Şimdi Ara

Arabanin cizilmedik yeri kalmadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, gozum gibi baktigim metalik gri aracimin artik ciizlmedik yeri kalmadi. Aracim kazasiz boyasiz cok sukur bir yere surtmuslugum dahi yok. Lakin bagaj, kaput, tum kapilar, camurluklar kisaca tavan haric yer yerde cizikler var. Kimi seref yoksunlarinin yaptigi boydan boya anahtar cizikleri kimi durur haldeki aracima surtup kacanlarin sebep oldugu cizikler. Pasta cilayla gecmez, boyatsam elbet gene surtecekler ve araba neredeyse komple boyali olacak. Biktim artik bu ciziklerden. Araba savas gazisi gibi geziyor. Ozellikle Istanbulda yasayan arkadaslara soruyorum: bu sorunla nasil basa cikiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iki sene önce arabamı tamda bu sebepten sattım. 4 yıl önce arabayı ilk arabam olarak almıştım iki yıl her yerini vurdum kullanmayı öğrendim ve tabiki çocuğum gibi severdim keretayı.hiç biyerini yaptırmadım iki yıl.

Neyse dedim bu arabayı yaptırayım ben cillop gibi birazda keyifle binelim. Aracı bıraktım bi ustaya ertesi gün aldım ateş gibi parlıyor araba dahada çok sevdim. Gece kapıya bıraktım sabah keretanın yanına indim birde ne göreyim kaputu boydan boya çizmiş haysiyetsizin biri. Hemen o anda çektim fotolarını koydum siteye sattım bir daha da araba almadım.

İnsan değiller insan.
    Mahalledeki çocuklar resim kazımış bizim araca, öyle keyfi atılmış çiziklerde var. 30 yıldır oturduğumuz yerde, son 10 yılda absürt kişiler birikti. Bodozlama park eden mi dersin, çöpünü camdan sallayan mı dersin, çoluğuna çocuğuna gelişine sokağa salan tipler mi dersin(insan bir çocuğunu kontrol eder ne yapıyor ne ediyor, çocuk saatlerce dışarda asalak bir şekilde akşama kadar takılıyor). He çocuğun herhangi bir hatası oldu mu velisi de ayrı bir arsızlık yapıyor alttan alacağına
    film kaplatacaksın başka çaresi yok. araç eskiyse film sökerken boyayı kaldırır mı oraası da muamma . sokaklar babası belli olmayan adam dolu olunca sen uğraşıyorsun işte. bende bu kedici ruh hastalarından bıktım. aracın her yeri kedi tırnağı çiziği ve pasta ile gidecek gibi değil.jiletlemiş resmen. sağa sola 5liralık kedi maması bırakınca kendilerini dünyanın en iyi insanı sanıyorlar ama işyerinde, aile içinde dedikodu yapmaktan ,can sıkmaktan,hak yemekten de geri kalmıyorlar.
    Ben de sakat bi mahallede oturuyorum..5-15 yaş arası abartısız 50 çocuk var mahallede. 2 3 sene önce duvarla kapı arasına bi velet oturmuş,elinde bi çivi.sol kapıya bildiğin resim çizmiş,ev araba bahçe köpek falan...güzel de çizmiş p.ç.Bi gördüm gözüm döndü,iki üç tane asıldım (fazla da olabilir) tuttum ailesine götürdüm,neden dövüyorsun falan lafı döndü gel kapıyı bi gör dedim.tamam lan boyatırız dediler, servise gittik 1000 lira lafı dönünce boyatmadı ib**eler..bi başkasını arabanın tavanında gördüm,bildiğin zıplıyor..göçertti tavanı,onu da tuttuğum gibi yere çarptım.Kürtmüş aile,birbirimize girdik taş yerinde ağır derler konu kapandı ama araba yamalı bohça oldu.kaza yok 5 6 parça boya,sonra rahat rahat bindim.trafikte bile ölmüş eşek kurttan korkmazmış hesabı sakınmadan kullandım yıllarca..tavsiyem takmayın boyatın gitsin.
  • Seramik kaplansa?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

Seramik kaplansa?
    Anahtar cizigine, baska aracin surtmesine karsi ise yariyor mu ki?

• Aracini asla temiz bırakma . Kirli pejmürde olsun.O zaman pek cizilmiyor. Ancak kalıcı çözüm ucuz içinin yanmayacagi arabaya bilmektir

• psikopatı bol mahallede oturuyorsun galiba, neresi orası, gelirsek dikkatli olalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allizzwell27

Aracini asla temiz bırakma . Kirli pejmürde olsun.O zaman pek cizilmiyor. Ancak kalıcı çözüm ucuz içinin yanmayacagi arabaya bilmektir
    böyle olunca da ilk yıkamada bir sürü yeni oluşan çiziği haftalar sonra fark ediyorsun
  • Gözün gibi bakmayacaksın işte, bir şeye takarsan böyle kafayı yersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir cözüm yok tamamen şansına bahtına kalmış bir durum
    Aracım alalı bir buçuk yıl oldu iki kere çarptılar bir kere sürtüp kaçtılar
    Bir kere polis uygulamasında cam filmimi söküp ceza kesti bir hafta sonra cam filmi serbest oldu
    Mahallede çocukların topundanda usandım adı çocuktur oluyor ...
    Haliyle soğudum aracımdan
    Altımda pahalıda degil 45 bin tl lik arac var
    30 bin tl lik arac bana yeter diyorum
    Bazen beğendiğim bir arac oluyor 5.10 bin vereyim üstüne alayım diyorum arada kalıyorum .

Keşke garajım olsa diyorum garajı olanlara cok özeniyorum valla en azından her beladan degil ama çoğu beladan uzak duruyor aracınız yağmurda kardada boyası zarar görmüyor

• turkıyede yasıyorsun ve bunları dert edıyorsun komık :D
  • avm otoparkları, dar sokak park alanları, çoluk çocuğun sokakta oynadığı alanlar...

benim aracımın kapılarında bir çok kapı açma izi var. yapacak hiç bir şey yok malesef...
  • Yahu altı üstü sizi bir noktadan başka bir noktaya götüren bir araç. Sanat eseri mi oldu da çizilmesine üzülüyorsunuz?
  • 7dreaMSoLdier_ kullanıcısına yanıt
    Benım sıtede kapalı garaj var, ustelık daıreme ozel sabıt park yerım var. Bı yanımda kolon var, dıger yanım bos. Is yerınde de park yerı var. Ona ragmen cızılıyor bı yerlerde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterap -- 20 Mayıs 2019; 9:41:38 >
  • Sirf bu cizikten otopark sorunundan park sorunundan İstanbulda kullanamamaktan dolayi sattim aracimi. Kafam rahat.

• Aynı şekil bizim Astra da öyle. Arabanın kazası olayı yok ama park halindeyken sürtenler mi dersin otoprkta bisikletli çocuğun çarpması mı dersin avm otoparkında yan aracın kapısını sürtmesi mi dersin ohooo. Elden bir şey gelmiyor

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hocam evet carşıda şurda burda cizik de olur kazada ama ,
    olsun garaj iyidir bir cok şeyden korur yinede :)

• Ortadoğuda normal bunlar normal bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gitarist308

Anahtar cizigine, baska aracin surtmesine karsi ise yariyor mu ki?

Alıntıları Göster
    film kaplatacaksın başka çaresi yok. araç eskiyse film sökerken boyayı kaldırır mı oraası da muamma . sokaklar babası belli olmayan adam dolu olunca sen uğraşıyorsun işte. bende bu kedici ruh hastalarından bıktım. aracın her yeri kedi tırnağı çiziği ve pasta ile gidecek gibi değil.jiletlemiş resmen. sağa sola 5liralık kedi maması bırakınca kendilerini dünyanın en iyi insanı sanıyorlar ama işyerinde, aile içinde dedikodu yapmaktan ,can sıkmaktan,hak yemekten de geri kalmıyorlar.

• Soğuk kış günlerinde 15 derecelik kapalı site otoparkı gibisi yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cornfield

Alıntıları Göster
    Hocam diyelim film kaplattik biri geldi cizdi veya surttu. Film de kalkacak bide onu sokup tekrar aynisi mi kaplatacagiz? O durum da sikinti gibi. Yil olmus 2019 hala cizilmeyen boya bulamadilar yahu vallahi biktim artik ciziklerden. Oturdugum sitenin acik otoparki var onda da alan dar giren cikan ayri ciziyor. Sokaga birakiyorum surtup geciyorlar. Arabanin etrafina tanklardaki gibi fuze savunma sistemi kuracam az kaldi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.