Şimdi Ara

Arabasını Benim Kadar Seven Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, merak ettim acaba arabasını benim kadar seven var mı diye?

Ailemin bana sırt döndüğü zaman o evin önünde beni bekledi. Farlarıyla hep bana tebessüm etti ve "takma kafana, ben buradayım" dedi. Kah ağladık, kah güldük. Beraber sohbet ederdik tabirim caizse. Alırdım içeceğimi, yiyeceğimi beraber yer, beraber içerdik.

Bana radyosundan Müslüm Baba'yı açar, beraber dertleşirdik. Yıkadığım zaman akan kirleri onun gözyaşı olarak görüyordum. O beni hiç yarı yolda bırakmadı, ailem bıraktı ama o bırakmadı. Ne ben onu üzdüm, ne de o beni. Bende onu çok seviyorum, o da beni. Her hafta düzenli bıcı bıcı yaparız.

Yorgunluk tespit sistemi falan yok ama o benim ruhumu bile anlar. Ben ne zaman yorgunsam, üzgünsem, dertliysem o da öyledir. Ben ne zaman enerjik, mutlu, neşeli isem o da öyledir.

Hani anahtardan arabayı açarsınız da dörtlüler yanar ve ses çıkartır ya işte benim Punto orada göz kırpar ve hoş geldin der. Kitlerken ise güle güle, yine gel der. Onu yormamak için alışverişe bazen bisikletle bazen yürüyerek giderim. Okuduğunuz için teşekkürler. Seni ölümüne seviyorum be Punto'm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arabanızın fotoğrafını koyabilir misiniz?
  • Hocam nazar değmemesi için internet ortamına fotoğrafını koymuyorum. Belki yobazlık, saçmalık diyebilirsiniz ama ben bu kanıdayım. Yalnız araç FIAT Punto EVO Dynamic. (2012)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben fotoğrafını koydum 1 hafta sonra sürttüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar da arabasına aşık bi erkek
  • Bence bi' çay için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kutu prozac ve cipralex yazıyorum.Geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok.
  • Arabayi nüfusuna alsaydin hocam ?

• Aileniz sizi bu yaşa kadar büyütmüş. Şimdi bir metal parçası onlardan daha sevimli gelmemeli size. Bu gün puntonuz yarın mersonuz olur. Arabalar gelip geçer, ama insanın ailesi hiç değişmez.
  • yaş kaç
  • Senin yerinde olsam eve yatmaya falan gitmem araba da uyurum ilişkinin temelleri daha sağlam atılmış olur

• Allah kaza bela vermesin hocam,
    Aracı çicek gibi düşünmek gerekir ne kadar çok sevgiyi aşılarsak suyunu verirsek karşılığını muhakkak alırız..
  • Son sahibi olursun.

• Duygularıma tercüman olmuşsun ,bütün gün balkonda oturup arabamı izlerim ,sanırım aşığım ben ona :)
  • Bende oyle aynen Lag 3 ume hayranım halen cıft okuz gözüne...
  • Gözümde canlanan şu: Ailesini nasıl delirttiyse artık, kovulmuş, o da ailesinin aldığı araçla onlara atarlanıyor.. Garibim aile de ne yapsın, evlatları artık çalışmıyor mu, okula mı gitmiyor?
    Herneyse , çoğumuz yaşadık bu tür sıkıntılar, bu günlere şükretmek lazım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.