Şimdi Ara

Arabayı ödünç vermek (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
430
Cevap
2
Favori
13.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • he tabi birde kibarca istemek var sebebi ne olursa olsun o ayrı
    zaten ihtiyacı olan yada bi tadını çıkarmak isteyen insan bellidir
    istemesine gerek yoktur sen zaten teklif edersin
  • Bu devirde ödünç falan olmaz isteyen gitsin parasını verip kiralasın.
  • ben ödünç veriyorum arabayı hatta daha 2 hafta önce aldı arkadaş
    ama sadece 1 kişi, 20 yıldır yan yana büyüdük :)

ben de uzun yola çıkarsam onun aracı alıyorum, daha az yakıyor
  • vermeyin hocam. ben bir kaç kere tanidik birisine verdim is gorusmesine gidicek diye araba gelene kadar ter basti. allah korusun hersey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdfBAr

2010 tiguan tabiki sıfır aracın içine etmeye gerek yok hem zaten tiguan daha gösterişli daha yakışır

polo benim 1 ay önce aldım tiguan ise akrabamın gel sen kullan diyecem gerek var mı poloda iş görür mü :D
  • 96 Model E200 gibi çirkin bir aracı kim gelin arabası yapmak ister bence mercedes logosu olduğu için istiyorlardır.

ben olsam hayatta vermem.
  • 1 saat düşündüm neden bulamadım. mecbur vereceksin bence
  • adamlar arsızlıkta master yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçKutusundakiDelik

Aracı bi aile dostumuz gelin arabası için kullanalım dediler sesimizi çıkarmadık. Geçen gün yolda adamın oğlunu gördüm arabaya iyi bak onu gelin arabası yapıcaz diyor. Ben kesin birşey demeden bunlar başlamış gelin arabamız hazır diye millete yaymışlar. Ben aracı kesinlikle vermek istemiyorum. Arabayı alıcaklar süsletecekler, gelini alacak konvoy yapacak. Hiç sevmediğim birşey konvoy. Biri bi fren yapsa hepsi gider araçların. Hadi onu geçtim diyelim. Arabayı sürecek olan adamın şahini var bunu sürebilmesi biraz zorlayacak. Geçen hafta anneme araba bozuldu dedirttim. Ne yapmamı önerirsiniz? Bu zamana kadar kimseden araba istemedim gerektiği yerde gittim kiraladım, istenmesini de sevmiyorum...

Edit: Biz nasıl geleceğiz dediğimizde bişi olmaz gelirsiniz dediler. Adam kendi arabasını da vermiyor bize. İnanın nefret etmeye başladım bu adamdan

Bahsettiğin bahaneler çok saçma, yaşın kaç bilemiyorum ama lise çocuklarının öne süreceği bahaneler.

Haftaya canım kadar sevdiğim kuzenimin yanına gideceğim, araba kiralamak istediğimi söyledim. Golf 2014 arabası var, al kullan dedi kabul etmedim. Kendi arabamı ona verirdim o da alırdı ama bu araç çok pahalı başına birşey gelirse altından kalkamam ve mahcup olurum.

Araba istenmez zaten, arabanı vermek istemiyorsan açıkça ben arabamı veremem de diyemiyorsan daha yapıcı bahaneler bulmalısın.

• En sevmediğim insan tipini anlattın.Arabayı kimlere vermelisin konusuna gelirsek başına bir iş geldimi arabanın aynısını tekrar yerine koyabilecek potansiyelde adama vermelisin arabanı.
  • bari insan gibi isteselerdi bunun adı yüzsüzlük düşünme bile versen mi vermesem mi diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Citizen'in Pengueni -- 1 Ağustos 2014; 19:28:15 >
  • vermıyorum sorun olmuyor;dert ettıgın seye bak
  • ikinci araç olarak 2002 palio var
    bu tür pis işlerde çok işe yarıyor:)
  • Annemle, eşimi ayakları topraklıyken bindirmiyorum sürmelime elin oğluna vermekte ne.Allah göstermesin acil bir durum dışında vermem kimseye
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Annemle, eşimi ayakları topraklıyken bindirmiyorum sürmelime elin oğluna vermekte ne.Allah göstermesin acil bir durum dışında vermem kimseye

sadece acıl durumda verılmesı gerek zaten keyfı durumlara bende karsıyım;dugunun varsa kardesım arabanı alacaksın yoksa kıralayacaksın o kadar....
  • Kesinlikle nefret ettiğim şeydir. Ben bişey olur diye asla başkasının arabasını istemem ama gel görki benden istiyolar ve nasıl hayır denceğini pek bilemem.Arabayı alan kesinlikle hor kullanır, sizin çıkmadığınız devirlere çıkar, arabayı zorlar kısacası hatta yarışa bile girer diğer araçlarla. ileriye dönük sorunlara yol açar siz ıspatlayamazsınız ama bilirsinizki ödünc verdiğiniz kişiden sonra olmuştur. Kısacası Her türlü kötü olursunuz vermeyerek kötü olmak daha iyi. araba bu verilirmi kardeşim
  • verme aracini gitsin kiralasin abi bu kadar yüzsüzlük olmaz
  • UçKutusundakiDelik kullanıcısına yanıt
    Kendi aracını verse azda olsa istemeye hakkı var ama seni sıkıntı üstüne sıkıntıya sokuyor ben olsam vermezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: afutku

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Annemle, eşimi ayakları topraklıyken bindirmiyorum sürmelime elin oğluna vermekte ne.Allah göstermesin acil bir durum dışında vermem kimseye

sadece acıl durumda verılmesı gerek zaten keyfı durumlara bende karsıyım;dugunun varsa kardesım arabanı alacaksın yoksa kıralayacaksın o kadar....

Düğün arabam içinde kuzenimi ödünç almıştım arabaylan oh kafam rahat.
  • bizim peder araba vermeye tövbeli geçmişte olay olmuş ben olsam ben de vermem götürür bozar çizer yok böyleydi der senin içine sinmez düzgün getirse riskli iş
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.