Şimdi Ara

arabanın tavanına çam sakızı gibi bi $eyler damlamı$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
23.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugun arabayı yıkatınca farkettim, tavana çamsakızı gibi bi $eyler yapı$mı$, yıkamada çıkmamı$ bunlar

nasıl cıkartabilirim, zeytinyagıyla flan çıkar diye duydum ama ba$ka bi bildiginiz var mı?

• ben gazyağıyla çıkarıyordum zor lekeleribelki zararlı olabilir ama ben 2 sene bu yöntemi kullandım . aracın boyasındada hiç bir problem olmadı
  • Kullanmak uygun olur mu bilmiyorum ama tinerle çıkar diye düşünüyorum. Eğer tiner kullanırsan arabayı iyice havalandır ki kafayı bulmayasınız
  • :) pardon eksik aktarma olmu$

dı$arıda bu lekeler, içeride degil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peradur

:) pardon eksik aktarma olmu$

dı$arıda bu lekeler, içeride degil

Leke dışarıdaysa tinerle silmek daha kolay olur ama arabanın boyasına zarar verir mi bilmiyorum.
  • boyaya zara vermeyelim bi de, en iyisi ben zeytin yagıyla birazcık deniyim, çıkarsa çıkar çıkmazsa bi oto boyacısına flan giderim heralde.

bilgisi olan yok mu bu konuda
  • buzu iyce sür taş gibi olur zaten ondan sonra yavaş yavaş boyaya zarar vermiyecek (örneğin tahta) bişeyle kazı hiç bişey kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Recina olmasin onlar ?

Bu arada Tahta ile kazimak buz surmek ? bu ikisini yapinca boyaya nasil zarar vermiyorsunuz ya.
  • yaw arabayı gölge altına parketmek de bi dert, bu seferde ağaçlardan dökülen reçine..vs mahvediyor aracı..
  • kardeş bir bez parçası al. deponun kapağını aç. bi kaç damla kadar bezin ucuna değdir sonra sil hemen geçer. boyayada zarar vermez. (sanırım)
  • Ağaç gölgesine parketmek güneşte kalmasından daha kötü sonuç veriyor. Zift, reçine gibi lekeleri çıkartmak için gazyağı en zararsız sonuç veren yöntem...
  • pasta ile rahat çıkar
    fazla da kafana takma o kadar zararı yok boyaya
  • gazyağı boyanın ömrünü uzatır benzin de öyle zarar vermez boyaya.
  • o zaman benzinle bir deneyecegim, bir zararı olmaz umarım
  • gazlı bez yada hafif tinerli bez gerçekten çıkarıyo ayrıcada boyaya zarar verdiğini hiç sanmıyorum.ha bide aracınızı çam ağaçların altına bırakmayın ağaçtan reçineler damlıyo oda arabaya geliyo ondan sonrada uraştırıyo adamı
  • çam agacının altında degildi gayet normal gorunumlu bi agacın altındaydı ama nerden bileyim böyle olacagını

$imdi gaz yagı aramak lazım
  • enn iyisi porçöz kireç we pas sökücü ayna gibi yapar

SAKIN HAAAAA ŞAKA DİYORUM BOYAYI SAANİYELER İÇİNDE MAHWERDİYO SEN GAZ YAĞINI ARA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.