Şimdi Ara

arabasız kaldım. acil araba almam lazım lütfen yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. 30.000 lira civarında sıfır bir araba almak isitiyorum. B sınıfı araçlardan opel corsa 1.3 dizel cmon paketli. 31000 tl dediler. birde focus benzinli hb araç onada 31000 dediler. satığım araba peugeot 307 idi o yüzden c sınıfı bir araçtan inip b sınıfı bir araca geçmek zor olur diye düşünüyorum. . diğer taraftan b sınıfı araçların çoğu pahalı çok fazla para vermek istemiyorum. sizce opel corsamı ford focus benzinlimi? birde peugeot 308 benzinli var onu bilmiyoırum en son kaça verirler. anlayacağınzı kafam çok karışık arabasızda olmuyor bir an önce karrar vermem lazım. sizin önerilerinizde bekliyorum. lütfen yardım edinnnn
    şimdiden çok tşkler

• Acele arabaya ihtiyaciniz varsa keske foruma yazmayip gidip herhangi birini alsaydiniz.

Simdi burada muhabbet 2. el neden bakmiyorsun, 1-2bin TL daha koy sunu al bunu al, bunu da incele (deyip butcenizden 5bin TL daha pahali bir arac gosteren) falan derken 60bin TL'lik klimasiz golfe kadar cikar
  • içime sinse zaten hemen gidip alacam:) ikinci elide düşünmüyor değilim ama temiz araba bulmak çok zor. hele bu zamanda . ben kendi arabamı alırken sözde sadece çamurluk değişmişti hatta servise bilem götürüdüm. öyle dediler. ama satacağım zaman götürdüğümde öğrendimki kaput değişmiş. o yüzdende sıfır araba almayı düşünüyom. 1-2 milyar artırmak önemli değilde. 5 milyar bütçeyi artırmakm zor görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akremon

içime sinse zaten hemen gidip alacam:) ikinci elide düşünmüyor değilim ama temiz araba bulmak çok zor. hele bu zamanda . ben kendi arabamı alırken sözde sadece çamurluk değişmişti hatta servise bilem götürüdüm. öyle dediler. ama satacağım zaman götürdüğümde öğrendimki kaput değişmiş. o yüzdende sıfır araba almayı düşünüyom. 1-2 milyar artırmak önemli değilde. 5 milyar bütçeyi artırmakm zor görünüyor.

Ya ben de bunu anlamiyorum. Sitemim size degil ama, kaput degismisse ne olacak ki? Siz arabayi surmussunuz motorda radyatorde vs. problem olmadigi belli. Ne guzel yenilenmis iste kaput tertemiz. Eski halinde kesin rutuslar vardir uzun yolda tas geliyor vs geliyor ille ciziliyor. Serviste orijinal parcayla degismisse neden bir araci almamak icin sebep olsun? Zaten yetkili servisler kenari en ufak katlansa cart diye degistiriyor. Macunla duzeltip boyasalar daha mi iyi sanki?

Insanimiz fiyat kirmak icin bahane ariyor mesele bu. Adam araba alip surme derdinde degil, kar etme derdinde.

• Sıfır km focus iyi bir tercih olur üstelik LPG uyumlu. Forumda benzinli baz modeli için 29.*** li fiyatlar alanlar var bunuda göz önünde bulundurmalısınız.

İkinci el olarak yersiz gelebilir fakat bu ilana bir göz atın derim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-renault-megane-satilik-renault-megane-32690827/detay
  • Fiat Bravoları incelemenizi de tavsiye ederim.
  • sıfır dizel alın yakıt tüketimi ile memnun olurusunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

quote:

içime sinse zaten hemen gidip alacam:) ikinci elide düşünmüyor değilim ama temiz araba bulmak çok zor. hele bu zamanda . ben kendi arabamı alırken sözde sadece çamurluk değişmişti hatta servise bilem götürüdüm. öyle dediler. ama satacağım zaman götürdüğümde öğrendimki kaput değişmiş. o yüzdende sıfır araba almayı düşünüyom. 1-2 milyar artırmak önemli değilde. 5 milyar bütçeyi artırmakm zor görünüyor.

Ya ben de bunu anlamiyorum. Sitemim size degil ama, kaput degismisse ne olacak ki? Siz arabayi surmussunuz motorda radyatorde vs. problem olmadigi belli. Ne guzel yenilenmis iste kaput tertemiz. Eski halinde kesin rutuslar vardir uzun yolda tas geliyor vs geliyor ille ciziliyor. Serviste orijinal parcayla degismisse neden bir araci almamak icin sebep olsun? Zaten yetkili servisler kenari en ufak katlansa cart diye degistiriyor. Macunla duzeltip boyasalar daha mi iyi sanki?

Insanimiz fiyat kirmak icin bahane ariyor mesele bu. Adam araba alip surme derdinde degil, kar etme derdinde.

arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum, 96'da 92 model concorde aldık babamın arkadaşından, arkadaşı o araçla takla atmıştı tavan falan baya hasar vardı aam araç yetkili serviste (babamın mesleği gereği servislerle ilişkileri çok iyidir, o yüzden babam ilgilenmişti o zaman) a'dan z'ye yapılmıştı,

sonra o aracı biz aldık, ne mi oldu?

hiçbirşey, tam 8 yıl sorunsuz bir şekilde d sınıfının en donanımlı araçlarından birinne bindik, 92 model araçta yüksekliği ayarlanabilir hidrolik direksiyon, klima, yol bilgisayarı, dijital benzi göstergesi (XX litre şeklinde) 4 cam otomatiği, elektrikli ısıtmalı yan aynalar, harika işçilik ve malzeme kalitesi, sürücü koltuğu bel detskli kadife koltuklar.....vs

2005 yılında da kuzene 2003 model honda civic almıştık, onun da kazası vardı o da serviste yapılmıştı, babamla gittik servise sorduk soruşturduk, anlattılar ne var ne yok, kaskosu yokmuş, hasarlı olup da tek değişmeyen parça kapı fitilleriymiş, biniciye çok iyi araba dediler, aldık, 5,5 yıldır sorunsuz kullanıyorlar şimdi de lpg taktırdılar, severek kullanıyorlar

ama mesela ben geçen gün otoparktan arabayı çıkarırken, sol ön çamurluğu vurdum babam da yanımda, biraz düzelttirdi ama kaportada tasarımdan dolayı bir çizgi geçiyordu o kısım olduğundan onarımı mümkün değil değişmesi gerek dediler, değiştirtmedik, çok da göze batmıyor, değiştirmememizin tek sebebi satacak olduğumuzda alıcının kıllanmaması malesef halkımız böyle, adam 92 model broadway'e komple boyalı diye burun kıvırıyor, ya arkadaş soluk soluk olsa alacaktın yani öyle mi demek geliyor içimden

• aklında ne varsa git onu al bence herkes ayrı bir akıl verir kafan daha çok karışır böyle
  • yanına kafa dengi bir arkadaş bul.bayileri gez,kesinlikle test sürüşü yaparak karar ver.
  • önerileriniz için çok tşkler arkadaşlar . aklım hala karmaşık b sınıfı dizel araçmı yoksa c sınıfı benzinlimi? yarın bir daha gidip bakayım. belki biri daha ağır basar. birde bayinin indirimine göre tekrar değerlendireyim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sexuality

Fiat Bravoları incelemenizi de tavsiye ederim.

• Chevrolet Cruze yani beğenir misiniz bilmem ama o dediğiniz fiyatlara sıfır C sınıfı araba en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

yanına kafa dengi bir arkadaş bul.bayileri gez,kesinlikle test sürüşü yaparak karar ver.

• seat ibiza 1.6 lt 105 hp Sport al bence 30.500 tl ye açıkçası ben tipine hayran kaldım
  • B sınıfı dizel ağır bastı arkadaşlar çünkü devir ekonomi devri. ford fiesta dizel baz modeli için 32 000 tl citroen c3 (comfort plus) için 31.500 opel corsa (cmon paket essentia) için 31000 fiyat aldım sizce hangisi uygun? benim için ford ağır basıyor ama başka indirim yapmadı. sonra corsa en sonda C düşünüyorum. şimdilik fikrim öyle bakalım yarına değişevcekmi?
  • quote:

B sınıfı dizel ağır bastı arkadaşlar çünkü devir ekonomi devri. ford fiesta dizel baz modeli için 32 000 tl citroen c3 (comfort plus) için 31.500 opel corsa (cmon paket essentia) için 31000 fiyat aldım sizce hangisi uygun? benim için ford ağır basıyor ama başka indirim yapmadı. sonra corsa en sonda C düşünüyorum. şimdilik fikrim öyle bakalım yarına değişevcekmi?

ben olsam, önce motorlarını performans ve tüketim açısından karşılaştırırdım, sonra güvenlik donanımlarını karşılaştırırdım, sonra da konfor ve görünüm donanımlarını karşılaştırırdım, bu özellikler için araçlara 10 üzerinden puan verin, sonra toplayın derim, basit ama güzel bir yöntem, mesela birisinde abs esp 4 hava yastığı olması veya usb/sd kart girişi olması bence 1'er puan katar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 19 Ekim 2010; 19:37:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyarif

quote:

B sınıfı dizel ağır bastı arkadaşlar çünkü devir ekonomi devri. ford fiesta dizel baz modeli için 32 000 tl citroen c3 (comfort plus) için 31.500 opel corsa (cmon paket essentia) için 31000 fiyat aldım sizce hangisi uygun? benim için ford ağır basıyor ama başka indirim yapmadı. sonra corsa en sonda C düşünüyorum. şimdilik fikrim öyle bakalım yarına değişevcekmi?

ben olsam, önce motorlarını performans ve tüketim açısından karşılaştırırdım, sonra güvenlik donanımlarını karşılaştırırdım, sonra da konfor ve görünüm donanımlarını karşılaştırırdım, bu özellikler için araçlara 10 üzerinden puan verin, sonra toplayın derim, basit ama güzel bir yöntem, mesela birisinde abs esp 4 hava yastığı olması veya usb/sd kart girişi olması bence 1'er puan katar

çok haklısın

• quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Acele arabaya ihtiyaciniz varsa keske foruma yazmayip gidip herhangi birini alsaydiniz.

Simdi burada muhabbet 2. el neden bakmiyorsun, 1-2bin TL daha koy sunu al bunu al, bunu da incele (deyip butcenizden 5bin TL daha pahali bir arac gosteren) falan derken 60bin TL'lik klimasiz golfe kadar cikar

• arkadaşım bende 6 aydır araba aradaım.2 el temiz bulamadım. bu benim 9 ncu arabam. yaşım 40
    dedim hayata bir defa geldim içime sinsin sıfır alayım bu defa dedim. ama tabii imkan meselesi. 20 bin peşin vardı
    10 bin kredi çektim ( memurum ) 48 ay 280 ödeyeceğim.
    30 200 tl ye focus II hb 2011 aldım. fazla donanımlı değil ama benim gibi adama çok bile.
    yani o sıfır kokusunu koklamak için bile değer. ha sıfırın riski yok mu elbette var o da arıza lı olabilir ama en azından 3 yıl garanti var.
    sıfır almadıysan bugüne kadar bir defacık bile olsa sıfır dene derim.
    şahsen ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.