Şimdi Ara

arabayı nereye park ettiğini hatırlayamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hele bir de o yerini hatırlamadığınız araba çekilmişse daha bi lezzetli oluyo.

önce mallığınızdan ve balık hafızanızdan dolayı, sonrada "lan çaldılar valla arabayı. ne halt edicem ben şimdi" paniğinden dolayı aynı sokaklarda dönüp dolaşırsınız. sonra kaldırıma oturup ağlamaya başlamak üzereyken tepenizdeki park yapılmaz edilmez vs tabelasını görüp "acaba?" diyerekten olayı derinlemesine araştırmaya başlarsınız. günün finalinde hatalı park edilen 30 küsür araç arasından bi tek sizinkinin çekildiğini anlarsınız ama o yaşanan hiperpanikten sonra buna kızıp sinir olmak,otoparkta olay çıkarmak aklınıza gelmez
    park cezası + çekici parası + otopark parası 100 milyona yakın para ödeyip tıpış tıpış uzaklaşırsınız

herkesin yaşaması lazım bence. çok zevkli !! şahsen bugün ailecek pazar günümüz mahvoldu. buradan o çekici arkadaşa selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Va -- 6 Temmuz 2014; 22:24:16 >

Deep roots are not reached by the frost.

• Bende öyle çektirdim arabayı hem de birkaç kez.Ancak başlığa daha uygun bir olayı Mall Of İstanbul otoparkında yaşadım.Dön Allah dön, dön Allah dön 1 saat boyunca arabayı aradım Mall Of İstanbul otoparkında .Oraya gidecek olanlar için söylüyorum, aracı nereye koyduğunuza iyi bakın.Otopark çok büyük vallahi kilo verirsiniz benim gibi ararken.

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bende öyle çektirdim arabayı hem de birkaç kez.Ancak başlığa daha uygun bir olayı Mall Of İstanbul otoparkında yaşadım.Dön Allah dön, dön Allah dön 1 saat boyunca arabayı aradım Mall Of İstanbul otoparkında .Oraya gidecek olanlar için söylüyorum, aracı nereye koyduğunuza iyi bakın.Otopark çok büyük vallahi kilo verirsiniz benim gibi ararken.

Aynısını bende havaalanında yaşamıştım, bir sabahın köründe ankara'ya giderken biraz da geç kalmış olmanın etkisiyle havaalanının otoparkına arabayı hızlıca park ettim. "kapıya yakın park edeyim, az yürürüm" insanından nefret eder ve daima orta mesafe bir yere park eder, biraz yürürüm (eskiden kalma sigara içme arası alışkanlığı). o sabah ise vaktim çok az olduğundan, mümkün olduğunca kapıya yakın park edip, koşulacak (!) mesafeyi azaltmak istedim. kapıya yaklaştıkça park yerleri azaldı ve en sonunda bitti. bu sefer arabayı daha da saçma bir yere bırakmış oldum. sonra baktım park ettiğim yere "c-8" yazıyor. check-in'i yaptırayım şunu bir köşeye yazarım dedim. sonra check-in'i yaptırdım, baktım daha vakit var, kitap okurken aklıma geldi; "neydi lan? heh c-8" dedim içimden ve ekledim "yaz şunu hemen". üşendim, kitap da güzeldi, bırakmadım. gün içinde "heh c-8" diye biten diyalog kafamda birkaç kez tekrarlandı. her seferinde yazmayı gereksiz buldum. akşam üstüne doğru ankara'da kiralık arabayı teslim ederken yine aynı soru geldi aklıma, "kaçtı lan?" dedim, bulamadım. "uçakta düşünürüm" dedim ama o yorgunlukla ağzım açık uyudum istanbul'a kadar. doğal olarak anam ağladı. yirmi dört dakika yorgun bedenimi sürükledim durdum otoparkın içinde. en sonunda buldum, "bundan sonra yazmayanı" dedim. halen de yazmıyorum.

• bende bugun ufak bı alısverıs merkezının otoparkında kaybettım dön dolaş tek kat ufak otapark artık umudumu kesım kesın gıttı çaldılar arabayı derken guvenlık çaktı durumu ust kat var bı de demezmı yüregime su serptı resmen araba yerındeymıs
  • ona gore imar plani yapsalardi sizde oraya koymazdiniz eger koyarsaniz haklilar secim zamani milletin tel 2 dakikada bir sehircilik ve planlama uzmani diye sms atacaklarina yapsalar islerini sorun olmaz arsasi olan mutahitle noterde imzaliyor kat karsiligi yapiyor binayi bumu sehircilik uzmanligi kic kica bolkanlar millet herkesin ozelini 5 dakikada ogrenir adam gelir garaja giremez birinin otoparki var birinin yok ceker adamin garaji onune asilrsin kornaya tim mahalle balkonda ismi bu yol kenarina koysan gelir degnekci 3 5 tl diye ne bicim is bu senden 100 tl alan bide afrs tafra verir aracini yazik be ne hale geldik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: metalci imam

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bende öyle çektirdim arabayı hem de birkaç kez.Ancak başlığa daha uygun bir olayı Mall Of İstanbul otoparkında yaşadım.Dön Allah dön, dön Allah dön 1 saat boyunca arabayı aradım Mall Of İstanbul otoparkında .Oraya gidecek olanlar için söylüyorum, aracı nereye koyduğunuza iyi bakın.Otopark çok büyük vallahi kilo verirsiniz benim gibi ararken.

Aynısını bende havaalanında yaşamıştım, bir sabahın köründe ankara'ya giderken biraz da geç kalmış olmanın etkisiyle havaalanının otoparkına arabayı hızlıca park ettim. "kapıya yakın park edeyim, az yürürüm" insanından nefret eder ve daima orta mesafe bir yere park eder, biraz yürürüm (eskiden kalma sigara içme arası alışkanlığı). o sabah ise vaktim çok az olduğundan, mümkün olduğunca kapıya yakın park edip, koşulacak (!) mesafeyi azaltmak istedim. kapıya yaklaştıkça park yerleri azaldı ve en sonunda bitti. bu sefer arabayı daha da saçma bir yere bırakmış oldum. sonra baktım park ettiğim yere "c-8" yazıyor. check-in'i yaptırayım şunu bir köşeye yazarım dedim. sonra check-in'i yaptırdım, baktım daha vakit var, kitap okurken aklıma geldi; "neydi lan? heh c-8" dedim içimden ve ekledim "yaz şunu hemen". üşendim, kitap da güzeldi, bırakmadım. gün içinde "heh c-8" diye biten diyalog kafamda birkaç kez tekrarlandı. her seferinde yazmayı gereksiz buldum. akşam üstüne doğru ankara'da kiralık arabayı teslim ederken yine aynı soru geldi aklıma, "kaçtı lan?" dedim, bulamadım. "uçakta düşünürüm" dedim ama o yorgunlukla ağzım açık uyudum istanbul'a kadar. doğal olarak anam ağladı. yirmi dört dakika yorgun bedenimi sürükledim durdum otoparkın içinde. en sonunda buldum, "bundan sonra yazmayanı" dedim. halen de yazmıyorum.

geçen kayboldum ben de havaalanında , 1. kat kapının hemen yanı diye bakmadım, kaç katlı kocaman otoparkmış 20 dk falan gezdim sonra hiç beklemediğim bir yerde çıktı sorgulamadan binip gittim :)

• Tanımadığım bir yer ise fotosunu çekerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okulun otoparkı fakülte binasına uzak olduğu için yan tarafta şantiyenin oraya park ettim. Okul çıkışı direkt otoparka gittim tabii. Elimde anahtar otoparkı döndüm 20 dakika. ''Lan o kadar araba varken niye benimkini çalmaya tenezzül ettiler acaba?'' diye de kendime soruyorum tabii. Sonra dön tekrar şantiyenin oraya git, akılsız başın cezasını ayaklar çeker.
  • Insan dalgın olunca olabiliyor böyle şeyler maalesef. AVM'nin kapalı otoparkında kaybettim bir seferinde aracı bende. Uzun süre firmanın doblosunu kullandım bende alışmışım tabii yüksek arabaya, insanımızdaki hafif ticari sevgiside malum, ufacık Palioyu bulamadım connectlerin dobloların arasında. O sırada telefonda annemle konuşuyorum şakayla karışık arabayı bulamıyorum dedim. Demez olaydım, telaş yaptı kadıncağız arabayı mı çaldılar diye. Bi taraftan onu sakinleştirmeye çalışıyorum diğer taraftan arabayı arıyorum. Bulana kadar bayağı bi soğuk ter döktüm. Buluncada sevindim ciddi ciddi. O günden beri ne zaman kalabalık bir yere aracı parketsem otopark numarasının fotoğrafını çekerim aynı gerginliği bir daha yaşamamak için.

• Ben de AVM otoparkında arabayı park etmiştim, sonra çıkarken yanımdaki Audi Q7'ye iç geçirip AVM ye girdim. Neyse 2-3 saat oyalandım ama, neyse çıktım, bi anda sudan çıkmış balığa döndüm "Lan ben arabayı nereye bıraktıydım? Dur lan yanında bi Q7 vardı" diye içimden geçirdim ama Q7 tabii ki çıkmış gitmişti. Bir de benim o arabada anahtara basınca dörtlüleri yakmıyordu Düğmeye basınca sadece "tık" sesi geliyordu. Bayağı dönüp dolaştıydım arabayı bulana kadar.
    2016 Renault Megane 1.2 130 Bg 2022-... (Km 67.000-...)

• Bir gun zumrutevler metrosundaydim. Asagida aynada kazi yapiyoruz telefon geldi şef arabanı çekici.çekecek.diye. o aynadan 500 metre depar sonra 70m merdivenden çıkıp arabaya atlamam 2 dakika sürmüştü. Cekici Ben arabaya atlayınca cekemwdi hahah ama cezaq çaktı e5 yol kenarına park.

Orijinalden alıntı: sissil

Bir gun zumrutevler metrosundaydim. Asagida aynada kazi yapiyoruz telefon geldi şef arabanı çekici.çekecek.diye. o aynadan 500 metre depar sonra 70m merdivenden çıkıp arabaya atlamam 2 dakika sürmüştü. Cekici Ben arabaya atlayınca cekemwdi hahah ama cezaq çaktı e5 yol kenarına park.

Sende kaşınmışın hocam
  • Cekilmesi yine iyi ben gecen yaz avmde tam 45 dakika kat kat gezip arabayi bulduktan sonra avm cikisinda kaza yaptim o dahada aciydi

• Hocam bizimkisi kaşınma değil zorunluluk. Belediye ufacik Alan veriyor şantiye için. Iceride işçi var ve araba yakında olmali işçi rahatsızlandiginda kartal devlet hastanesine gidiyordum. Sorumluluk ve insan hayatı.insanlara ne kadar dikkatli olun desende olmuyor. Sizin durum gibi keyfi degil yani. Ben yurumekten usenmedigim icin sizinki gibi bir durumda kalmadim. Gecmis olsun.

• aha bu konuda bahsi gecen sahis benim.vakti zamaninda Bilkent Realin otoparkta yarim saatten fazla dolap beygiri gibi arabayi aramistim.akillanmadim 2 sene once Antaresin otoparkta 1 saate yakin delirmis gibi arabami aradim.15-20 dakikalik acik otoparklardaki aramalarimi hic hesaba katmiyorum.insan hangi kata parkettigine bakar degilmi.adamlar her koridora rakamlar,sayilar yazmislar.ama ben akilliyim ya hic bakmam onlara.cunku okadar emindirim ki kendimden.icguduyle bulacagimi sanarim hep.

• İlk arabamı aldığım zamanlarda teyzemlere arabayla misafirliğe gitmiştim. Misafirlik bitti eve döndüm. Sonra minibüse atlayıp teyzemlerin oraya tekrar gittim, arabayı aldım ve tekrar eve geri döndüm.
  • Anlatılanların bir değişik versiyonu benim başıma geldi ama işin içinde poliste var şöyleki... İstanbul da adını hatırlayamadığım bir AVM te gitmiştim arkadaşımla neyse otoparka aracı bıraktım biİmkinede sıkı sıkı tembihledim aracın yerine iyi bak yoksa bulamayız diye otoparkta devasa bir otopark. Neyse AVM de işimizi gördük bizimkine soruyom olm araba nerde hacı beni takip et dedi abi dön dolaş yok dön dön dön 1 saat arabayı aradık neyse bulduk arabayı tabi ben sinir küpü elim Ayağım titriyordu anahtarı soktum deliye ana ne göreyim kapı açılmıyor gene bizimkinin tuttu kıllı deyip iyice sinirlendim eskiden de yapardı kilit merkezi ile ilgili sorundu ama benim üşengeçliğim tuttu yaptırmadım, tabi bu arada kapıyıda açtım soktum kontağa çevirdim tek marşta çalıştı araba otoparktan çıkarken kadının biri bana bağırıyordu aldırış etmeden yoluma devam ettim 1 saat sonra trafik çevirmesine girdik, ne olduğunu anlamadan polisler bize bindirdi kelepçe filan taktılar soruyoruz abi ne yaptık ne oldu diyoruz , cevap banamı soruyon lan ne yaptığını diye cevap alıyorduk neyse karakola gittik nezarete attılar 1 saat sonra alıp karakol komserinin karşısına çıkarttılar bizi otoparkta bana bağıran kadında orda konser kadına sordu şikayetçimisin diye evet dedi ya komserim ne oldu ne yaptık diyoruz, adamda harbi babacan birisi idi olm araba çalmışınız ne olacak dedi dedim konserim ne çalması araba ablamın arabası ruhsat arabada gösteriyim dedim olm ruhsat burada al göster dedi ruhsata baktım komserim bu ruhsat benim değil dedim baktı nasıl değil dedi ko.serim benim araba 41 plaka dedi. Burada 34 yazıyor deyince senin arabanın plakası ne dedi söyledim hakikaten kayıtlarda öyle bir araç var beni pencereye götürdü senin araba hangisi göster dedi baktım baktım konserin benim araba burada yok deyince konser gülmeye başladı olm seni yakaladığımız araç şurdaki deyince şok oldum benim aracın aynı rengi aynı modeli herşeyi aynı ama benim araç değil neyse beni otoparka geri götürdüler tabi akşam saatleri olduğu içi n fazla araç yok bir baktım benim araç orda yanına gittik anahtarı soktum kapıları açtım ve ruhsatı polislere gösterdim herşey ok tamam işin aslı sonradan piyasaya çıktı milyonda yada milyarda bir olabilecek bir olasılık benim basıma gelmişti aynı renk aynı model araçlarımız vardı hatta öyleki kontak anahtarlarımız bile birbirimizi. Kapılarını açıyor ve motoru çalıştırıyordu.

"Bizim başka milletlerden hiç bir eksiğimiz yok. Cesuruz, zekiyiz, çalışkanız, Yüksek amaçlar uğrunda ölmesini biliriz."

M.Kemal ATATÜRK

• Valla bi tane kopya savci kimligini yaptirt kendine. arabanin camina yapıştır hic bi güç o arabayi ordan cekemez.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.