Bildirim
Arabanızına kasko yaptırıyormusunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim aracımda var allah korusun bir kaza olursa büyük masraflar açabilir -
dikkatsizlik sonucu yapılan kazalar, park halindeyken çarpıp kaçanlar, arabayı çaldırma riski, teröristlerin milli servete zarar olsun diye araba yakması..
türlü türlü tehlikelerle karşı karşıyayken rahat uyumak için kasko yaptırmakta fayda var. -
Yaptırılmalı tabikide yaw.
Araca bir ton para döktük , kaskoyada 1 milyar verelim deilmi ama -
Kaskom yok. Gerci hic bir aracimda kasko olmadi. Riskmi risk. Gereklimi gerekli.
sebep ihmalkarlik -
Allah'a emanet kullanıyorum çok şükür. -
istanbul' a bi kar yağdı; 100 metrede iki kaza ortalaması çıktı ortaya..
O yüzden yaptırmak gerek; bunun psikopatı var bilmemnesi var daha.
Park halinde gelir; aynayı takar koluna götürür. sonra uğraş dur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 2 Mart 2008; 1:56:12 > -
quote:
Orjinalden alıntı: attractivegipsy
Kaskom yok. Gerci hic bir aracimda kasko olmadi. Riskmi risk. Gereklimi gerekli.
sebep ihmalkarlik
şaka mı yapıyosun hocam?...
ışıkta arkadan girseler Allah korusun ....
imkanın varken yaptırılmalı bence -
Ben yaptırmıyorum,
sebebi ise 12 yaşındaki aracım için çok fahiş ücret istenmesi.. ortalama 2500 ytl civarı o yüzden kapalı belediye otoparkına aylık abone oldum. Kar yağışı olursa zaten arabaya asla dokunmam. arabayı sürdüğüm zamanlar hız yapmam maksimum hızım 120 km olur. o da otoyolda, mümkün olduğunca sol şerite girmemeye çalışırım çünkü bazı şahsiyetler bu şeridi babalarının malı sanmaktalar, İstanbul'da sadece belli yerlere arabayla giderim bunun dışındaki yerlere ancak taksi ile giderim çok mecbur kalırsam. aracın anahtarını asla üçüncü bir şahsa teslim etmem sebebi ne olursa olsun.aracın içinde katiyen sigara içirtmem alkol kullanmam, sigara kullanmam aracı sadece ben kullanırım. bu şekilde aracı alalı 3 sene olmasına rağmen en ufak bir sorun yaşamadım. benim kendimce bulabildiğin en mantıklı çözüm yukarıda bahsettiğim önlemlerle 3 sene geçti sorunsuz inşallah daha uzun seneler de geçecek.
-
Eski model arabalarda araç bedeli kadar parayı neredeyse 5-6 yılda kasko diye veriyorsun pek mantıklı olmuyo ama yeni arabada şart bence. -
İstanbulda yaşıyorum sıkıysa yaptırmiyim -
kasko firmaları kafasına göre fiyat verebiliyor.
1800 veren de var 3000 de hele teminatları yüksek tutturursanız fiyat daha da değişebiliyor. -
Allah korusun kimsenin başına kaza bela gelmesin fakat işte kaza geliyorum demez kasko gerçekten çok iyi bizim arabadada mevcut -
14 bin ytl lik arabaya 1500 ytl kasko isterlerse tabiki yaptıramayız. -
Bi de Allah korusun aracın pert olma ihtimali var ne yazık ki, kaskodan iyi kötü bir şeyler alınıyor o zaman kasko yoksa araç 14000 de olsa 140000 de olsa anca hurdacı alıyor. Yaptırmak lazım bence... -
kredi kullandığım için mecbur yapıldı.
gerekli bence ama ücretlerde epey pahalı
-
eski ve değeri düşük arabalarda gereksiz
ancak yeni araçlarda gerekli Allah korusun
ben her aracıma yaptırırım -
quote:
Orjinalden alıntı: CYBORG00TR
İstanbulda yaşıyorum sıkıysa yaptırmiyim
Cuk. Yerinde bir cevap.
Katılıyorum. -
tartışılmaz bile tabiki gerekli.. aracınızın değeri ne olursa olsun..kaskoya gerk yok diyenler en basit örnek olarak sabah kalktıkları zaman kapıda arabalarının olmadıgını düşünsünler..bir kez daha arac almaya maddi gücünüz yetermi,? aracınızn başına gelecek hsar ve kaza risklerinden bahsetmiyorum bile..kasko en az trafik sigortası kadar gerekli ve bence zorunlu olması gereken bir sigortadır -
bizim Fiat Albea var 2005 model 1.2 16V 80HP yeni kasa 3 ay oldu alalı (15000 Ytl):ksko yaptırdık Full kasko(Terör sel deprem anahtar kaybolması..vb) 676.73 YTL.Yaptırmak gerekli diye düşünüyorum memelekette manyak dolu sen alkol almasan başkası alıyor sen 120 yi geçmesen başkası geçiyor Allah korusun borç harç bir araba alıyorsun başına birşey geldimi çöküntüye uğramamak için yaptırmak lazım.
Benzer içerikler
- arabada sıcak klima benzin yakar mı
- benzinlik oto yıkama fiyatları
- mitsubishi space star yorum
- peugeot 207 kronik sorunları
- sava lastik kimin
- volkswagen t-cross sıfır fiyatları
- 2025 elektrikli araçlar
- xiaomi su7 sahibinden
- renault 2025
- elektron quasar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X