyuz acaba
-
Karşı tarafın sigortası yoksa değer kaybı için nasıl bir yol izlenmeli?
-
Benim aynı durum+ iki kapı değişti 46 bin deger kaybi belirledi ethica sigorta. Dava açtım -
araç yılı ve km si neydi ?
-
Sbm’den atadığım exper raporu hazırladı ancak tampon değişimini hiç hesaba dahil etmemiş, araç rayiç değeri için aldığı meblağ tbb kasko değeri ve gerçeklikten uzak tabi ki. Şimdi sigorta şirketi bunu baz alarak ödeme yapar ise tahkime başvurarak bilirkişi incelemesi talep etmem gerekecek sanırım süreci bu aşamada olan var mı? Sigorta şirketi henüz ödeme yapmadı bu arada. -
12 bin km, 2023 model Opel Corsa.
Park halindeki aracıma vurdular. Çamurluk değişti, 16 bin küsür hasar kaydı işlendi. Avukat arkadaşım aracılığıyla değer kaybı başvurumuzu yaptık. Doğa Sigorta’dan 28 bin lira civarı ödeme geldi. Makul mü? Üç aşağı beş yukarı 30 bin civarı gelir diye düşünüyordum. -
2022 14k kmdeydi -
2 ay önce aldığım araca arkadan çarptılar araç jazz crosstar 1900 km de. Servisler 100 bin gibi masraf çıkar dediler tampon değişecek bagaj kapagında tamir boya vs olacak
Ne kadarlık bir değer kaybı alırım sitelere baktım farklı farklı fiyatlar çıkıyor.
Karşı taraf trafik sgortasını axa dan yaptırmış ben avukat olmadan almaya çalışşam çok uğraştırırlar mı -
Hasar sadece tamponda meydana gelmedi ancak tampon değişimine yönelik onarım ücreti değer düşüklüğü kaybı hesabında dikkate alınmamış. Tampon değişimi nedeniyle değer düşüklüğü almak mümkün müdür arkadaşlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X