< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Gözün gibi bakmayacaksın işte, bir şeye takarsan böyle kafayı yersin.
|
iki sene önce arabamı tamda bu sebepten sattım. 4 yıl önce arabayı ilk arabam olarak almıştım iki yıl her yerini vurdum kullanmayı öğrendim ve tabiki çocuğum gibi severdim keretayı.hiç biyerini yaptırmadım iki yıl.
Neyse dedim bu arabayı yaptırayım ben cillop gibi birazda keyifle binelim. Aracı bıraktım bi ustaya ertesi gün aldım ateş gibi parlıyor araba dahada çok sevdim. Gece kapıya bıraktım sabah keretanın yanına indim birde ne göreyim kaputu boydan boya çizmiş haysiyetsizin biri. Hemen o anda çektim fotolarını koydum siteye sattım bir daha da araba almadım. İnsan değiller insan. |
Ortadoğuda normal bunlar normal bunlar.
|
Mahalledeki çocuklar resim kazımış bizim araca, öyle keyfi atılmış çiziklerde var. 30 yıldır oturduğumuz yerde, son 10 yılda absürt kişiler birikti. Bodozlama park eden mi dersin, çöpünü camdan sallayan mı dersin, çoluğuna çocuğuna gelişine sokağa salan tipler mi dersin(insan bir çocuğunu kontrol eder ne yapıyor ne ediyor, çocuk saatlerce dışarda asalak bir şekilde akşama kadar takılıyor). He çocuğun herhangi bir hatası oldu mu velisi de ayrı bir arsızlık yapıyor alttan alacağına
![]() |
film kaplatacaksın başka çaresi yok. araç eskiyse film sökerken boyayı kaldırır mı oraası da muamma . sokaklar babası belli olmayan adam dolu olunca sen uğraşıyorsun işte. bende bu kedici ruh hastalarından bıktım. aracın her yeri kedi tırnağı çiziği ve pasta ile gidecek gibi değil.jiletlemiş resmen. sağa sola 5liralık kedi maması bırakınca kendilerini dünyanın en iyi insanı sanıyorlar ama işyerinde, aile içinde dedikodu yapmaktan ,can sıkmaktan,hak yemekten de geri kalmıyorlar.
|
Ben de sakat bi mahallede oturuyorum..5-15 yaş arası abartısız 50 çocuk var mahallede. 2 3 sene önce duvarla kapı arasına bi velet oturmuş,elinde bi çivi.sol kapıya bildiğin resim çizmiş,ev araba bahçe köpek falan...güzel de çizmiş p.ç.Bi gördüm gözüm döndü,iki üç tane asıldım (fazla da olabilir) tuttum ailesine götürdüm,neden dövüyorsun falan lafı döndü gel kapıyı bi gör dedim.tamam lan boyatırız dediler, servise gittik 1000 lira lafı dönünce boyatmadı ib**eler..bi başkasını arabanın tavanında gördüm,bildiğin zıplıyor..göçertti tavanı,onu da tuttuğum gibi yere çarptım.Kürtmüş aile,birbirimize girdik taş yerinde ağır derler konu kapandı ama araba yamalı bohça oldu.kaza yok 5 6 parça boya,sonra rahat rahat bindim.trafikte bile ölmüş eşek kurttan korkmazmış hesabı sakınmadan kullandım yıllarca..tavsiyem takmayın boyatın gitsin.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Mayıs 2019; 9:41:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |