Şimdi Ara

Arabayı sürttüm çözüm , masraf ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • parkdan çıkarken sürtmüşüm sanırım resimden de belli biraz içeri göçüklükte var pasta cilanın haricinde ne yapılır masrafı ne olur şimdiden teşekkürler araç 2004 clio sedan
     Arabayı sürttüm çözüm , masraf ??

• Bence yaptırmaya gerek bile yok
  • hocam babamla ortak kullanıyoruz o çok takıntılı böyle şeylere gönlü rahat etsin yaptırayım
  • Hocam yaptırdığına değmez hatta yaptırırsan daha kötü durur göze batar.

Bence boyatmayıon sadece pata -cila çıktığı kadar illa düzeltireceğim diyorsanız sadece kapıyı düzelttirin daha iyi olur.
  • satarken böyle itelersiniz artık aracı

böyle devam et hacı elletme diyenlere +, satarken bu şekil full orjinaldir diye iteleyiverirsin artık diyenlere - . Hay zihniyetinle bin yaşa DH ahalisi ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 9 Temmuz 2014; 23:58:11 >
  • Burya macun cekilip boyanmasi lazim. O yuzden boyle devam et usta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle dursun bence de yarın satacağınız zaman kimseye laf anlatmak zorunda da kalmazsınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapı + çamurluk düzeltme ve boyası yaklaşık 375 TL

• Hocam gidip yaptirdigina deymez bisey olmaz okadarcik seyden orayi vakumla cekicek boya kazinicak macun felan filan hicc ugrasma bosuna

• Macunla ne alakası var olurmu öyle şey= ) Orası çektirilecek. 150 lira yada 200 lira.
  • Hiç yaptırma öyle kullan gitsin bence.

• macun falan olmaz bence böyle şeylere özel aletler var vakumlu eski haline getiriyor göçük yerleri araştır derim masrafı ne kadar bilmem ama

• hocam oyle satarken ne derim falan boyle dertlerim yok satmayı dusunmuyorum zaten araba çok temiz ilk kazası kaza denirse benden oldu 2004 model daha 30binde o yuzden babam biraz hassas yaptırmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ridewithme

hocam oyle satarken ne derim falan boyle dertlerim yok satmayı dusunmuyorum zaten araba çok temiz ilk kazası kaza denirse benden oldu 2004 model daha 30binde o yuzden babam biraz hassas yaptırmak istiyorum

Siz arabaya binmemissiniz resmen. 10 yilda 30 bin çok çok azmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Ridewithme

hocam oyle satarken ne derim falan boyle dertlerim yok satmayı dusunmuyorum zaten araba çok temiz ilk kazası kaza denirse benden oldu 2004 model daha 30binde o yuzden babam biraz hassas yaptırmak istiyorum

Senede 3.000 kmden az yapmissiniz satarken kmsine kimse inanmayacak km dusurulmus muamelesi gorecek benden soylemesi .

• Uygun kazık atmayacak bir yerden yaptirirsan göçük düzeltme 100-150 Boyaya da tahminen 100 verirsin

• valla sorun yok satma derdimiz yok işte biliyorum eşi yoktur 30binde daha ama satmayacagımız içim km dusurulmus muamelesi görmeyiz .

izmir'de önerebileceğiniz bir yer var mı acaba ? 375 tl diyen de var 100 de arkadaşlar bu kadar ucu açık olablr mi ?
  • bi up olsun sorumu tekrar edeyim izmirde önerebileceginiz bir yer var mı acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.