Bildirim
Arabayı sürttüm çözüm , masraf ??

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bence yaptırmaya gerek bile yok -
hocam babamla ortak kullanıyoruz o çok takıntılı böyle şeylere gönlü rahat etsin yaptırayım -
Hocam yaptırdığına değmez hatta yaptırırsan daha kötü durur göze batar.
Bence boyatmayıon sadece pata -cila çıktığı kadar illa düzeltireceğim diyorsanız sadece kapıyı düzelttirin daha iyi olur. -
satarken böyle itelersiniz artık aracı
böyle devam et hacı elletme diyenlere +, satarken bu şekil full orjinaldir diye iteleyiverirsin artık diyenlere - . Hay zihniyetinle bin yaşa DH ahalisi ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 9 Temmuz 2014; 23:58:11 > -
Burya macun cekilip boyanmasi lazim. O yuzden boyle devam et usta
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle dursun bence de yarın satacağınız zaman kimseye laf anlatmak zorunda da kalmazsınız. -
Kapı + çamurluk düzeltme ve boyası yaklaşık 375 TL
Hocam gidip yaptirdigina deymez bisey olmaz okadarcik seyden orayi vakumla cekicek boya kazinicak macun felan filan hicc ugrasma bosuna
Macunla ne alakası var olurmu öyle şey= ) Orası çektirilecek. 150 lira yada 200 lira. -
Hiç yaptırma öyle kullan gitsin bence.
macun falan olmaz bence böyle şeylere özel aletler var vakumlu eski haline getiriyor göçük yerleri araştır derim masrafı ne kadar bilmem ama
hocam oyle satarken ne derim falan boyle dertlerim yok satmayı dusunmuyorum zaten araba çok temiz ilk kazası kaza denirse benden oldu 2004 model daha 30binde o yuzden babam biraz hassas yaptırmak istiyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Ridewithme
hocam oyle satarken ne derim falan boyle dertlerim yok satmayı dusunmuyorum zaten araba çok temiz ilk kazası kaza denirse benden oldu 2004 model daha 30binde o yuzden babam biraz hassas yaptırmak istiyorum
Siz arabaya binmemissiniz resmen. 10 yilda 30 bin çok çok azmış
quote:
Orijinalden alıntı: Ridewithme
hocam oyle satarken ne derim falan boyle dertlerim yok satmayı dusunmuyorum zaten araba çok temiz ilk kazası kaza denirse benden oldu 2004 model daha 30binde o yuzden babam biraz hassas yaptırmak istiyorum
Senede 3.000 kmden az yapmissiniz satarken kmsine kimse inanmayacak km dusurulmus muamelesi gorecek benden soylemesi.
Uygun kazık atmayacak bir yerden yaptirirsan göçük düzeltme 100-150 Boyaya da tahminen 100 verirsin
valla sorun yok satma derdimiz yok işte biliyorum eşi yoktur 30binde daha ama satmayacagımız içim km dusurulmus muamelesi görmeyiz .
izmir'de önerebileceğiniz bir yer var mı acaba ? 375 tl diyen de var 100 de arkadaşlar bu kadar ucu açık olablr mi ? -
bi up olsun sorumu tekrar edeyim izmirde önerebileceginiz bir yer var mı acaba ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X