Şimdi Ara

Arabamızın sinyal lambası çalınmış.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni fark ettim sol aynadaki sinyal lambasının kapağı yoktu. Bide çıkartmaya çalışırken tornavidayla(?) boyanın anasını ağlatmışlar. Ne kadar garip bi ülkeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dont 2000 -- 4 Kasım 2015; 20:45:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok artık diyeceğim adamlar hırsızlıkta yeni çığır açıyorlar her gün. Geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JuzDirty -- 4 Kasım 2015; 20:47:05 >
  • Geçmiş olsun. Ankarada genellikle kullanılmıyor zaten ankarada aracınızı kullanırsanız sorun olmaz

• Bizim buraya yakın bir otoparkta da geçen sene 5 tane arabanın arka lambalarını kırıp stop lambalarını çalmışlardı. Ne için yaptılar bir türlü anlam verememiştik. Bence bu lambaları birşey için kullanıyorlar.

• geçmiş olsun kardeş. şerefsiz çok.
    benim arabanın sipop kapaklarını, sonra 4 jant lastiğini, 2 kezde tepedeki antenini çaldılar.
    bir kezde ön kaputun üstüne dizleriyle çıkıp zıplamışlar kaput eğilmişti, zor düzelttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Geçmiş olsun. Ankarada genellikle kullanılmıyor zaten ankarada aracınızı kullanırsanız sorun olmaz

• Hırsızların mükafatlandırıldığı bir ülkede böyle şeyleri normal karşılıyorum ben.

İmam cemaat misali.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamın heralde kullanılması gerektiği aklına geldi. Geçmiş olsun
  • Çüşşşşşşş bunu da duymuş olduk

• sinyal çalmak nedir ya hangi il - ilçe ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0x

sinyal çalmak nedir ya hangi il - ilçe ?

İstanbul Beylikdüzü

• araç yaris mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Hırsızların mükafatlandırıldığı bir ülkede böyle şeyleri normal karşılıyorum ben.

İmam cemaat misali.

... Nokta...

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

araç yaris mi ?

Fluence

• Millet ne ister sinyal lambasından anlamıyorum arkadaş. Ne yani amaç ne bi tane neden verin adamakıllı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada çok oluyor kapı çalma, lastik çalma falan
  • Gençler bilmez...80 li 90 lı yıllarda arabanın içindeki teypler en çok rağbet gören ürünlerdi...Millet bıktı,kızaklı teyp yaptırmaya başladılar,akşam teybi eve götürüyorlardı...
    Daha da fenası...Gece hırsızlar takım taklavatla gelip arabanın dört lastiğini çalarlardı...Araç sahibi sabah bir bakardı ki araba dört tane takozun üzerinde duruyor...
  • Keşke arabanızda kamera olsaydı.Kamera kaydı ile savcılığa giderdiniz.
  • Belki bu söyleyeceğim size saçma gelicek ama maalesef başınıza gelen olay bu gibi görünüyor

Son Zamanlarda sokaklarda ki gözde uyuşturucu met bunuda Nasıl beceriyorlarsa araç far sinyal ampulleriyle kullanıyorlar oturduğum çevre dolayısıyla gördüğüm etrafta esrar baly kullanan kalmadı herkes met denilen kimyasala döndü belki size inandırıcı gelmeyecek ama gerçek bu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu lambaları boşuna çalmıyorlar arkadaşlar. Biz içinde civa falan var heralde o yüzden stopları kırıp lambaları çaldılar diye düşündük ama arkadaşın dediği gibi bu olay uyuşturucu ile alakalı olabilir. Yoksa kim nedem böyle birşey yapsın, neden böyle bir risk alsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.