Şimdi Ara

arabayı nereye park ettiğini hatırlayamamak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumu

Bir arkadaşla arabayı başka bir şehirde unuttuk.

Arabayla maça gidip, taraftar otobüsü ile döndük.

araba deplasmanda kaldı yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde arkadaşın arabasını forum İstanbul da kaybetmiştik... ara tara araba yok bir saat geçti bulamadık, dedim bu böyle olmayacak en iyisi otopark kapanana kadar dışarda bekleyelim. Çıktık dışarı bir buçuk saat bekledik otopark kapandı herkes çıktı bizde içeri girdik anca öyle bulabildik
  • Kaldirim kenari full arac dolu ve çekici 01 plakli aracimi tam aradan bulup götürüyor. O heyecan varya anlayamazsiniz.

• Alanya'ya tatile gitmiştim kuzenle, kaldırımın yanına park ettim gittim, hem yürüyüş olur gezeriz diye. Neyse efendim gezdik eve gitcez bakıyorum araba yok. 15 dakika aradım sağı solu yok araba. Bir tane de jip var ondan arkasındaki arabalar gözükmüyor uzaktan bakıyorum ama o arabadan gözükmüyor. O sinirle, şerefsiz terbiyesiz haysiyetsize bak arabayo koyduğu yere bak dedim, meğersem o benim arabaymış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bende öyle çektirdim arabayı hem de birkaç kez.Ancak başlığa daha uygun bir olayı Mall Of İstanbul otoparkında yaşadım.Dön Allah dön, dön Allah dön 1 saat boyunca arabayı aradım Mall Of İstanbul otoparkında .Oraya gidecek olanlar için söylüyorum, aracı nereye koyduğunuza iyi bakın.Otopark çok büyük vallahi kilo verirsiniz benim gibi ararken.

Orası Mall of değil Mal of İstanbul olmalıydı bence. Bir kere tam önüne geldiğinizde otoparkına giden tabela yok. Be arkadaş taÄ basın ekspress te on tane tabela koyuyorsun, ama tam maskonun önündeki ayrımda hiç bi halt yazmıyorsun. Maskonun içinden dönerek girdim otoparkına o da ne. Bildiğiniz alt geçitten giderken bir anda parke taşlı hoş bir yoldasınız ardından otopark. Çok ilginç ve güzel bence orası ayrı.

• conquête kullanıcısına yanıt
    Güzel çözüm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

quote:

Orijinalden alıntı: LanciaDeltacı

Bende öyle çektirdim arabayı hem de birkaç kez.Ancak başlığa daha uygun bir olayı Mall Of İstanbul otoparkında yaşadım.Dön Allah dön, dön Allah dön 1 saat boyunca arabayı aradım Mall Of İstanbul otoparkında .Oraya gidecek olanlar için söylüyorum, aracı nereye koyduğunuza iyi bakın.Otopark çok büyük vallahi kilo verirsiniz benim gibi ararken.

Orası Mall of değil Mal of İstanbul olmalıydı bence. Bir kere tam önüne geldiğinizde otoparkına giden tabela yok. Be arkadaş taÄ basın ekspress te on tane tabela koyuyorsun, ama tam maskonun önündeki ayrımda hiç bi halt yazmıyorsun. Maskonun içinden dönerek girdim otoparkına o da ne. Bildiğiniz alt geçitten giderken bir anda parke taşlı hoş bir yoldasınız ardından otopark. Çok ilginç ve güzel bence orası ayrı.

Evet zaten beni de mal etti sağolsun otoparkı .Avm çok güzel.İstanbul'daki en iyi bir iki avm den biri ancak abartı derecede büyük.Hele otopark, çocuğunuzu kaybetseniz bulamazsınız.Ben iyiki katı doğru tutturmuşum bir de o katta olmayaymış avm de geçirdiğim zamandan daha fazlasını otoparkta geçirecektim aracı bulmak için.

• Herkeste akıll telefon var ama kullanan akıllı olmadıktan sonra çok basit uygulamalar var.Siz inince indiğiniz yeri işaretliyorsunuz harita da zaten sonra gelince buluyorsunuz.

Basit olarak yerinizi harita işaretlerseniz rahat bulursunuz.

Bir de volvo kullananlar için kolay iphone uygulaması var.

Bu da var ama gereksiz gibi akıllı telefonu olmayanlar alabilir:http://bildirgec.org/yazi/surekli-arabasini-nereye-park-ettigini/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Automobilista -- 7 Temmuz 2014; 14:36:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Adam

Alanya'ya tatile gitmiştim kuzenle, kaldırımın yanına park ettim gittim, hem yürüyüş olur gezeriz diye. Neyse efendim gezdik eve gitcez bakıyorum araba yok. 15 dakika aradım sağı solu yok araba. Bir tane de jip var ondan arkasındaki arabalar gözükmüyor uzaktan bakıyorum ama o arabadan gözükmüyor. O sinirle, şerefsiz terbiyesiz haysiyetsize bak arabayo koyduğu yere bak dedim, meğersem o benim arabaymış.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Anlatılanların bir değişik versiyonu benim başıma geldi ama işin içinde poliste var şöyleki... İstanbul da adını hatırlayamadığım bir AVM te gitmiştim arkadaşımla neyse otoparka aracı bıraktım biİmkinede sıkı sıkı tembihledim aracın yerine iyi bak yoksa bulamayız diye otoparkta devasa bir otopark. Neyse AVM de işimizi gördük bizimkine soruyom olm araba nerde hacı beni takip et dedi abi dön dolaş yok dön dön dön 1 saat arabayı aradık neyse bulduk arabayı tabi ben sinir küpü elim Ayağım titriyordu anahtarı soktum deliye ana ne göreyim kapı açılmıyor gene bizimkinin tuttu kıllı deyip iyice sinirlendim eskiden de yapardı kilit merkezi ile ilgili sorundu ama benim üşengeçliğim tuttu yaptırmadım, tabi bu arada kapıyıda açtım soktum kontağa çevirdim tek marşta çalıştı araba otoparktan çıkarken kadının biri bana bağırıyordu aldırış etmeden yoluma devam ettim 1 saat sonra trafik çevirmesine girdik, ne olduğunu anlamadan polisler bize bindirdi kelepçe filan taktılar soruyoruz abi ne yaptık ne oldu diyoruz , cevap banamı soruyon lan ne yaptığını diye cevap alıyorduk neyse karakola gittik nezarete attılar 1 saat sonra alıp karakol komserinin karşısına çıkarttılar bizi otoparkta bana bağıran kadında orda konser kadına sordu şikayetçimisin diye evet dedi ya komserim ne oldu ne yaptık diyoruz, adamda harbi babacan birisi idi olm araba çalmışınız ne olacak dedi dedim konserim ne çalması araba ablamın arabası ruhsat arabada gösteriyim dedim olm ruhsat burada al göster dedi ruhsata baktım komserim bu ruhsat benim değil dedim baktı nasıl değil dedi ko.serim benim araba 41 plaka dedi. Burada 34 yazıyor deyince senin arabanın plakası ne dedi söyledim hakikaten kayıtlarda öyle bir araç var beni pencereye götürdü senin araba hangisi göster dedi baktım baktım konserin benim araba burada yok deyince konser gülmeye başladı olm seni yakaladığımız araç şurdaki deyince şok oldum benim aracın aynı rengi aynı modeli herşeyi aynı ama benim araç değil neyse beni otoparka geri götürdüler tabi akşam saatleri olduğu içi n fazla araç yok bir baktım benim araç orda yanına gittik anahtarı soktum kapıları açtım ve ruhsatı polislere gösterdim herşey ok tamam işin aslı sonradan piyasaya çıktı milyonda yada milyarda bir olabilecek bir olasılık benim basıma gelmişti aynı renk aynı model araçlarımız vardı hatta öyleki kontak anahtarlarımız bile birbirimizi. Kapılarını açıyor ve motoru çalıştırıyordu.

Yuhh. Tam polisiye roman okur gibi oldum. Gerçek mi bu?

Maalesef gerçek benim kısmetimde İstanbul a ne zaman gitsem muhakkak başıma bir şey gelir.

• quote:

quote:

quote:

Anlatılanların bir değişik versiyonu benim başıma geldi ama işin içinde poliste var şöyleki... İstanbul da adını hatırlayamadığım bir AVM te gitmiştim arkadaşımla neyse otoparka aracı bıraktım biİmkinede sıkı sıkı tembihledim aracın yerine iyi bak yoksa bulamayız diye otoparkta devasa bir otopark. Neyse AVM de işimizi gördük bizimkine soruyom olm araba nerde hacı beni takip et dedi abi dön dolaş yok dön dön dön 1 saat arabayı aradık neyse bulduk arabayı tabi ben sinir küpü elim Ayağım titriyordu anahtarı soktum deliye ana ne göreyim kapı açılmıyor gene bizimkinin tuttu kıllı deyip iyice sinirlendim eskiden de yapardı kilit merkezi ile ilgili sorundu ama benim üşengeçliğim tuttu yaptırmadım, tabi bu arada kapıyıda açtım soktum kontağa çevirdim tek marşta çalıştı araba otoparktan çıkarken kadının biri bana bağırıyordu aldırış etmeden yoluma devam ettim 1 saat sonra trafik çevirmesine girdik, ne olduğunu anlamadan polisler bize bindirdi kelepçe filan taktılar soruyoruz abi ne yaptık ne oldu diyoruz , cevap banamı soruyon lan ne yaptığını diye cevap alıyorduk neyse karakola gittik nezarete attılar 1 saat sonra alıp karakol komserinin karşısına çıkarttılar bizi otoparkta bana bağıran kadında orda konser kadına sordu şikayetçimisin diye evet dedi ya komserim ne oldu ne yaptık diyoruz, adamda harbi babacan birisi idi olm araba çalmışınız ne olacak dedi dedim konserim ne çalması araba ablamın arabası ruhsat arabada gösteriyim dedim olm ruhsat burada al göster dedi ruhsata baktım komserim bu ruhsat benim değil dedim baktı nasıl değil dedi ko.serim benim araba 41 plaka dedi. Burada 34 yazıyor deyince senin arabanın plakası ne dedi söyledim hakikaten kayıtlarda öyle bir araç var beni pencereye götürdü senin araba hangisi göster dedi baktım baktım konserin benim araba burada yok deyince konser gülmeye başladı olm seni yakaladığımız araç şurdaki deyince şok oldum benim aracın aynı rengi aynı modeli herşeyi aynı ama benim araç değil neyse beni otoparka geri götürdüler tabi akşam saatleri olduğu içi n fazla araç yok bir baktım benim araç orda yanına gittik anahtarı soktum kapıları açtım ve ruhsatı polislere gösterdim herşey ok tamam işin aslı sonradan piyasaya çıktı milyonda yada milyarda bir olabilecek bir olasılık benim basıma gelmişti aynı renk aynı model araçlarımız vardı hatta öyleki kontak anahtarlarımız bile birbirimizi. Kapılarını açıyor ve motoru çalıştırıyordu.

Yuhh. Tam polisiye roman okur gibi oldum. Gerçek mi bu?

Maalesef gerçek benim kısmetimde İstanbul a ne zaman gitsem muhakkak başıma bir şey gelir.

• Benimde yamaha motorumun benzin kapağını acma anahtarı dayımın aynı marka farklı versiyon motorunu calıştırıyordu olabiliyo öyle seyler

• Bende birgün Ankamall'da yaşadım böyle bir olay. Arabayı park ettim dön Allah dön park ettiğime emin olduğum yerde yok. Aha s*çtık dedim kesin çalındı dedim. Sonra baktım duvarda -1 otopark yazıyor. O an durumu anladım meğer bir alt kata park etmişim

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Bir arkadaşla arabayı başka bir şehirde unuttuk.

Arabayla maça gidip, taraftar otobüsü ile döndük.

yok artık

• arabayla gittiğim yeri metroyla döndüm ,eve geldiğimde la ben arabayla oraya arabayla gitmiştim dedim. gittim geri aldım arabayı.
  • Gecmis olsun

• quote:

Hocam model ne?

Edit:diger sayfada belirtilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airinterceptor -- 8 Temmuz 2014; 5:12:44 >

• Ben de ailecek yeni açılan çok büyük bir AVM ziyaretinde otoparka aracımızı G -3 yazılı olan alana parkedip yaklaşık 2 saat sonra döndüğümüzde aracın bulunduğu yeri tespit etmek için güvenliğe sorduğumda bana verilen "hangi renk G-3" cevabıyla ufak bir şok yaşadım. Bütün renkleri dolaştıktan sonra bulmuştum ve hangi akla hizmet dört ayrı renkle ayırdıklarını hala düşünürüm!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ki de arabayı unuttuğum bir hatıramdır, ehliyetimi yeni almıştım lise son sınıfta babamın Hyundai starex 'i ile bulunduğum yerden şehir merkezine gitmiştim 3-5 parça bir şeyler aldıktan sonra her zaman beklediğim otobüs durağına gelip beklemeye başladım o gün şehir merkezinde pazar kurulu olduğundan otobüsler ful geçiyordu 1 geçti 2 geçti derken sıkıldım beklemekten en iyisi otobüslerin ilk kalktığı yere gitmek olduğunu düşündüm tam yolda giderken "dannnnnkkkkkkkk" aklıma geldi starex cebi yokladım anahtar cebimde arabayla gelmiştim ama unuttum işte oluyor böyle şeyler ilk zamanlarda
  • Lacano kullanıcısına yanıt
    Film gibi vallaha

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.